Dulceturi si papanasi (317)
Raspunsuri - Pagina 12
Alice_ spune:
alinus_25 da-mi te rog nr.tau de telefon in privat, iti voi da mesaj "in direct" candva prin martie
Eu
...am sters toate numere salvate inainte de prima nastere pentru a da vestea aici pe forum, fiindca nu mi-am imaginat niciodata ca voi naste inca odata. S-au schimbat multe de atunci, mi-am reorganizat prioritatile si am facut inventar la capitolul valori; traiesc cea mai fericita si implinita perioada a vietii mele.
Multumesc pentru urari; aveti grija de voi! 
toma_ily ma bucur sa mai citesc despre voi. Totul este in regula stai linistita. Nu toti copii se incadreaza in grafice.
Sanatate si ganduri bune mamicilor!
---------------------------------------------
vine bebe2
4+
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
poze
www.sevenalice.ro
Sabina spune:
Alice, felicitari si de la mine, ce veste frumoasa! o sa fii extrem de fericita cu doi copii.
Sasha mai suge?
Ca Gh m-a disperat zilele astea:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
andries, unde umbli?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ANDREEA11 spune:
Ramonaiani off...imi pare rau, rau de tot!! Multa sanatate tatalui, incurajati-l si dati-i speranta!!!
adimercedes spune:
Fetelor, intru si eu dupa x zile de absenta. DAR, v-am citit si am vazut si poze superbe!!!
Eu sunt cam obosita, demoralizata, am ff mult de lucru, sunt in urma cu o gramada de chestii, vremea e nasoala, ploua si e rece, la noi sunt 13*, in medie, ca uneori e si mai rece. Ar trebui sa prestez o epilare, un coafor, o manichiura, lectura obligatorie (ca turnul de carti tot creste) etc. Insa seara cad lata pe la 1 sau 2 sau cand se nimereste. Lisa se trezeste pt toaleta in toiul noptii si daca nu reactionez repede sa o pun si apoi sa o bag in pat, se trezeste si se muta cu toata menajeria de jucarii de plush la noi in pat si se foieste mai bine de 1h, de nu pot adormi nicicum si ma capiaza. In fine. In plus, incerc sa ii fac program, ca e cam complicat de iesit in parc pe frig si ud!
O sa inceapa un curs de muzica de 10 sapt. (tin minte ca Ramonaiani facuse asa ceva cu Eliza pe vremuri si inca cineva zicea ca va incepe in curand, scuze, nu am retinut cine). Saptamana asta vom incepe sa mergem la biblioteca pt niste sesiuni de lectura si lucru manual, vinerea are grup de joaca (reincepe peste 2 sapt ca acum e vacanta). Si ma gandesc serios sa o duc la un curs de activitati fizice miercurea, sa isi consume din energie. Insa toate astea inseamna si mai putin timp pt mine, mereu pe drum si pregatiri...
As avea nevoie de o vacanta, dar, deh, pasarea malai viseaza...
In plus, a inceput sa imi fie groaza de cum va fi cele 5 nopti cat voi sta in spital pt nastere, ca Lisa vrea seara numai cu mine, eu sa o imbrac, eu sa ii pun scutecul, eu sa o duc la toaleta, eu sa ii citesc povesti, sa ii cant si sa o bag in pat. E un adevarat ritual de vreo 1-1.5h. Am inceput sa "il instruiesc" pe sot de diverse, sa ii "traduc" cuvintele si expresiile pe care le zice Lisa. Sper doar sa nu se streseze prea tare unul pe altul.
In fine. Hai ca m-am plans destul.
Bb e bine, medicul a zis ca a crescut, desi nu am pus ff mult pe mine - dar am sarit 2kg in 2 sapt. Oricum, cu Lisa am pus 14kg in ultimele 4 luni, deci nu imi fac iluzii nici acum... Sapt viitoare ma duc sa beau gretosenia aia pt testul de glicemie.
O sa mai intru sa va tin la curent de una-alta...
Vacanta placuta celor ce se voiajeaza si multa sanatate copilutilor bolnaviori!!! 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Teo, Toma_lly, am vazut ca va dispera suzeta
Si eu am limitat "consumul" la dormit. Insa tot ma dispera ca se trezea noaptea daca si-o scapa, uneori adormea cu ea in mana si a devenit dependenta de zgomotul pe care il facea suzeta (Avent)...
Am incercat sa o fac pierduta, a acceptat seara la culcare, dar noaptea s-a trezit si m-a capit 3h!!! A plans si s-a sucit pana am "gasit-o".
Ce a functionat la noi: i-am taiat varful! Da, am luat o foarfeca si i-am retezat doar putin din varf. Apoi am pus-o la loc in pat. La somnul de pranz a fost f surprinsa sa o gaseasca "bodyi" (broken). Mi-a zis "mami, fich it" (fix it). I-am zis ca nu stiu cum, ca uneori lucrurile se strica si nu pot fi reparate (cu cateva zile inainte venise un prieten la noi in vizita si Lisa a rasturnat un pahar de vin care s-a facut tandari si a trebuit sa curatam cioburi, plus vin de pe jos!), deci stia ce inseamna sa se distruga ceva fara sa poata fi reparat. In plus, am pregatit suzeta pt somnul de pranz, ca sa nu am scandal mult seara.
A fost fff afectata vreo cateva zile. I-am taiat suzeta vinerea, ca sa am weekendul sa trecem peste stres si sa fie si tati acasa pt posibilele nopti de disperare. Duminica sotul a fugit sa ii ia suzeta, ca nu mai rezista. Insa a luat marimea si culoarea gresita, asa ca nu am avut ce face. Am hotarat ca daca pana luni nu e mai ok, o sa merg sa ii caut suzeta noua.
Insa a inceput sa fie ok, sa se multumeasca sa o tina doar in mana, desi incerca sa o bage in gura sa o suga
. Si trebuia sa trecem de 100 de ori prin povestea cu "bodyi, fich it". Incet-incet a inceput sa o serveasca papusilor, sa isi infiga degetul in taietura, apoi "a pierdut-o", ca o cam arunca pe unde nimerea.
Mai are perioade cand vad ca i-ar trebui sa tina ceva in gura. Incearca degetele, dosul mainii sau manecile de la haine, dar nu e obisnuita cu senzatia, si atunci renunta. De obicei o tin de mana sau ii dau in brate una din jucariile preferate si e ok.
Desi azi a trebuit sa o "gasesc", ca a inceput sa isi suga degetul mare de la mana dreapta cand e ff obosita sau cand o deranjeaza dintii, cred
. Asa ca am "gasit" suzeta si i-am dat-o si i-am explicat iar ca numai suzeta se baga in gura, degetele nu! A stat si a ros-o, la propriu, a frecat-o intre dinti de am crezut ca o rupe, a tras de ea (asa facea si inainte cu ea), am lasat-o sa iti faca damblalele, insa nu a supt-o propriu-zis. A adormit cu ea in mana, fara supt de degete, suzeta sau haine
. Sper sa fie ok pana la urma, sa fie doar o perioada mai ciudata in care o deranjeaza dintii, ca pune in gura tot felul de tampenii, mai nou...
Important e sa aveti cateva variante pe care sa le incercati la distanta unele de altele, daca una nu functioneaza. Si sa limitati stresul pe cat posibil, sa fiti alaturi de ei, ca vor suferi "pierderea" suzetei si au nevoie sa ii ajutati sa depaseasca situatia.
Cam asa a fost la noi. Mult succes si voua 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Roxali spune:
Neata!
Ne-am intors si noi de la balaceala din weekend....frumos, cald ...ne-am bucurat mult cand aproapae de mal au venit multi pestisori...pitica iubeste nudismul
, adica daca isi simte chilotei uzi nui mai vreasi cum iubeste apa...
Gabi, Dani multa sanatate puiutilor
N-am apucat sa citesc multe pag si inca nu am vazut filmute si pozici...
fug la munca
o zi buna fetelor
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
carpatina spune:
ramonaiani, imi pare rau pentru vestea primita... sper sa nu fie chiar grav.. 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani Stefan! 
Sa fii sanatos, voios, norocos!
Sa-ti traiasca feciorul Gabitz si sa-ti aduca numai bucurie!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)