Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 9
CarlaV spune:
Miruna, Alessia, Mara Teodora, Adela Patricia, Alex, Matei, Mihnea Ionut!
Insanatosire grabnica celor bolnaviori!
Vivela, poate e doar de la caldura sau de la dinti.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cristina26 spune:
Adeluta draga m-am trezit cu gandul la tine: "La multi ani! printesa mica, sa ai parte de sanatate, mult noroc si sa fii fericita. si bineinteles tutuor sarbatoritilor de azi va sanatate, noroc si fericire
Miruna, Alessia, Mara Teodora, Adela Patricia, Alex, Matei, Mihnea Ionut
cristina26 spune:
Un pic cu intarziere va doresc muta sanatate, noroc si fericire:
Eric - 10 iulie,
Denis Stefan - 11 iulie,
Andreea Ioana - 11 iulie,
Victor -Constantin - 12 iulie,
Mara Teodora - 12 iulie,
Alexandra Stefania - 12 iulie,
Radu Stefan - 12 iulie,
violetan spune:
La multi ani, copilashi! Sa fiti sanatosi, fericiti, norocosi, destepti, frumosi si numai bucurii sa aduceti parintilor!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
Antoanela23 spune:
Buna ziua si de la noi,
La Multi Ani Victor (ghinetz)!
La Multi Ani, Mara (ioanaiub)!
La Multi Ani Alexandra (nicoll_mada)!
La Multi Ani Radu (andreea c)!
La Multi Ani Alex (mamii)!
La Multi Ani Miruna (siminoc)!
La Multi Ani Matei ( BBpuck)!
La Multi Ani Mihnea (estecri)!
La Multi Ani Alessia (claucia)!
La Multi Ani Mara (AndraZ)!
La Multi Ani, Adela (karligutza)!
Poze 2009
Poze 2008
oaana spune:
La Multi Ani Victor (ghinetz)!
La Multi Ani, Mara (ioanaiub)!
La Multi Ani Alexandra (nicoll_mada)!
La Multi Ani Radu (andreea c)!
La Multi Ani Alex (mamii)!
La Multi Ani Miruna (siminoc)!
La Multi Ani Matei ( BBpuck)!
La Multi Ani Mihnea (estecri)!
La Multi Ani Alessia (claucia)!
La Multi Ani Mara (AndraZ)!
La Multi Ani, Adela (karligutza)!
Mihaela,merci de intrebare.Aaron e bine(la suprafata),timpanul insa nu e vindecat complet.Vom vedea ce este cand mergem cu ei la operatie in jur de 15 august.Daca va mai avea si atunci,se va apela la punctie in aceeasi operarie cu cea de polipi.eu nu sunt bine,alternez intre stari depresive si stare de bine.Insa parca ma simt mai bine de cand iau sedatif,ginko prim si ca+mg.Dar e clar ca am nevoie de o vacanta,insa nu ma pot relaxa pana nu se termina cu operatiile copiilor.Vreau sa incep sa fac masaj,trebuie sa ias singura in oras,trebuie sa mai plec doar cu sotul.Zilele acestea am plans foarte mult,insa merg la doua grupuri de suport si asta ma ajuta,macar ies de doua ori pe saptamana cate doua ore si ma concentrez pe altceva.Citesc foarte mult ca sa-mi ocup mintea.Am terminat trei carti in doua zile si mai am trei.Insa nu am chef de facut curatenie si mancare...efectiv nu mai vrau sa fac nimic,doar sa vegetez,e clar ca trebuie sa fac o schimbare,dar trebuie sa reusesc sa ma mobilizez pt acest lucru.Tu cu ce mergi la Vatra,cu masina s-au tren?Esti in concediu?
Bine,nu vreau sa va impovarez cu ale mele.
Vivela,si Iosua(ca Aaron nu bea lapte deloc)a avut o perioada in care cateva zile nu a mancat nimic,doar a baut cate trei bibi cu lapte pe zi (de 300ml).O sa-si revina el.
Sun-flower,cum mai e Denis?Am trecut si eu prin ce ai trecut tu,de la gat la otita(nici eu nu am stiut atunci ca nasul era problema si trebuia curata bine de tot,de multe ori pe zi si nu numai cu batista bebelusului,ci cu multa apa de mare etc...)Te inteleg perfect si sunt alaturi de tine.Sanatate multa.
Vivela,vreau si eu masina de spalat vase.E un vis al meu,pe care sper sa se realizeze intr-o zi.
Eu nu prea am chef de nimic.Va pup pe toate.
ioanaiub spune:
buna seara
la multi ani pentru sarbatoritii zilei de astazi !!!!
multumesc pentru urarile de ziua Marei. din pacate vremea nu a tinut cu noi asa ca duminica in loc sa ne petrecem la gratare ne-am inghesuit in apartament dar totusi pentru cei mici a fost distractie
astazi am inceput si eu serviciul, parca sunt picata de pe alta planeta, o sa-mi ia ceva timp sa ma acomodez, dupa o absenta de 4 ani jumate dar sper sa ma descurc
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Luna1 spune:
Oanaa doar mesajul tau l-am citit ultimul, n-am avut timp sa citesc din urma, si iti trimit o mare imbratisare si un brat cu flori.
La multi multi ani! Alex de Mamii (ce mai faci gagico?), Adeluta de Karli, Mara de Andra,Alessia de Claucia, Miruna, Matei si Mihnea! Sa cresteti cei mai santosi copii, sa va aduca viata numai surprize placute!
Eu sunt de-a dreptul speriata, gripa porcina a inceput sa doboare oamenii santosi, e al treilea deces in trei zile al unui pacient bolnav stric numai de gripa. Si e peste tot, nu te poti feri. Rugati-va pentru noi sa nu o luam nici unul desi slabe sanse.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Of, Oaana, iti urez sa ai multa putere si curaj sa treceti cu bine de perioada asta. Imi pare f rau ca nu te simti bine, te imbratisez si eu . E bine ca mergi la grupuri de suport, e f bine, sa nu renuntti. Bafta si ai vazut ce spune Jadi, dupa operatiile de polipi va fi mult mai bine.
Luna, mai, dar sunt asa de multe cazuri in jurul vostru? Bafta, sa va ocoleasca virusii rai. E bine ca macar nu-ti merg copiii la scoala/cresa, poti sa-i tii mai la adapost.
Si eu ma cam ingrijorez ca cica sunt multe cazuri in Majorca unde plecam noi in august.
Sunflower, multa insanatosire grabnica lui Denis. Pentru stomacel, in perioada de antibiotice, noi am dat, la recomandarea Anyei, Enterolactis, siropel in sticlute mici, se da una pe zi si e f buna la gust, Sonia il lua fara probleme.
Michi, drum bun si relaxare palcuta la Vatra Dornei. Sa-t fie de bine tunsoarea.
Duamna Jadi, sanatate multa matusii.
Karli, te asteptam sa ne povestesti ce ai facut de ziua Adelutei.
Somn usor la strumfarie,
Poze 2009
Poze 2008