Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 7
CarlaV spune:
Oanamada, hai pe mess sa-ti zic unde am gasit eu costumatia pentru Saby, ca "in plen" ma cam jenez :D
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Monica, imi pare tare rau febra, tine-o cat mai hidratata si fii cu ochii pe ea, inclin sa cred ca este totusi de la masele.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
monicabo spune:
Carla, merci
Oanamada, de cand s-a trezit dimineata nu are febra, si nu a aparut nici nu alt simptom. Nici la pisu nu pare sa o jeneze ceva. Ea face la olita acum (cu exceptia accidentelor, din ce in ce mai rare), si nu pare sa o jeneze nimic atunci cand face. Acum doarme de dupamasa, a cazut rapusa. Sa vedem cum o fi cand s-o scula, ieri asa a fost, inainte de somnul de pranz a facut febra (si anterior, dupamasa)...sa vedem. Ca si manifestari, e mai maraita nitel si nu prea are pofta de mancare, papa putin si apoi refuza. Ea care altminteri manca bine. Si isi tine manuta in gurita si mi s-au parut umflate gingiile...de aia am zis (si sper sa fie de la masele). Apa vrea, cere singura, si ii dau de fiecare data, normal.
Sper sa fie asta cu maselele, o sa ajung si la dr, sau chiar la urgente daca se intampla azi ceva nasol...sper ca nu totusi...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Luna1 spune:
La multi ani Victor, Mara, Alexandra si Radu sa cresteti mari si frumosi.
Noi cu febra stam cu ochii in patru, in Romania nu stiu cum e cu swine flu (gripa porcina) dar aici avem mii de cazuri, zilele trecute a facut swine flu fetita de 2 ani a prietenei mele, noroc ca a fost ok, i-au dat Tamiflu si e bine acum. Asa ca eu stau cu ochii in patru, daca apar semne de febra la copii mai ales pentru ca a aparut deja primul caz de deces al unei persoane care nu avea si alte probleme de sanatate (au murit 14 persoane cred care aveau si alte probleme de sanatate si gripa porcina i-a doborat). Uneori ma panichez mai ales ca 4 scoli din zona mea au fost inchise datorita gripei, si mai ales pentru ca deja sunt atatea cazuri ca ziceau la tv ca nu mai ai cum sa te feresti ci doar sa tratezi.
In rest suntem ok, Lis vorbeste non-stop, Cosmin e extaziat pentru ca deja i-am dat cadoul de ziua lui sa se bucure de el fiindca pe 30 iulie (de ziua lui) vom fi in Franta asa ca am hotarat sa i-l dam mai devreme sa aiba timp sa se joace (Nintendo Wii).
Va pupam.
P.S. Eu sunt indragostita de Gap Oanamada, si de acolo ii iau rochite care nu sunt impopotonate, sunt cu gust dar si mai de ocazie.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Vivela spune:
La Multi Ani Eric, Denis, Radu si printeselor Andreea Ioana, Alexandra si Mara Teodora. La Multi Ani tuturor ce se serbeaza zilele acestea si pe care am uitat sa-i felicit! Sa va dea Dumnezeu ce-i mai bun .
Monica, imi pare rau ca Andreea e bolnavioara, sper sa-i treaca repede . Si pe mine ma termina atunci cand are strumful episoade de genul asta, desi am trecut de foarte multe ori prin asa ceva, tot nu pot sa zic ca nu ma ia de fiecare data prin surprindere. David face febra mare de la dinti, a facut si 40 cand ii ieseau toti caninii de-odata, nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut toti, eram zombi.
Sper si in cazul vostru sa fie tot de la dintisori si sa nu fie nimic altceva. Pupici multi .
Anto, parca povesteai de David cu crizele acelea. Ai descris exact starile lui, pana mai de curand i-am gasit explicatii (am inceput, respectiv schimbat gradinita), insa vad ca mai face si fara un motiv anume. Eu m-am speriat rau, mai ales prima data, imi treceau prin cap tot felul de ganduri, incepusem sa ma interesez de autism, de epilepsie , pana la urma am aflat ca e o manifestare oarecum normala, isi refuleaza niste stari de anxietate (chiar si faptul ca nu se pot face intelesi de noi sau ca nu reusesc sa faca anumite lucruri ii face - intr-o anumita masura anxiosi). Cica trebuie rabdare, rabdare, rabdare..., iar rabdare... mult calm, sa nu ridici vocea la copil cand e in stari de genul asta, dimpotriva, sa-i vorbesti foarte incet, calm, chiar daca pare ca nu te aude. Intr-un final se va linisti si se va cuibari la tine in brate si va adormi.
La noi crizele durau si o jumatate de ora (iar in toiul noptii, o jumate de ora e mult!), inutil sa-ti zic ca dupa o repriza de genul asta nu mai pun geana pe geana.
Mai nou, fi-miu nu vrea sa doarma decat la mine in brate, dar numai daca eu stau in picioare . Daca ma culc langa el, cica "da-te!". Ma dau, se ridica si el, si intinde mainile sa-l iau in brate. Ieri am avut un show de acest gen, vreo ora jumate ne-am fatzait, ca n-am vrut sa stau planton cu el in brate, ca 12 kile incep sa se simta bine dupa cateva minute!
Cristina (Sunflower), cum mai e Denis? M-am gandit la voi zilele astea .
Oanamada, bine ai revenit, ma bucur pentru voi ca ati dat de bine acolo .
Noi n-am mai plecat la mare. Au intervenit niste probleme pe care a trebuit sa le rezolvam ieri, vremea se anunta cam nasoala, am amanat-o pe saptamana viitoare. Da' ca sa nu raman neconsolata, mi-am luat masina de spalat vase. Ea acum face treaba in timp ce eu scriu pe forum .
Gata, fug, am un pandispan cu visine in cuptor, deja incepe sa miroasa, miammmmm....
Va pup .
.
DaviDependenta
musso17 spune:
helou fetele
vivela n-ai pierdut nimic, a plouat de-a ruptul cerul,n-am vazut asa ceva de ani,cate fulgere si tunete,perdea de ploaie de nu mai faceau fata stergatoarele..iar sf saptamanii viitoare se anunta frumos.na ca o tin din invidie in invidie,acu ca ai tu masina de vase,vreauuuu si euuuuu
luna,brrr..cum sa n-ai cum sa te feresti?!asta e sabia deasupra capului,groaznic...dea D-zeu sa va ocoleasca.
oanamada,spor la cumparat rochite.
Vivela spune:
ati auzit cumva sa existe si masina de calcat rufe, adica masina care sa calce singura?
nu de alta, dar incep sa ma invat sa-mi fie bine ....
georgi .
DaviDependenta
mychydutza spune:
neatza................miss me?????
....incep prin a ura LA MULTI ANI!!!!...strumfilor sarbatoritzi pe 11 si 12......
Andreea de Monikbo
Victor de Ghinetz
Mara de Ioanaiub
Radu de Andreeac
.....sa fiti sanatosi si sa le aduceti parintilor numai bucurii.........
.......si continui prin a ura LA MULTI ANI!!!! sarbatoritilor de azi:
Alex de Mamii
Alessia de Claucia
Mara de AndraZ
Adelutza de Karki.......
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
sunflower1979 spune:
buna dimineata! incep mesajul cu cele mai frumoase urari de sanatate, viata frumoasa si impliniri pentru sarbatoritii zilei de astazi:
Alex de mamii
Miruna de siminoc
Matei de BBpuck
Mihnea Ionut de estecri
Alessia de claucia
Mara Teodora de AndraZ
Adela Patricia de karligutza
imi cer scuze si urez cu intarziere "la multi ani!" si strumfilor care au implinit 2 ani in zilele ce au trecut.
eu nu am avut chef sa scriu pe forum, desi am citit. sunt tare necajita cu Denis. nici nu a trecut saptamana de cand am incheiat tratamentul cu antibiotic pt amigdalita si marti noapte ne-am trezit cu plansete si febra. avea otita!
am merd de dimineata la urgente la pediatrie, de acolo la orl - otita medie acuta bilaterala. a primit un nou tratament cu antibiotic - axycef, plus picaturi otis si vibrocil pt urechi si nas, nutofen ca antitermic, antiinflamator si calmant pt durere. a facut febra si in ziua si noaptea urmatoare, joi doar o stare subfebrila: 37.3, 37.5, max 38. m-am bucurat ca reactioneaza la antibiotic, dar m-am bucurat degeaba. de vineri a inceput iar febra si nici pana azi nu i-a trecut. am mers sambata la control, urechea arata un pic mai bine. am mers si azi-s=dimineata, tot rosie era. ne-a schimbat antibioticul, acum i-a dat lekoklar (claritromicina) si sa contibnuam cu picaturile.
nu pot sa va descriu ce terorizat e denis de pusul picaturilor in ureche, e o senzatie groaznica, am incercat si eu. antibioticul la fel, nu-i place...ramane un gust amar, groaznic, dar il ia saracul. in prima zi a vomat tot ce mancase dupa ce i l-am dat, acum i-l dau inainte de masa.
cu picaturile in nas alt chin, il aspir cu batista bebelusului si nu va zic cum il tinem si eu si sotul si apoi ii punem picaturile - de 2 ori pe zi. stiu ca nici nu-i bun de dat asa mult vibrocil, dar a zis sa mergem in continuare.
deja eu nici nu stiu ce sa mai cred, ce microb atat de rezistent l-a atacat incat am dat din una in alta. el, care era atat de sanatos si nu luase antibitic, nu am avut probleme cu el. ma gandesc cu groaza si la stomacelul lui, si la ficat, cum il afecteaza antibioticele astea, cum ii afecteaza imunitatea si nici nu stiu ce sa cred despre cum va reactiona pe viitor la antibioticele astea, mai ales la amoxicilina din care in trei randuri i-am dat cate o zi.
si cu scaunele avem probleme, de la antib. ii dau doar alimente permise in diaree, si nici nu stiu ce sa-i mai fac de mancare. ii dau si biotics, cu astea se regleaza, dar daca i-as da altceva...
vivela, iti multumesc mult ca ai intrebat de noi si ii doresc multa sanatate lui David. la fel si andreei si tuturor copilasilor!
va scriu mai tarziu!
poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
jadi spune:
La Multi Ani Mara Teodora, Alexandra Stefania, Miruna, Alessia Maria, Mara Teodora, Adela Patricia, Victor -Constantin, Radu Stefan, Alex, Matei, Mihnea Ionut!
Sunt mai obosita decat in timpul saptamanii. Sambata am fost la o nunta, ieri am dormit pana tarziu dar trebuie sa profitam cat suntem singuri acasa. Aia mici sunt bine doar ca sora mamei a trebuit sa se interneze azi ca a intepenit de un picior. Sper sa nu fie ceva foarte grav si sa vina repede acasa la aia mici! O saptamana frumoasa!
Deni & Vlad & Tudor