Colectia de toamna - iarna 2005 (242)
Raspunsuri - Pagina 4
ioana_77 spune:
Soanso, of ce patanii in concediu! Si prietenii nostri au fost in Grecia anul asta si spuneau ca au fost f neplacut surprinsi de mizerie si tiganeala. Partea po****ra a Greciei, gen Paralia Katerini, cum s-o fi scriind. Io recomand cu muuuulta caldura insulele, noi am bantuit cateva cand eram studenti, mi-a placut tare mult sa decoperim si sa dormim pe plaje virgine. Dar costa ceva trasnportul cu feribotul. dar cred ca se merita.
Corapino, felicitari
Lavi, cand pleaca Silvia la Durau? George vrea sa tragem o fuga maine pana acolo, sa urcam pe munte si sa ne intoarcem acasa in aceeasi zi. are el o ambitie, nu-l prea inteleg ce rost are fugareala asta, va povestesc luni daca am realizat ceva din planuri ori ba.
azi am reusit sa ajung la orl cu STef sa vedem de i s-au dres urechile ori ba si am primit cea mai buna veste, ca e ok. Sa vedem ce ne-o astepta de la toamna de-acum.
As merge cu Maria pana la oftalmo, o cam ustura ochii si ii lacrimeaza cand se uita la tv sau se concentreaza sa faca ceva, gen colorat, etc. Sper sa nu fie vreo belea, dar macar sa vedem care o fi problema.
Ina869 spune:
Maria multumesc ptr link!
Multumiri si pentru sfaturile voastre ref. la laptic.
Negara C - tare gustoasa arata tarta ta.
Lavi, pai si a mea este mare, nu ar trebui sa faca atita mizerie, m-am gandit sa schimb scaunul, sa pun mai multe perne ca sa fie mai inalta, nu stiu ce sa mai fac.
Reteta ptr placinta cu carne este simpla ( eu avem niste carne de vaca prin congelator de care vroiam sa scap);
calesti ceapa pina se inmoaie, apoi adaugi ciupercile, mararul, sarea. separat calesti carnea. cind se racesc, adaugi citeva oua , ca sa le lege, pui o foaie de aluat pe fundul tavii, rastorni compozitia si o pui pe de de-asupra ( eu am luat aluat gata preparat, nu ma complic sa framint) apoi la cuptor, testul scobitorii.
Eu am pus marar multicel ca asa imi place si are gust de drob ( ca tot mi-era pofta).
Aoleu, Biculet, esti o martira!
eu si barbatu-meu nu sintem mofturosi la mancare, Bobby este ok, dar cu Rachie nu tine faza, ea vrea zilnic altceva si trebuie sa improvizez. prefer sa fac curatenie zilnic, decit mancare.
Ripleyut, sa aveti un timp bun la munte. Draga Anuca, ce gospodina este ea, cum o ajuta pe mami.
Sa stiti ca am observat si eu ceva schimbari - in bine- in comportamentul lui Rachie, parca s-a mai domolit putin, in schimb a devenit mai rautacioasa cu frate-su, a inceput sa-i ia jucariile, vrea sa fie si ea bebe si pretinde sa fie tratata ca atare .
Sosnso bine ai revenit!
Corapino, felicitari!
Ioana, ce bine ca ati scapat si urechiusele sint bine!
gasca de harnicute, gospodine vesele!
People who have a sense of worth don't need any other baggage; they can travel anywhere.
And do almost anything.
Ina869 spune:
Mai stiti ceva de Dordia, si-a gasit job?
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
joy04 spune:
helou.
Fetelor, multam de incurajari si de gandurile bune.
Ina cand isi va gasi si Cristi ceva, va veni soacra-mea la noi, ii va mai lua la tara pe kinderi pana la toamna cand Vlad va merge la gradi si Alex va face naveta intre tara si acasa.
Ioana si Vlad se plange de usturat ochii in special dupa-amiaza cand se uita la tv si nu numai, dar eu am pus-o pe nedormit. Si nu zi de zi se plange, chiar a trecut ceva vreme. Daca mai zice merg si eu cu el la oftalmo.
Soanso imi pare rau de concediu ratat.
Corap si eu am despempersat ultimul copil cam de o luna si un pic. La pipi mai tinem noaptea, sunt nopti cand nu face in pampers si se trezeste spre dimineata 05-06 si cere olita.
Cu kk in schimb este mai greu ca mai face pe el. Nu mereu, dar pana cere sau pana ajungem la destinatie scapa pe el. Destinatia fiind o punga in parc sau "lilita" sau "tzeceu" ca mai nou vrea sa faca ca "Dadutzu" - asa-i zice lui Vlad.
Ripley imi pare bine ca aud de voi.
Sunt cam suparata ca Vlad mi-a facut de ieri dupa-amiaza febra, a fost ieri constipat cum nu a mai fost de cateva luni se reglase super bine. Ne-au trebuit 2 supozitoare so vreo 5-6 ore sa face kk incat am plans si eu si el cand a facut.
Apoi s-a simtit extraordinar, nici febra nu a mai facut. Pana azi dimibneata cand iar aa inceput sa urce temperatura, am fost la dr si mi-a zis ca-i plin de secretii pe bronhii, s-a minunat un pic ca nu tuseste. A zis ca sigur are polipi si o sa-i scoatem.
Si acum sta numai in pat, dormiteaza si se maraie.
Cu alegia lor ma duc saptamana viitoare sa le ia sange sa faca ceva analize, mai duc si kk si pipi.
Fetele care stati in CIC cu 85% din venituri, am o intrebare: 85% din ce se calculeaza ce ai pe cartea de munca sau ce luai net cu prime cu tot? Ca azi am fost sa vad ce acte imi trebuiesc sa ies din CIC si tipa de acolo mi-a sugerat sa intre sotul daca poate 2 luni cat mai am de luat. Si nu-i rea ideea mai ales daca nu gaseste nimic. Ma gandeam ca el la Romstal - ca de acolo cred ca trebuie completata adeverinta ca acolo lucra inainte de nasterea lui Alex - avea salariu bun, lua vreo 17 mil in mana, dar 5-6 mil erau trecuti ca prima luna de luna.
Stie cineva cum este?
fug la Vlad ca ma solicita.
Ina869 spune:
Lavi, reteta mea de placinta cu spanac:
3 oua
1 1/2 spanac ( eu cumpar o cutie mare de spanac proaspat de la piata, nu m-am uitat niciodata cit cantareste)
Amesteci untul cu uleiul in tigaie si calesti spanacul (asa m-a invatat vecina mea, grecoaica, sa le combin pe amindoua, dar uneori am folosit numai ulei), le lasi la racit, separat amesteci 3 oua + branza grasa de oaie ( daca vrei un fel de placinta greceasca, daca nu, nu mai adaugi brinza, doar ouale ), le combini ( spanacul + brinza), pui compozitia intre doua foi si la cuptor, testul scobitorii.
pofta buna!
Ina869 spune:
scuze, nu am dat cantitatile (la brinza) eu intotdeauna pun dupa oki, toate preparatele la fac asa, arunc acolo in oala/tigaie si de obicei iese ceva.
felicia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ina869 Mai stiti ceva de Dordia, si-a gasit job? Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is. The way we cope with it, is what makes the difference. |
scria la "Nou stil de viata" ca si-a gasit si e ok, doar ca trebuie sa se adapteze cu noul colectiv.
Madau wow, ce poze, ce hotel superb. Si tare ii mai place Mirunei sa pozeze. Intr-adevar, e adevarat ce zic fetele, domnul s-a dolofanit, ca orice sot respectabil.
Ripley sanatate Irisucai!
Sorana auzisem ca Grecia e cam murdara, imi pare rau ca te-a dezamagit.
felicia74 spune:
Ce-mi zice azi soacra-mea la telefon: a intrebat-o pe Ilinca ce vrea sa se faca, atunci cand va fi mare. Raspuns: mamica!
O pupa maine mami de o topeste, mi-e dor de ea de mor!
Bic spune:
Bai, eu am vrut sa fac dulceata de capsune, dar mi-a iesit peltea cu fructe..
Nu prea am inteles eu cum vine cu legatul dulcetii. Ca a fiert dulceata in dusmanie si tot nu se lasau trei picaturi pe lingura. Dar uite ca tot a fiert prea mult.
Lavi, eu nu fac o placinta clasica, ci mai degrba un melanj de verzituri si brinza puse intre foi.
Folosesc vreo 3-4 legaturi de verzituri - spanac si altele care pe la voi nu prea se gasesc, echivalentul ar fi stevie, frunze de gulie sau de broccoli. Brinza telemea, 2-3 oua, seminte de pin. Mai intii vestejesc frunzele cu ulei, ceapa, sare si piper apoi le arunc intr-un castron sei le amestec cu restul.
Ung tava, ung foile, pun umplutra, ung foile si termin cu seminte de susan pe deasupra. Mniam. Pentru ca nu dau spanacul prin blender, imi iese umplutra cam neomogena, dar sum Smaranda maninca si asa, prefer sa nu mai distrug si mai multe vitamine prin contactul cu cutitul.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
Ina869 spune:
Feli - merci. Ma bucur mult ptr Dordiutza.
Multi ani traiascaaaaa, multi ani traiascaaaaaaaa,
Laaaaaaaa muuuuuuuuulti ani!
Multi ani traiascaaaaa, multi ani traiascaaaaaaaa,
Laaaaaaaa muuuuuuuuulti ani!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca? La multi ani!
Madaul drag sa traiasca, Madaul drag sa traiasca, Laaaaa muuuuulti ani!!!
...cu fericire, sanatate si multa iubire!
o zi frumoasa!