Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 5
Antoanela23 spune:
Neata somnoroaselor,
Hai ca eu sunt la serviciu de vreo ora, deja, am facut cafeaua si am si baut-o .
Dar mai fac una pentru voi , iata .
Vikend placut va doresc,
Poze 2009
Poze 2008
musso17 spune:
neatza
anto,saru'mana de cafea..si eu trec la a doua.
oanamada,te rog pune link cu blogul,barbate-miu a dezinstalat tot caci a schimbat windous-ul cu altceva si am pierdut tot de la favorites.
ma duc la treaba,am citit,calcat..acu ar trebui sa fac curatenie si mancare dar n-am stare.
jadi spune:
La Multi Ani Denis Stefan si mai ales La Multi Ani Andreea Ioana sa cresteti mari si frumosi. Monica, sa va bucurati de fete si sa le iubiti mereu!
Eu sun zombie, am fost in club! Astept sa faca sotul cafeaua si micul dejun
Deni & Vlad & Tudor
CarlaV spune:
Andreea Ioana, sa fii sanatoasa alaturi de surioara ta si sa-ti bucuri parintii.
"La multi ani!" si sarbatoritilor de maine, Victor-Constantin, Mara Teodora si Alexandra Stefania, nu stiu daca apuc sa intru.
Xerxe, Larisa doarme si cu un ochisor intredeschis, si cu gurita deschisa uneori, dar in principiu doarme primul somn de noapte de 4 ore, apoi 3, apoi 1,5 si de la 7 dimineata incepe sa suga la o ora. Mai are un somn la pranz de vreo 3 ore. Azi-noapte a avut "ceva" si de la 3 la 9:30 n-a dormit deloc, daca incurc zilele de nastere am circumstante atenuante.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Oanamada, bun venit!
Vivela, se pare ca ploaia pe care ti-ai dorit-o inca intarzie la mare. Pupici si sa va distrati bine.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanamada spune:
Neata!
Georgi...ce sa zic...extrem de entuziasmata nu pot sa spun ca sunt, dar da, din foarte multe puncte de vedere ma bucur ca ma duc acolo. Lumea este mullllt mai civilizata ca aici, mult mai relaxata si mai zambitoare. Cred ca intr-un context social chestia asta conteaza extrem de mult. O sa povestesc mai mult si o sa pun poze si pe blog. Uite adresa de pe blog....http://oanamada.wordpress.com/ (sa stii daca o mai pierzi...poti intra pe blog de la mine de la semnatura..la "povestea iepurasului Bocanila" si de acolo poti naviga oriunde pe blog!).
Timi te pup si pe tine si puiutii tai frumosi! Cu berea..n-ai sa vezi... In primul rand imi face foarte rau la stomac (eu am o nenorocita de boala care ma impiedica sa beau si sa mananc exact ce-mi place mie mai mult)...dar in schimb sunt bautoare de vin cu conditia sa fie rosu si sec...Pot spune insa ca deja sunt super fericita ca ma mut acolo pentru ca eu ador fructele de mare asa ca....acolo e fericire mare din punctul asta de vedere. Desi nu este sezon bun si recomandat am "atacat totusi" vreo doua portii de fructe de mare! Cat despre tigari....ma cam ia cu fiori...in ritmul asta cred ca o sa ma las de fumat (din nou!!!!)...asta daca nu reusesc in nebunia mea sa-mi fac niste rezerve strategice si sa le car dupa mine acolo....
Va pup si un sfarsit de saptamana frumos!
Oana siCati mica (1 an si 9 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
Antoanela23 spune:
Bau,
Sa va fie de bine cafeaua, ati gasit si bomboanele pe care le lasasem? Nu? Atunci inseamna ca le-am mancat eu pe toate.
Oana, bine ai revenit. Nu e absolut nici o problema, nu m-am suparat sau ceva similar, imi dau seama cat ai fost de ocupata si stresata sa gasesti ceva convenabil intr-un timp scurt.
Cunosc zona unde vei sta, e f dragut si cred ca ai ceva buticuri turcesti pe aproape sa te salveze in caz de nevoie.
Cat despre ce-ti place sau nu, cu timpul vei mai gasi si bune si rele.
E adevarat ca oamenii-s mai relaxati aici, dar uneori sunt prea relaxati. Ca atunci cand ai nevoie de mobila si ei nu lucreaza cu stoc, dureaza minim 8 saptamani s-o aduca si uite asa te imprietenesti cu Ikea, singurii care lucreaza cu stoc.
A fost o mica paranteza, ideea e ca nu exista tara sau sistem perfect dar atata timp cat plusurile compenseaza minusurile e ok. Trebuie numai sa tii minte ca e alta tara, alta gandire, alt mod de viata.
Iar vremea....of, asta e unul din minusuri (si din ofurile mele) intradevar.
Musso, spor la treaba, esti foarte harnicuta, la tine nu e uichend, adica zi de ignorat trebile casnice?
Jadi, bravo duamna, ai fost in club si esti zombi, sa-ti fie de bine distractia.
Si eu sunt zombi, dar am "club" acasa, hai sa va povestesc.
Pana acum vreo luna Sonia adormea singura, ca la carte, pupat, stins lumina si somn de voie 11-13 ore pe noapte, asa am boierit-o aproape 2 ani.
Insa dupa ultima vacanta in Rom (unde a dormit cu noi in camera) s-a schimbat total. Probabil a coincis si cu perioada in care a devenit mult mai activa si vorbareata, au fost si cateva nopti in care a avut febra si am tot sta cu ea ca sa-i scadem temp si sa-i dam medicamente. Nu stiu exact cauza principala, cert e ca in scurt timp a inceput sa nu mai vrea sa adoarma decat in brate, dormea putin si apoi se trezea urland. Am petrecut cateva nopti albe in care urla cate juma de ora (daca o lasam), adormea si peste juma de ore incepea din nou, nu vroia sa doarma decat in brate, cum o puneam in pat cum incepea circul. Astfel ca eram rupti si terminati de oboseala si pana la urma am zis ca trebuie sa schimbam ceva.
I-am scos patul cu bare din camera, am desfacut o canapeluta extensibila si acum facem asa: adoarme cu unul din noi, obligatori, "mama la pernutza, dodo!", apoi o lasam singura pana la prima trezire in jurul orei 1. Dupa aceea doarme cu unul din noi, altfel se trezeste imediat si incepe circul. Nu o fi academic dar alta solutie nu am gasit, inca avem multiple treziri noaptea dar macar asa apucam cateva ore de somn legate. Peste cateva luni vreau sa-i iau un pat normal si poate se reinvata sa doarma singura, vom vedea.
Noaptea trecuta a fost deosebita, s-a trezit pe la 1 noaptea urland si nu ne lasa sa ne atingem de ea, s-o luam in brate, nimic, statea pe jos in fund si urla. Dupa vreo 20 de minute s-a mai linistit si a inceput sa se lungeasca pe mine, apoi s-a cerut in brate si cand am vrut s-o asez pe pernuta ei iar a urlat. Pana la urma s-a linistit numai la noi in pat si dupa ce s-a calmat s-a dus sotul cu ea la ea in camera. Asa se face ca am dormit 3 ore azi-noapte, inainte de tura de dimineata .
Poze 2009
Poze 2008
CarlaV spune:
Anto, imi pare rau pentru noaptea alba, asa am patit si noi cu Saby dupa ce a fost bolnava si am dormit cu ea ca sa o supraveghem. Va trebuie multa rabdare si nervi de otel, pana la urma se va rezolva.
Si Saby se mai trezea urland si nu puteam sa facem nimic mult timp, la un moment dat am realizat ca ea visase urat si, desi urla si se ridicase in fund, inca nu se trezise si nu ne lasa sa o atingem, sa o luam in brate, nimic. Atunci am inceput sa vorbim cu ea si sa-i spunem ca e doar mami (sau tati dupa caz) si sa deschida ochii si a functionat. A deschis ochii, s-a trezit, s-a uitat in jur si n-a mai urlat deloc, apoi a inceput sa ne povesteasca ce visase. Poate merge si la voi.
oanamada spune:
Carla
Urez si eu LA MULTI ANI! Sarbatoritilor de azi!
Anto..am buticuri pe acolo????? Ce bineeee...eu m-am tot plimbat pe strazile alea in toate directiile, dar n-am vazut decat farmacii! Oricum e bine de stiut! Tu imi esti de mare ajutor, ca intotdeauna! Apropo de ceea ce zicea Georgi ca te am pe tine ca furnizor de informatii...daca ar stii ea cat m-ai ajutat tu deja in prima perioada cand nici nu stiam din ce colt s-o apuc si ce sa caut si cum sa caut....inca odata multumesc mult pentru rabdarea si bunavointa pe care le-ai avut cu mine!
In ceea ce priveste mobila...cred ca o sa scapam mai ieftin pentru ca apartamentul are deja in ambele dormitoare dulapuri in perete si in living o biblioteca din asta modernista (minimala, dar nici nu-mi trebuie mai mult!), bucataria e super echipata....deci ar ramane de luat o canapea extesibila pentru living ( probabil Ikea va fi solutia), pat pentru Catinca, pat pentru noi si o masa cu scaune - speram sa o confiscam pe a nasilor care si-au cumparat apartament si nu vor sa ia cu ei masa si scaunele din livingul lor ca nu se potrivesc (sunt albe-ca livingul nostru) cu ce au ei in noua casa. La astea, evident, se vor adauga altele: covoare, masa si scaune pentru terasa etc, dar astea macar nu implica chestia cu stocurile asa ca sar etapa asta
Despre problema cu somnul Soniei...sa stii ca si noi am trecut printr-o perioada din asta in decembrie...a durat cam 10-14 zile...nici azi nu sunt foarte convinsa ce a declansat chestia aia...Catinca ajunsese de adormea numai pe la 2 noaptea, numai in brate la taica-su si numai in fotoliul din sufragerie- asta in conditiile in care fi-mea doarme singura, in camera ei, fara probleme, de la varsta de 5 luni. Peste noapte se trezea de doua ori: prima data sa-i arat bradul luminat si a doua sa vada ca tati nu este acasa (am facut imprudenta sa-i arat odata ca ta-su doarme si nu s-a mai culcat la loc pana dimineata). Oricum, perioada asta cum a venit...asa a si plecat! Acum cred ca trebuie sa incerci sa descoperi de la ce i se trage toata treaba...si sa actionezi in consecinta...sau sa astepti (cum am facut noi) si sa dispara de la sine.
Oana siCati mica (1 an si 9 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."