Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 10
oanamada spune:
Intru si eu cu mare intarziere ca sa urez LA MULTI ANI SI MULT NOROC SI SANATATE...(FRUMUSETE NU MAI ZIC CA SUNT TOTI FRUMOSI)..sarbatoritilor!
La Multi Ani Victor (ghinetz)
La Multi Ani, Mara (ioanaiub)
La Multi Ani Alexandra (nicoll_mada)
La Multi Ani Radu (andreea c)
La Multi Ani Alex (mamii)
La Multi Ani Miruna (siminoc)
La Multi Ani Matei ( BBpuck)
La Multi Ani Mihnea (estecri)
La Multi Ani Alessia (claucia)
La Multi Ani Mara (AndraZ)! ]
La Multi Ani, Adela (karligutza)!
Despre noi...va mai povestec maiine ca am avut 2 zile super agitate si sunt franta. Va pup
Oana siCati mica (1 an si 9 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
monicabo spune:
Victor - Constantin - ghinetz
Mara Teodora - ioanaiub
Alexandra Stefania - nicoll_mada
Radu Stefan - andreea c
Alex - mamii
Miruna - siminoc
Matei - BBpuck
Mihnea Ionut - estecri
Alessia Maria - claucia
Mara Teodora - AndraZ
Adela Patricia - karligutza
SA fiti sanatosi si norocosi si parintii sa se bucure alaturi de voi!
Mychy, drum bun la Vatra!
Oanamada, astept sa mai scrii pe blog sa ne mai povestesti.
Andreea_c, ce face Radu, ce face mititica? cum s-au acoodat unul cu altul?
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ddanagh spune:
Intru si eu pentru a ura cu o mica intarziere un big La Multi Ani!!!! Adelutei. Sa cresti mare, sanatoasa si isteata.
La multi, multi ani!!!!! Mara. Mi- e dor sa va mai vad.
La multi ani!!! si pentru Victoras si toti ceilalti strumfi ce au intrat in al treilea an de viata. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi si voiosi.
Noi am revenit aseara acasa insa astazi am facut pe bona cu fetita cumnatei mele. Are doar 5 zile, e atat de mica, mica, mica. Parca imi era si frica sa o schimb, comparativ cu grasunica mea la 4200 g.
In plus tot astazi a fost si ziua sotului si ma mustra constiinta ca efectiv nu am avut cand sa ma duc sa- i iau ceva. Ceva surpriza ca, cu el de fata, am luat ceva in weekend. I- am dat si eu la misto doua beri, una de la mine si una de la fi- sa. Poate ii gasesc maine ceva.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Am uitat sa- i zic Lunei ca o inteleg cu teama de gripa. Un baiat din echipa sotului a fost al 25- lea caz confirmat in tara ( a venit cu ea din Majorca - apropos Anto cica sunt f multe cazuri acolo). Nu va spun cat am fost de stresati o saptamana cat dureaza incubatia, mai ales ca- l apucase tusea pe al meu.
Incearca sa eviti aglomeratia, magazinele.... Stiu ca e greu dar....
Anto, Daria doarme in pat mare, singura de la un an si 5 luni. Are niste laterale mai inalte. Se duce singura la culcare, deci poate se va obisnui si Sonia cu noul pat.
Va pup, ma duc la nani.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
karligutza spune:
iata-ma! nu vedeti ca am de spalat vaseeeeeeeeeeeee... si de facut smotru? ... de aceea am absentat! insa m-am gandit la voi ca v-ati gandit poate (mai mult sau mai putin) la mine, adica la Adeluta, asa incat am intrat sa va multumesc tuturor pt.urarile de "La multi ani!" si in mod deosebit pentru celelalte urari! Mi-au mers la suflet... (jadi, valen, anya20, anto, alinutzaa, cristina26, timi, ddanagh, oaana, luna1 )
n-am uitat nici eu sa-mi aduc bineinteles aportul la urarile celorlalti copilasi, insa chiar n-am avut timp... nici azi, dar nici in weekendul care tocmai a trecut; noi tot sarbatorim de sambata incoace! am facut 2 torturi si o prajitura eu, iar azi am cumparat un tort! imaginati-va cati musafiri! asadar sunt franta....................
deci!
tuturor copilasilor din lista de pe prima pagina pana la zi, in mod special urechindu-i si pupandu-i pe:
Andreiutza de Monicabo, Victoras de Ghinetz, Mara de Ioanaiub (bafta la reacomodarea cu serviciul!), Raducu de AndreeaC (FELICITARI pt.printesa ce-a venit pe lume saptamana trecuta! sa fie sanatoasa si sa aibe tot ce-si doreste de pe/la lumea asta! Imi pare rau ca nu te-am felicitat direct in ziua cu pricina, dar am pierdut numarul de telefon al tau si uite asa nu te-am putut suna... sper sa fac rost iar de el si atunci am revansez si-ti dau cu drag un telefon! Te descurci brici la bebe2 asa-i? )... deci virgula.. ... urmatorii la rand: Miruna de Siminoc, Alex de mamii, MATEIUTZ de BBpuck (colega mea de suferinta din maternitate! ... daca citesti forumul, te rog uita-te si pe emailuri pt.ca ai si un email de la mine.... sau am primit adresa incorecta de email?.... , pe Mihnea de Sorina (estecri).... si nu in ultimul rand pe Alessiutza de Claucia.
oaana bafta pe 15 august!
Cristina, sunflower imi pare rau ca suferiti atat! sper sa se faca bine Denis cat mai repede... sper ca se va intari cu ce a patit pana acum si ca pe viitor sa nu se mai imbolnaveasca atat de usor! Ai sperante ca va fi bine! Te pup si sanatate multa multa!
Luna aveti grija de voi! sper sa nu va imbolnaviti nici unul... acum cand te aud ca esti asa de speriata de ce se intampla la voi acolo, abia acum incep si eu sa cred ca aceasta gripa sau ce-o fi chiar exista! Sper sa se termine gripa asta cat mai repede! ma si enerveaza atata publicitate pe seama ei, dar si ea ca atare! nu-i drept sa se imbolnaveasca un mapamond intreg.... mi se pare cam brusca, cam brutala, cam cea mai agresiva metoda de propagare a bolii asteia.... chiar asa? se transmite gripa asta imediat peste tot... deci in conditiile astea nu mai avem mult si ne ameninta serios si pe noi romanii din Romania!! (scuzati-mi supararile poate putin cam exagerate din miez de noapte! )
Timi, Anto ca m-ati intrebat, ce-am gatit bun, ce-am facut de ziua Adelutei am sa va spun ca doar m-am prajiturit, adica am facut vineri noaptea prajitura cu crema caramel de nuci si coaja de lamaie plus o alta crema de lamaie, a iesit geniala! dulce amaruie si acrisoara in acelasi timp! e dichisita rau reteta dar merita tot timpul! apoi tort de portocale rosii si tort tira-mi-su! .......... iar dimineata, adica sambata, m-am culcat si eu ca ne-oamenii ... oricum, au avut grija de mine si tati si Adeluta care m-au lasat sa ma recuperez pana tarziu la amiaza.
Iar azi de ziua Adelutei am giugiulit-o toata dimineata! ... i-am facut toata ziua poze, in casa, in parc, cu musafirii... am cumparat tort si am suflat in el abia azi (in torturile de ieri/alaltaieri n-am suflat nika ) si am desfacut cadouri... a primit o multime de cadouri, de la rochite, jucarii, papusi, gentute, posetute etc, la felicitari si multi pupici si alintare! Plus telefoane si sms-uri! multumim tuturor inca o data!
Si nu s-a terminat inca, sambata avem repriza a treia cu nasii de botez!
Cand ma simt in stare va pun si poze! deocamdata m-am epuizat de tot scriind tot "cearsaful" asta ... nu mai stau sa pun si poze acum, va rooooooooog
In concluzie nu e nimic greu si solicitant cand stiu ca ADELUTA E CEA MAI FRUMOASA FETITA PE CARE MI-O PUTEAM IMAGINA! asa cum si voi stiti acelasi lucru despre copiii vostri proprii! E minunat sa fii mamica, sa iti vezi puiul crescand, sa iti simti puiul cum te iubeste si mai ales pentru ce/cum/cat te iubeste! ........ Eu pur si simplu o ador pe Adeluta!
gata ca am dat-o-n declaratii de dragoste acum ... va pup, noapte buna! zzzzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei
xerxe2005 spune:
Sa stii ca si noi o adoram pe Adeluta, asa de la distanta...E o dragalasenie de fetita si ii doresc tot binele din lume.
Mi-am imaginat si eu, dupa cum povesteai de bunataturile gatite, de petreceri si de cadouri, ce zile festive ati avut.
Asa si merita strumfii nostrii, sa ii ii sarbatorim indelung cu multa veselie.
Nu stiu ce am azi, dar ma simt asa optimista si vesela si...in asentimentul Rodicai, plina de iubire pentru puiutul meu.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
karligutza spune:
multumesc Elena Isabela (xerxe)... ma bucur ca ti-am declansat o stare asemanatoare asa de dimineata! Chiar sunt f.bucuroasa pentru bucuria Adelutei din zilele acestea. S-a vazut ca e mai alintata decat de obicei si cred ca acum si-a dat si ea seama de lucrul asta. Aseara la culcare imi tot povestea pe limba ei... "bau... maieeeeeeeee, da, mitzi, mitzi, uiiiiiiiiiiii bau!" (adica baloanele, sunt maaaariiiiiiiiii, da, mici-mici - gesticuland cu 2 degetzele cat de mici sunt alte chestii probabil - apoi ui, adica zburau pe sus baloanele).... era clar marcata de ce se intamplase aseara.
incerc acum sa incarc niste poze pt.ca ma lasa miss (se joaca cu baloanele de zor!)
karligutza
sunt mamica Adelutei
stefania_97 spune:
La multi ani strumfi!!! Sa cresteti mari si frumosi!!!Sa fiti sanatosi si sa aveti o zi frumoasa cu multe cadouri, pupici si imbratisari dar mai ales baloane multe ;)
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Vivela spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi, Eva, Bogdan Andrei, Teodor, Luca Matei, sa cresteti mari, frumosilor si sa fiti mereu fericiti!
Noua noastra metoda de distractie: eu ii zic lui David - "Daaaviiid" (cu vocea ca in "my precious", din trilogia inelelor ),iar David la mine: "Gaaaabiiiii" (imi zice copilul pe nume!) Si rasete o juma de ora asa....
Cam atat mi-a trecut prin cap la ora asta sa va zic, sunt deja la a doua cafea, asa ca ma intelegeti.
Cum mai sunt strumfii bolnaviori? Denis, Aron? Sper ca sunteti mai bine .
Oaana, .
DaviDependenta
jadi spune:
La Multi Ani Eva, Bogdan Andrei, Teodor si Luca Matei!
Sunt laconica, am foarte multa treaba si ma mobilizez greu
Deni & Vlad & Tudor