Dulceturi si papanasi (317)
Raspunsuri - Pagina 10
Marunzika spune:
'neata! Vad ca savurati din plin we-ul si stati departe de forum. La noi vremea continua sa fie urata, iar Energia devine nervoasa si agresiva ca nu iesim afara.
Ce fac in concediu cu laptele ei? Ea deja bea lapte de vaca 1,5% gras. Oare tre' sa o trec pe lapte praf pt cele 2 saptamani de concediu? Nu am alta idee :(
alinus ai grija de tine
.
Mariana cand pleaca bunicii? Ce face Daniel? S-a obisnuit Eliza cu rolul de sora mai mare
?
Dantje eu nu am ce tunde la Puppi, caci parul e carliontat, scurtut si nu-i ajunge-n ochisori. Dar astept cu nerabdare sa-i creasca si sa o conving la codite si clamute.
Duminica linistita!
Yannisa Milena
24.08.2007
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinus_25 Eu constuiesc, in mintea mea, scenarii despre cele 3 nopti pe care va trebui sa le petrec fara Teo, si totodata ma gandesc cum as putea sa-i acord baiatului rolului principal... |
Eliza a mai inceput sa se simta "surioara" - vineri am fost sa imi iau ceva de imbracat, cat am probat un pantalon au intrat niste babutze in vorba cu ea si cu Daniel "ni-l dai noua pe fratele tau?". Eu le-am zis ca din partea ei pot sa il ia linistite pe Daniel, insa 2 minute mai tarziu am vazut cum Eliza impingea de carucior sa il aduca mai aproape de cabina unde probam eu pantalonii, sa nu cumva sa il fure careva pe frate-sau.
Uneori ii face "mai - mai" pe capsor lui Daniel, insa trebuie sa fiu atenta, ca numai primele sunt mangaieri, pe urma incepe sa il cam pocneasca
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la
ramonaiani spune:
Bunicii au bilet de avion duminica pe 19. Cred ca Eliza o sa ii duca dorul bunicii la greu
...
Azi a pronuntat prima data "Eliza" (tata zice ca a mai auzit-o si el aseara o data). Sper sa isi dea drumul la limba, ca ma dispera altfel (adica aratand cu degetul si tipand ca maimutzica cand vrea ceva
).
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la
cecilia L spune:
Am intrat repede sa va salut, dar vad ca e slaba activitate aici.
La multi ani sarbatoritelor de ieri.
Valentina,lasa emotiile acasa si bafta multa la traseu.Cum mai este Andrei?
As mai fi vrut sa raspund, dar am citit in fuga si nu mai stiu cui....

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Marunzika 'neata! Vad ca savurati din plin we-ul si stati departe de forum. La noi vremea continua sa fie urata, iar Energia devine nervoasa si agresiva ca nu iesim afara. Ce fac in concediu cu laptele ei? Ea deja bea lapte de vaca 1,5% gras. Oare tre' sa o trec pe lapte praf pt cele 2 saptamani de concediu? Nu am alta idee :( alinus ai grija de tine .Mariana cand pleaca bunicii? Ce face Daniel? S-a obisnuit Eliza cu rolul de sora mai mare ?Dantje eu nu am ce tunde la Puppi, caci parul e carliontat, scurtut si nu-i ajunge-n ochisori. Dar astept cu nerabdare sa-i creasca si sa o conving la codite si clamute. Duminica linistita! ![]() Yannisa Milena 24.08.2007 |
si eu ii dau lui Cristi lapte de vaca, bea orice fel de lapte...asa ca o sa iau la sacosa( in lada frigorifica sau cumpar de acolo)....oricum o sa am frigider in camera..

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
ANDREEA11 spune:
Valentina, Alinush, Carpatina, Gabitz, Danielle, Marunzika, Cecilia 

Va multumesc pt urari si va doresc toata fericirea din lume!!!
alinus_25 spune:
| citat din mesajul lui Marunzika 'neata! Vad ca savurati din plin we-ul si stati departe de forum. La noi vremea continua sa fie urata, iar Energia devine nervoasa si agresiva ca nu iesim afara. Ce fac in concediu cu laptele ei? Ea deja bea lapte de vaca 1,5% gras. Oare tre' sa o trec pe lapte praf pt cele 2 saptamani de concediu? Nu am alta idee :( ![]() Yannisa Milena 24.08.2007 |
Vreme londoneza avem si noi astazi, si Teo se comporta cam la fel cand sta in casa, desi totusi a avut 2 mici iesiri de dimineata, cu tati.
Cat despre lapte in concediu (v-ati hotarat la turci la hotelul ala bengos?), cred ca poti face o iesire in prima zi la un supermarket ca sa va aprovizionati,
ori puteti pune la bagaj(stiu, stiu, cantareste mult, depinde si cat ii ajunge o cutie) lapte UHT, ala nu necesita frigider decat dupa deschiderea cutiei.
Alina
30+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)si
Iulius Teodor
(10.10.2007) Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
alinus_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Eliza a mai inceput sa se simta "surioara" - vineri am fost sa imi iau ceva de imbracat, cat am probat un pantalon au intrat niste babutze in vorba cu ea si cu Daniel "ni-l dai noua pe fratele tau?". Eu le-am zis ca din partea ei pot sa il ia linistite pe Daniel, insa 2 minute mai tarziu am vazut cum Eliza impingea de carucior sa il aduca mai aproape de cabina unde probam eu pantalonii, sa nu cumva sa il fure careva pe frate-sau. Uneori ii face "mai - mai" pe capsor lui Daniel, insa trebuie sa fiu atenta, ca numai primele sunt mangaieri, pe urma incepe sa il cam pocneasca Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09) www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la |
Vad ca la voi atat acomodarea Elizei cat si recuperarea ta merg in linie dreapta. Felicitari mamico!
Ce planuri ti-ai facut dupa plecarea parintilor? cine se va ocupa de Eliza noaptea? tati?
Off, sper ca nu se va simti prea frustrat de plecarea mea la spital, si mai ales ca-si va accepta usor surioara.
Faze de genul mai-mai-poc o palma! avem si acum cu burtica. Mangaie si pupa de zor burtica, insa cand vrea cu dinadinsul ceva vine si ma pocneste peste burta, si da din cap si zice nu bebe.

Apoi alta dilema... ma gandesc daca sa chem (=accept) pe mama la mine sau nu, ca oricum se ofera si ma pisalogeste rau ca de fapt ea ar vrea sa-l ia pe Teo la Roman. Ma enerveaza de mor cu unele din ideile ei, plus ca Teo s-ar rasfata la max.
Faza e ca eu nu-l dau pe Teo nici in ruptul capului la ai mei, e distanta mare si baiatul ar suferi, plus ca s-ar simti indepartat si numai acomodare nu ar mai fi asta.
Asa ce-mi amintesc si mi-e dor de Tomasa
cand ma gandesc la lucrurile astea...
Alina
30+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)si
Iulius Teodor
(10.10.2007) Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
toma_lly spune:
buna fetelor,
hai ca am mai aparut si eu dupa o suta de ani...
vad ca unele dintre voi deja ati nascut al 2 lea bebe, sau mai aveti foarte putin
sa va traiasca puiutii si nastere usoara celor care sunt pe ultima suta de metri !!!
Natalia este in continuare sub limita cu greutatea, in schimb este plina de energie, danseaza, canta si vorbeste. Deja face propozitii, ma pot intelege cu ea destul de usor ![]()
In schimb am o problema - suzeta 
O foloseste doar la "nani-pui", dar parca totusi as vrea sa o dezvat. Aveti idei ?
multumesc 
Natalia-13 sept. 2007
Poze
Erina spune:
Buna am revenit si noi!!!
Am citit de pe mobil tot asteptind noutati de la Roxana.
Asaaa...Christina felictari pentru bebelusha!!! Nu degeaba ti-ai facut tu mina la crosetat paturici roz!!!

Gabitz, ba am spus 2 minute de Herastrau si Primaverii. Mai exact de atit daca vrei pe PM. M-as bucura mult sa fim vecine, s-ar juca Daria cu Eliza!!!
Alinush te credca deja au inceput emotiile!
Va fi totul perfect, nu ma indoiesc!!! Esti super gospodina cu torturi si dulceturi,mai ales in starea de gratie in care te afli!!!
Cecilia, am inteles!!! Ce bine!!! Spor maxim sa rezolvi tot ce ti-ai propus. Credeam ca te-ai suparat pe noi...
Tomally, ma bucur sa aud vesti despre Nastalia. Te cred ca e o frumoasa minona, seamana mamicii!
Despre suzeta...pur si simplu ii spui ca e fetita mare si nu mai papa suzeta. Si i-o iei de tot (la Daria a functionat)! Asteapta-te sa adoarma mai greu dar avantajele sunt mai mare pentru sanatate, dentitie etc.!!!
Luy, multumim!!!
Am avut norocde vreme buna si ne-am simtit absolut minunat!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)