Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 8
mychydutza spune:
si acum sa revenim la oile noastre.....
oanamada, ma bucur ca ai rezolvat cu inchirierea apartamentului si ca Brux-ul ti-a facut asa o impresie buna.la fel imi zicea si sormea ..ca e ca o gradina imensa. oare cum o fi asta?? unii conserva fiecare coltzishor si altzii fac parcari din fiecare coltz de verdeatza. am impresia ca in curand o sa murim sufocati in orashul asta!
monikbo, cum sunteti? sper ca mai bine....
vivela, sa stapanesti cu succes masina de spalat..... si am bucur ca n-ati plecat la mare....
ghinetz, tu nu ne mai iubesti????????????
eu diseara plec la dorna. o sa stau vreo luna, sper. net n-o sa prea am .......dar recuperez cand ma intorc. asera am fost al un botez si ma cam resimt................m-am tuns(IAR) ..in rest toate bune!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
mychydutza spune:
sunflower, imi pare rau pt voi..............ce sa zic...numai tu stii prin ce treci. sper sa treaca toate cu bine.......cat despre efectele adverse ale antibioticelor, te cred ca esti ingrijorata, si eu as fi.....dar in situatia de fata chiar n-ai ce face.........ti-as recomanda sa-i dai cat mai mult iaurt dar daca zici ca s-a stricat la burtica, nu e bine! cand i-am dat antibiotic lui andrei pediatrul mi-a recomandat sa-i dau in paralel BABYBIOTICS, ca cica nu face diaree.........si-i protejeaza si stomacelul. sanatate mult, multa ii doresc si tu.........fii barbata, ca n-ai de ales..........
jadi, va destrabalatzi......bravo voua! si noi la botez am fost fara andrei si toata lumea ne intreba de ce nu l-am luat, ca mai erau copii....nu stiu altii cum sunt , dar eu prefer sa ma duc singura , ca altfel nu-mi ticneste! oi fi mama din alea denaturata!!!!!
mychydutza spune:
Un barbat si o femeie erau casatoriti de peste 60 de ani.
Ei impartaseau totul si discutau despre orice.Nu aveau secrete unul fata
de celalalt, cu exceptia unei cutii de pantofi pe care femeia o tinea
pe dulapul ei de haine, si , despre care l-a atentionat pe sotul ei sa
nu o deschida sau sa intrebe de ea vreodata.
In toti acei ani, el nici nu s-a gindit la cutie, dar intr-o zi,
batrinica se imbolnavi foarte tare si doctorii ziceau ca nu prea mai
are sanse sa se insanatoseasca.Incercind sa puna toate lucrurile in
ordine, batrinelul a luat cutia de pantofi de pe dulap si a pus-o
linga patul sotiei sale.
Era si ea de acord ca era timpul sa afle si sotul ei ce era in
acea cutie.Cind a deschis-o, in cutie erau doua papusi crosetate si o
gramada de bani : in total vreo 25.000 de dolari.El a intrebat-o
despre continutul acestei cutii.'Cind ne-am casatorit , spunea ea,
bunica mea mi-a spus ca secretul unei casatorii este sa nu te certi
niciodata.Spunea ca intotdeauna cind ma suparam pe tine , sa tac din
gura si sa crosetez o papusica '........
Batrinelul era atit de impresionat, incit abia isi putea stapini
lacrimile.Doar doua papusi erau in cutie ! Ea fusese suparata numai de doua ori in toti acesti ani in care au trait impreuna.Nu mai putea de fericit!
'Iubito, spuse el,inteleg existenta papusilor, dar toti acesti bani ?
'Oh, zise ea, acestia sunt banii pe care i-am obtinut din vinzarea
papusilor'...::
mychydutza spune:
vad ca eu sutez , eu dau cu capu...............
deci:
oaana, cum e aaron? tu ce faci?
valen, voi? o vacanta in cuba, ceva?
luna, asa multe cazuri de "porky flu" sunt la voi?????????naspa!
Timi07 spune:
Alex, Miruna, Matei, Mihnea, Alessia, Mara si Adeluta
La multi ani, sanatate si mult noroc in viata va doresc
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Sunflower multa sanatate puiului si voua putere
Mychy nu-i asa ca nu pleci fara sa pui poze cu noul look? Vacanta frumoasa, norocoas-o ce-o sa te mai rasfete mamicuta ta...
Karli ce bunatati pregatesti Adelutei?
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Timi07 Mychy nu-i asa ca nu pleci fara sa pui poze cu noul look? Vacanta frumoasa, norocoas-o ce-o sa te mai rasfete mamicuta ta... |
......pai daca lu barbatamiu nu-i place sa faca poze?
Vivela spune:
La multi ani fericiti sarbatoritilor de azi:
Alex (mamii), Miruna (siminoc), Matei (BBpuck), Mihnea Ionut (estecri), Alessia (claucia), Mara Teodora (AndraZ), Adela Patricia (karligutza).
Un pupic special Marei, careia ii transmitem ca ne e tare doooooor de ea! .
Michy, distractie placuta la Vatra, sa va simteti bine . Te invidiez mult ca poti sa lasi gura asta de esapament - Bucurestiul- si sa respiri aer adevarat.
Ia zi, daca ajungem pe acolo, avem unde trage - vreo vila, pensiune in mod special? E ceva anume de vizitat?
Ca prin zona aia n-am prea ajuns, ma gandesc ca poate n-ar strica sa mai schimbam aerul.
Sa-ti fie de bine noua tunsoare! Mai ai de unde taia?
Cristina (sunflower), pupici lui Denis, sa se faca bine si pupici si tie, sa rezisti,ca nu-i deloc usor .
Jadi, sanatate multa matusei tale, sper sa nu fie nimic grav .
Vezi ce se intampla daca n-ai copiii pe cap? Obosesti! Stiam eu de ce nu-l las pe David la ai mei .
DaviDependenta
mychydutza spune:
vivela, de vizitat in oras nu sunt prea multe.....de fapt nimik.daca ajungeti in zona te-as sfatui sa tragi undeva la o pensiune inafara orasului.recomand pensiunea POIANA!http://www.pensiuneapoianaizvoarelor.ro . dar sunt si altele........si peisajul e super. din vatra puteti face excursii de o zi la manastiri, in Maramures, la Zugreni pe malul Bistitzei in aval sau, in amonte spre Prislop, pe firul bistritei aurii........deci aveti ce vizita. zona e superba! aerul nu mai zic...............dar sa nu te cazezi in oras.........:)de tuns am mai avut de unde..................dar acu sunt bob extra scurt!
Vivela spune:
Mersi, Mychy , arata tare bine pensiunea aia. Am vazut ca sunt 400 si ceva de km pana la Vatra (cel putin asa a gasit gugalu' meu), o sa-l cicalesc pe al meu sa ajungem prin zona . Timp si bani sa fie, ca intentia exista ...
Mai, eu inca nu ma dau cu capul de pereti, insa cred ca David are o problema. El, de felul lui e mai mofturos la mancare, mai mereu a mancat prost si putin, rare de tot au fost exceptiile. Dar ca in perioada asta, niciodata. De cateva zile nu mananca decat lapte, simplu sau cu cereale, nimic altceva ! Ieri de ex, i-am oferit 3 feluri de mancare, a luat vreo 4-5 linguri de supa (chiar 4-5, nu mai multe, nu era un fel de-a spune!), apoi mi-a cerut "aptic". I-am dat, doar nu era sa-l las nemancat.
Nici la gradinita nu mai mananca asa cum manca, mi-au spus ca ia de 2 ori si atat, desi pare sa-i fie foame.
Ar trebui oare sa-mi fac mai multe griji? Nici nu imi dau seama daca e bine sa il intep pentru niste analize sau sa-l las asa, cu gandul ca-si revine el...
DaviDependenta