Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (149)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La multi ani Andreea sa fii fericita mereu alaturi de mami, tati si surioara ta frumoasa. Si sanatoasa mereu ca asta e cel mai important.

Oanamada bine ai revenit, despre condus la fel e si aici, nu te injura nimeni, nu-ti taie calea, o placere sa conduci. Vremea, depinde de noroc, am avut veri cu 30 grade, veri in care a plouat la greu, si lumea aici e dezbracata la fel, de la 16 grade e gata, maneca scurta, pantaloni scurti, asa m-am obisnuit si eu si de la 20 grade mi-e deja f cald. Tigarile... se poate si mai rau, aici sunt 5-6 lire in fct de marca.

Va pupam pe toti.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele
da oanamada,tarziu mi-am dat seama ca gasesc cale la semnatura..apropo de vin,si mie tot rosu imi place si sa fie dintr-ala de se strepezesc dintii..ce gusturi am!!!...sauuuu,imi place si cel gen lacrima lui ovidiu,adica cu tenta de coniac si dulceee rau..extreme.
anto,la mine toate zilele sunt la fel,acu ca si citesc timpul este foarte scurt.am o dita'mai lucrarea in august si-mi scoate peri albi.de dormit..si eu am observat la mihnea ca atunci cand are un disconfort sau s-a intamplat ceva in dezvoltarea lui,gen mers..noaptea e agitata,probabil ca agitatia de pe zi e transpusa in vise.. asa patesc si eu,ma decid ca vreau sa ma tund si noaptea doar asta visez de ma scol buimaca de cap...
ma duc la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani Denis&Andreea, sa crestieti mari, frumosi, sanatosi .
Pt ca maine voi fi ocupata si n-o sa pot intra le urez anticipat la multi ani si tot ce-i mai bun in viata sarbatoritilor de maine Victor, Mara, Alexandra si Radu.

Andreea cred ca am uitat sa te felicit pt printesa... scuze... Sa va bucurati de ea si de fratiorul mai mare

Oanamada si noi suntem amici buni cu vinul rosu si "cu caracter", poate ne-om intalni candva la un pahar de Rioja.

Anto vine vara saptamana viitoare la voi? Am vazut ca va ameninta teperaturi peste 20 de grade...asta daca nu minte wunderground-ul. Si Sophie are perioade din astea cand nu vrea sa doarma sau se trezeste in miezul noptii plangand si facand crize de zici ca doarme in maracini. La unele perioade le-am gasit explicatia: surioara, mutarea si am asteptat sa treaca dar uneori habar n-am ce le cauzeaza si le tratez cu aceeasi "maturitate" evit sa le dau amploare si astept sa treaca

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Salut,
Multumimi pt urarile de ziua Andreei. Am petrecut acasa, de dimineata, cu bunicii si nasii, am suflat in lumanari, am facut baloane, am suflat in trompete din alea de hartie, am avut coifuri, am primit o gramada de cadouri...

Dupa amiaza si seara, a trebuit sa mergem la o nunta, la un coleg de al meu care a fost si el la noi acum 2 ani jumatate cand ne-am casatorit. AM lasat copiii acasa si parintii mei, iar noi ne=am intors repede...

Am dat de un necaz, mai mic ieri, mai nasol astazi... a facut febra, arde, nu stiu cat are...
A facut si ieri dupamasa, vreo 38 cu 6, i-am dat antitermice, dimineata era bine, 36 cu 8. Peste zi a fost ok, dar de dupamasa, iar febra, si pare sa continue, e cam molesita, fara pofta de mancare, sper sa fie de la al doilea rand de masele, ca isi tot baga degetele, si mi se pare gingia umflata. Alte simptome nu are, nu tuseste, nu ii curge nasul, nu e stricata la stomac, doar ceva mai obosita si nu prea papa. Nu stiu cat are temp. ca nu ma lasa neam sa-i pun termometrul.
Asa ca nu stiu ce fac...am acum o stare, nu ma mai pot concentra la nimic, am si operioada mai grea... simt asa ca mi se inmoaie picioarele, am o senzatie ca nu mai pot face nimic, nici pofta ed mancare nu am... o stare de neliniste...cu toate ca asa par linistita, dar cam tin in mine....
Sper sa fie maine mai bine....ca daca nu se duce febra asta la antitermice nu stiu ce sa-i mai fac... i-am mai facut un dus caldut-recisor...

Spun si eu la multi ani tuturor sarbatoritilor!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hai ca va spun buna seara!
Pup Luna cu print si printesa! Probabil ca ma voi obisnui si eu intr-un final desi urasc vremea rece si ploioasa si tolerez minunat caldura! Nu stiu de ce naiba se zice ca astia nascuti toamna prefera vremea de toamna...ca eu ma comport ca si cum as fi nascuta in august!
Carluta...pentru ce incasasi mama avertisment!
Timi...cu placere...nu stiu cum e vinul de care zici tu...dar da si eu sper sa ajungem sa bem un pahar impreuna!
Georgi si cu tine la fel...dar nu din ala dulce ca nu poci sa-l sufar! Sa fie sec! Terminasi treburile gospodino?
Monicabo....iarta-maaaaa...LA MULTI ANI! Sunt de abia cazuta din avion, dar cu toate astea nu am scuze! Sa-ti traisca, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!Imi pare rau ca "sarbatoriti" cu febra...sper sa fie ok pana maiine...si mie imi face Catinca febra mare de la dinti...stai cu ochii pe ea si incearca sa iesi din starea proasta pe care o ai...va pup mult si sanatate.

Intrebare de final: cine-mi zice si mie de unde ii iau Catincai o rochie misto pentru ziua ei? M-a apucat oful inca de pe acum pentru ca in prostia mea...m-am dus sa-i caut rochie in ultima zi, inainte de a pleca din bruxelles si "termitele" cumparasera tot...n-am mai gasit decat chestii sport. Azi m-am incumetat si m-am dus pe torentiala de dupa-amiaza pana la Baneasa in mall si am luat la rand magazinele...la fel..numai chestii sport sau rochite din astea mai de toata ziua! Nu vreau ceva cu pampoane si floricele...stiti deja problema mea..., dar vreau ceva elegantel si de bun gust! Am fost la Debenhams, la Gap, la Penatal, Miniblu...am luat tot la mana...gasisem cateva dragute, dar erau mici pentru ea. In final m-am oprit la doua modele de la Mothercare...dar nu sunt foarte incantata de alegere- le-am pus deoparte pana maiine asa ca e urgenta maxima cu sfaturile voastre! Unde mai caut? Hai dati-mi si mie un pont...pleezzzzz!
Pup

Oana siCati mica (1 an si 9 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

La Multi Ani, Timea, Eric si Denis.

La Multi Ani, Andreea. Monica, felicitari, sa-ti traiasca ambele printese si sa fiti sanatosi cu totii.
Cu febra, eu zic sa-i dai antitermice si atat, o fi luat vreun virusel ceva. Incearca sa faci rost de termomentru de ureche sau de frunte, ca sa-i iei mai usor temperatura. Curaj, nu te panica, o sa treaca, multa sanatate.

Carla, Oana, Musso, Timi, multumesc pentru raspunsuri si sfaturi. Am incercat cam tot ce ati zis voi si acum suntem la faza la care asteptam sa-i treaca. Din pacate, pt ca i-am scos patul cu bare, nu cred ca vom mai ajunge cum a fost, adica s-o las in pat si sa adoarma ea cuminte si singurica, decat peste cativa ani, eventual. Ea pare f multumita de aranjamentul actual, adica sa doarma mereu cineva cu ea. Pe noi insa ne cam desfinteaza ca si cuplu, nu prea ne mai vedem.

Timi, nu stiu daca vine vara, o asteptam cu interes. Sapt trecuta a fost cald si weekend-ul trecut am maers cu piticii la o piscina exterioara, fff misto... pana a inceput ploaia.

Ultimul edit: Oanamada, ai incercat si la Zara? Eu de multe ori gasesc acolo rochite ff frumoase. Si la Okaidi, parca asa se scrie.

Pup fetele, somn usor,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Intrebare de final: cine-mi zice si mie de unde ii iau Catincai o rochie misto pentru ziua ei? M-a apucat oful inca de pe acum pentru ca in prostia mea...m-am dus sa-i caut rochie in ultima zi, inainte de a pleca din bruxelles si "termitele" cumparasera tot...n-am mai gasit decat chestii sport. Azi m-am incumetat si m-am dus pe torentiala de dupa-amiaza pana la Baneasa in mall si am luat la rand magazinele...la fel..numai chestii sport sau rochite din astea mai de toata ziua! Nu vreau ceva cu pampoane si floricele...stiti deja problema mea..., dar vreau ceva elegantel si de bun gust! Am fost la Debenhams, la Gap, la Penatal, Miniblu...am luat tot la mana...gasisem cateva dragute, dar erau mici pentru ea. In final m-am oprit la doua modele de la Mothercare...dar nu sunt foarte incantata de alegere- le-am pus deoparte pana maiine asa ca e urgenta maxima cu sfaturile voastre! Unde mai caut? Hai dati-mi si mie un pont...pleezzzzz!
Pup

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Trimite tati de Cati un pachetel rapid uite de la www.okaidi.fr/VAD/HTML/02-Rayon/Rayon.jsp?StoreID=1&MarqueID=2&LangueID=1&fh_view_size=11&fh_location=//okaidi/fr_FR/categories< {okaidi_catalogue}/categories< {okaidi_catalogue_24}/categories< {okaidi_catalogue_24_1694}&fh_start_index=0" target="_blank">okaidi/obaby de exemplu.
Am uitat sa precizez ca din colectia noua caci cea veche probabil e duuuuusa deja.

Somn usor Anto si fara pauze pana dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Oanamada, stai linistita, si iti multumesc si tie pt urari!
Sper sa fie febra de la dinti, am citit pe blog ca si Catinca a facut febra mare la dinti... Sper sa fie asta, dupa cum ziceam, alte simptone nu are... Acu stau ca pe ace, mi-e frica sa nu ii creasca temp noaptea cand dorm... Om vedea maine..I-am facut si un dus un pic recisor, acum, in momentul asta parca nu mai arde.
Bine ca ati gasit acolo apartament!, am citit peripetiile voastre, imi place cum scrii, se cunoaste ca ai lucrat in presa.
Anto, multumesc si tie, la fel, numai bine si voua, si sa rezolvati problema Soniei cu somnul...cine stie, e speriata de ceva, dar n-ai cum sa afli, doar sa ai rabdare sa treaca.
Merci tuturor fetelor pt urari, Jadi, Carla s.a, nu mai nominalizez, pt a nu omite pe cineva. Toate urarile si gandurile bune conteaza f mult pt mine!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Monicabo sarbatorita bolnavioara. Sper sa nu creasca temp, sa va puteti odihni sa fiti in forma maine
Of si noi am tras la fiecare dintisor...sper ca la surioarele mai mici (Ana Maria si Saya a mea) sa scapam mai usor Ce bine-ar fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Neata! si o !
Antoprimul lucru am fost la Zara...i-am luat de la Bru o multime de chestii...rochite elegante nu aveau nici aici nici acolo decat masuri mici.
Timi am fost la Okaidi ieri si nu au bagat colectiile noi...iar din alea vechi nu mai ramasese nimic ..cat despre rochitele de pe site...nici la Mothercare nici la ei nu le au si nici nu le-au avut....gasisem la un moment dat niste hainute foarte misto la Mothercare pe site. M-am dus la noi si mi-au zis ca nu le au. S-a dus tati la Bru si i-au zis la fel....
Multumesc mult fetele...daca nu mai apar alte noutati ca recomandari cred ca va trebui sa ma decid pentru una din cele de la Mothercare.
Monicacum a fost azi-noapte? Sunteti bine? Daca nu apar simptome nici azi...atunci e posibil sa fie dintii, dar oricum urmareste si cum face pisu si daca da semne ca o ustura ca stiu ca si infectiile urinare pot da febra destul de mare.
Va pup

CATI POZE NOI

Mergi la inceput