Dulceturi si papanasi (317)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Moldoveanca si Andreea 11 La multi ani cu sanatate va doresc!!!
Sa fiti fericite si alaturi de familie si toti cei dragi!!!

Moldoveanca spor la casuta! Felicitari pentru progresele frumosului!

Andreea asteptare usoara si numai bine!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Week-endul nostru a fost absolit minunat! Daria s-a comportat exemplar, a adorat din nou marea, nisipul, compania copiilor!

Plaja de la Neptun este foarte curata, conditiile de la hotel foarte bune si neparat vrem sa reeditam peste vreo 2-3 saptamini.

Am vorbit cu Andreea mami de Vladi la telefon de la care am aflat numerele Danutei si a Greyerasei. Imi pare rau ca nu ne-am putut vedea( distanta mare intre mamaia-Neptun si traficul de week-end), tare as fi vrut sa ii revad frumosul creol!!!

Ne-am vazut cu Dana la Vama Veche. A fost o intilnire relaxata, m-am simtit foarte bine in compania lor, parca ne-am fi cunoscut de cind lumea...
Miruna e o fetita adorabila, foarte dulce si fina. Vorbeste bine si iti fura inima cu fiecare zimbet. Fetele si-au ales din Vama bratari la fel asa ca eu le numesc "surori de bratarica".

Mi-as fi dorit sa ne vedem si cu Cristina si Adelina dar nu au putut ajunge. Cu siguranta vor mai fi ocazii sa ma vad cu ele in Bucuresti.

O sa pun poze mai pe seara cind aduc cardreaderul din masina.

Mergi la inceput

Sabina, am citit pe blog despre impachetat,mafia mamicilor, plecarela mare, doua lumi,scaune si pisici fugarite! Foarte frumos!!! Loved Gheo rugator si mingaind pisica!!!

Dantje ti-am vazut frumoasa incaltata!!! Ce bucle minunate are!!!

Mergi la inceput

Ceamica,multumesc pentru felicitari. Consider ca sunt pentru curajul de a schimba chiria asta poe una mai scumpa acum inainte de peak-ul crizei!!!

Despre riduri...si pe mine ma pun pe ginduri...Exista acum o procedura noninvaziva. Se numeste dermoporatie. Ma gindesc sa o incerc ceva mai incolo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Moldoveanca !
La multi ani Andreea11!

Ne-am intors si noi azi de la Slanic, a fost frumos, am fost cu Antonia si la salina si la bai, si ea a fost tare incantat caci au fost si evrisorii ei cu noi.

Cristina, flicitari pentru vestea ca e fetita! sarcina usoara in continuare!

Alice, felicitari pentru sarcina!

Toma lly, ma bucutr ca mai citesc despre voi. Pupam frumusica Natalie.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreea si Teo Moldoveanca, la multi ani fericiti, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copilasi!
Andreea, care e planu la doctorat pe anu urmator? la mine se anunta crunt de tot:D

Tot l multi ani, ca le-am ratat, Andreei de la Ploiesti si Danielei! Va pup tare si va imbratisez.

Alinush, si Gh la mare a mncat cartofi pai la geu, ca acasa nu pupa..si tot asa, la pranz era asa obosit ca nu manca nimic. Sarcina usoara , mi se pare tare nedrept sa suferi atata

Cristina, felicitari pentru fetita! O sa ai o pereche tare frumoasa.
Mandarinuta, mi-e dor de voi. Am ramas in urma, ce dizertatie ai dat?

Erina, merci , sa inteleg ca v-ati gasit casuta in zona aceea? suna grozav. Da de unde riduri la tine?

(eu in pozele de la piciulika arat sinistruuuuuuuuuuu, cu o zi inainte fusesem la alta intalnire unde am iesit mai bine in poze, lOl, in alea nici nu m-am recunoscut e urata ce eram:D )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Moldoveanca si Andreea, la MUlti Ani!

Erina, ce bine ca v-ati simtit minunat!
Alinus, multumesc!Si la mine e aceeasi situatie, doar ca mai rau, soacra insista sa o creasca pe Sara. EXCLUS!
Mari, ce bine ti-ai intrat in mana , mami!
CRistina, felicitari pt fetita din burtica!

UItati si niste poze cu noi de la mare, paginile 1,2, 3

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Erina, Mandarinutza, Sabina, Gabriela .

Sabina nu am mai vb cu proful din martie. Am avut alte bube pe creier pana acum, insa daca astea s-au cam dus banuiesc ca o sa ma apuce cu doctoratul. Sa fiu eu sanatoasa, ca restul le fac eu

Mergi la inceput

Buna din nou!
Gabriela superbe pozele din vacanta! Sara a crescut mult si e inaltuta bine!!! Ii sta tare bine in bichinei si cu basmaluta! Tu arati minunat,radiezi...de supla nu mai vorbesc!!!

Pupam cochetica dulce in rochitele ei minunate si speram ca si-a revenit complet!!!

P.S.Mi-a placut mult cum arata hotelul la care ati stat. Si privelistea dela balcon era minunata!!!

Mergi la inceput

Iata cum am promis intilnirea intre Miruna de Hunedoara si Daria de Piatra Neamt!

Mergi la inceput