Dulceturi si papanasi (317)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multumesc din suflet dragelor,am umplut sacosele cu de toate va astept sa le ridicati.
Noi facem party mare ca deh schimb prefixul si ca sa-mi mai treaca supararea mergem la un restaurant cu prietenii
In rest suntem tot mai ocupati ca ne-am apucat de construit casutza mult visata si e mult de alergat.Vladut vorbeste de ne doare capul ,in auguts plecam la mare doar noi doi ca tati nu are concediu
Va mai citesc din umbra si ma bucur alaturi de voi pt vestile bune si intristez la cele rele.Va pup pe toate cu drag si veniti dupa sacosele ca e cald si se strica bunataturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Multumesc fetelor pentru gandurile bune!

Luy ma bucur din suflet ca ne mai stii, uite am la semnatura ceva poze mai noi. Chiar recente nu am inca puse pe calculator, dar sunt hotarata ca in careva zi sa fac un mare inventar (si ordine) la poze. Mai ales ca vin din nou altele cu burtica

Acum voi trai mult mai costienta zilele si evenimentele decat la primul bebe. Si desigur mult mai linistita.

-----------------------------------------------
vine bebe2 4+
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007

http://community.webshots.com/user/Alice

www.sevenalice.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Nu mai retin, a fost vreuna din voi fara greturi in perioada sarcinii? Se zice ca 10% din gravidute nu experimeanteaza greturi si varsaturi.

-----------------------------------------------
vine bebe2 4+
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
poze

www.sevenalice.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

La multi ani, cu sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor pentru dragele noastre, Andreea si Moldoveanca!

Alice, eu sunt una dintre acei 10% care nu s-au intalnit in ambele sarcini cu greturile si varsaturile! Reteta nu o stiu ca as da-o la toata lumea!
Cristina, ce veste minunata!Sa-ti traiasca bebelusa si apuca-te de crosetat paturici si botosei! Acum stii ce culoare vor avea!
Danjte, sa-ti traiasca flacaul si sa creasca mare cat un brad!
Sanatate multa si refacere rapida tuturor copilasilor bolnaviori si pupici apasati tuturor mamicilor obosite!
Daca am uitat pe careva, sa nu va suparati scriu la repezeala din moment in moment trebuie sa vina soata sa ma ia de acasa. Mergem la o nunta si am un chef de distractie!!!! Maine nu cred ca apuc sa intru, mergem la mama sa-mi vad comorile, de care mi-e un dor de nu mai pot. Luni respir , iar marti va rog sa-mi tineti pumnii stransi, stansi ca am traseul!
Va pup si va doresc o seara si un week-end atat cat a mai ramas din el, de la excelent in sus!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_

Nu mai retin, a fost vreuna din voi fara greturi in perioada sarcinii? Se zice ca 10% din gravidute nu experimeanteaza greturi si varsaturi.

Intai de toate felicitari pt bb2 .
La prima sarcina am stat noptile pe "tron" pana prin luna a 7-a insa la a doua sarcina n-am experimentat decat de vreo 2 ori varsaturile ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Multumim pentru aprecieri mamicilor dragalase si pentru urarile pentru Martijn.Imi cer scuze ca v-am confuzat nitel cu pozele de la ziua lui Martijn,a fost in aprilie, doar ca n-am reusit sa incarc pozele.Sunt in mijlocul unei perioade mai agitata si nu tocmai buna, sunt cam defazata ca sa zic asa cu pi/2.
Luy in Bucuresti doar pe aeroport dupa care ne indreptam spre Brasov. Dar daca se mai pune de-o intalneala....ne straduim sa ajungem si noi.
Maruntzica, nici Hannah nu prea mai suporta prin par mai nimic, acesta fiind unul din motivele pentru care i-am mai taiat din par si am incercat un bretonel.
Sanatate puilor bolnaviori.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Vali - bafta multa la traseu si distractie placuta la nunta .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Va explic,ca sa intelegeti ce caut eu la ora asta pe forum... m-a trezit sotul la 23 cand aproape adormisem langa Teo, avea chef de iubareala, a uitat ca am fiert in suc propriu astazi in bucatarie, facand gem si compot de caise, tort padurea neagra si friptura pt dumnealui. Si evident ca l-am refuzat, i-am si precizat ca taxez orice abatere de acum

Alice si Gabriela felicitari - cu intarziere- pt bb2!!! Sa aveti sarcini usoare si sa nasteti bb-lusi sanatosi. Alice, mai ai numarul meu? ca vreau sa iti anunt si a 2a nastere aicea.

Andreea si Moldoveanca La multi ani fericiti, cu sanatate si bucurii, spor in toate si mai ales cu cei dragi aproape!

Alina 30+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Eu constuiesc, in mintea mea, scenarii despre cele 3 nopti pe care va trebui sa le petrec fara Teo, si totodata ma gandesc cum as putea sa-i acord baiatului rolului principal, si nu bb-lushei...
...cumva sa-l fac sa se simta el piesa centrala, sa-l responsabilizez/ sa considere venirea mea si a fetii acasa drept un cadou care-l primeste.
Nu as vrea sa se simta ignorat,oricum stiu ca va incerca, la intoarcere, sa se rasfete la maxim si sa-si ia portie macar tripla de atentie si iubire, ma va certa rau... si ii dau dreptate.

Alina 30+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)
Teo la mare
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Vineri mi-am sarbatorit sotul, insa si la restaurant si acasa am fost... cumva... absenta. Efectiv nu mai puteam de oboseala. Vineri de dimineata, am dat o fuga la Iasi si 'm-am cautat' pe la 3 spitale. Ma chemase dr-a, ca m-am plans ca am mai bine de 10 zile de cand mi-e greata rau si vomit la greu. Eu citisem ca e ceva obisnuit in ultimele luni, creste bb apasa pe stomac...
Cica eram suspecta de tensiune indusa de sarcina. Si sunt cumva pe muchie, va trebui sa renunt la micutza cafelutza si sa fiu atenta la alte chestii.

Totodata am aflat ca am un calcul mai maricel, care ar putea, din nou, sa-mi dea batai de cap la nastere.
Apoi am fost la hematolog, mi-a spus sa nu mai iau supliment de fier, cica m-am intoxicat de la prea mult fier - de unde si starile de greata. A ramas sa merg pt analize amanuntite saptamana viitoare, pe 16.

BB-lusha Doris e bine, in grafic, 1.600 g. Si cica sa ma astept sa nasc dupa 25 aug.
Mi se vad frunzele???

Alina 31+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)
Teo la mare

Mergi la inceput