Colectia de toamna - iarna 2005 (242)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Citat:

Intr-adevar, e adevarat ce zic fetele, domnul s-a dolofanit, ca orice sot respectabil.

Feli , acum inteleg eu de ce barbatu-meu are o burta cit casa, vrea sa ramina respectabil

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ina

Madau la multi ani fericiti, cu veselie si bucurie!

Gata, am fugit sa-mi recuperez copilul de la tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mai, dar activ a mai fost schimbul de noapte

Madau, LMA, sa fii sanatoasa si fericita!

SI eu ma intrebam de Dordia, o mai vad ca intra pe mess, poat ene mai dai de stire ce faceti!

Bianca, voi ce faceti? esti in vacanta, nu ne mai scrii despre voi? Ce mai face Serban, tot cuminte?

DUpa cum vedeti inca nu am plecat la Durau, nu stiu ce vom face.

pupam e week-end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

madau, La multi ani!
ioana, nu stiu la Iasi cum o fi vremea, dar la noi e asa: 30 min soare, apar nori, se starneste vant, ploaie, iarasi soare.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Howdy!

Deci azi bem sampanie si papam tort. Madaule, sa fii sanatoasa, iubita, fericita si sa ai parte doar de bucurii!

Eu ieri am avut festivitatea de absolvire, cu robe&co. A fost foarte frumos si mai ales foarte emotionant. Evident ca la speech-ul de sefa de promotie mi-au dat lacrimile si m-am bocit nitel. Da' vorba decanului "numai criminalii nu au emotii" O sa pun si poze sa ma vedeti cat de figura sunt cu roba.LIcenta o am joi, lucru care ma cam supara ca speram sa scap mai repede.dar asta este.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bic
Lavi, eu nu fac o placinta clasica, ci mai degrba un melanj de verzituri si brinza puse intre foi.
Folosesc vreo 3-4 legaturi de verzituri - spanac si altele care pe la voi nu prea se gasesc, echivalentul ar fi stevie, frunze de gulie sau de broccoli. Brinza telemea, 2-3 oua, seminte de pin. Mai intii vestejesc frunzele cu ulei, ceapa, sare si piper apoi le arunc intr-un castron sei le amestec cu restul.
Ung tava, ung foile, pun umplutra, ung foile si termin cu seminte de susan pe deasupra. Mniam. Pentru ca nu dau spanacul prin blender, imi iese umplutra cam neomogena, dar sum Smaranda maninca si asa, prefer sa nu mai distrug si mai multe vitamine prin contactul cu cutitul.

Asa, asa, uite, te bintui aici si aflu ca faci bunatati.
O sa incerc si eu placinta asta, seamana cu cele grecesti. Si ei maninca spanakopita si mai maninca tot soiul de chestii verzi fierte, cu ulei de masline si lamiie.

A, si tot la capitolul mincare, m-am uitat ieri in SuperBabyFood sa vad ce zice de peste, mai exact de somon. Si am constatat ca nu zice nimic de peste. Haha. Asta da scapare. Probabil gagica e vegetariana convinsa.

Pup

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI, MADAU! Sanatate maxima, fericire si iubire iti doresc alaturi de familia ta frumoasa! Superbe pozele de concediu!

Feli, mortala Ilinca!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani fericiti, Madau!

Mult ati mai scris, bravo voua. Cateva precizari:
- a nu se confunda Grecia cu Paralia. Asta cred ca e partea cea mai defavorizata a lor, intr-adevar e mizerabila statiunea, ca si plaja. Marea in schimb e frumoasa daca te plimbi putin in jur. Olympic Beach (la 2 km pe plaja) e chiar dragutel, aerisit, sa nu mai vorbim de Nei Pori, la doar cativa km mai in sud. Noi am fost pe vremuri, din fericire nu am fost nici macar cazati in Paralia, dar zona din jur am batut-o bine. Pe jos, cu trenul, autobuze... Dupa 10 zile eram mai documentati decat ghidul nostru
- pandispanul cu fructe si pb scufundarii fructelor: m-am mai cugetat si cred ca e important cum tai si asezi fructele in tava. Eu incerc s-o fac incat sa le vad ca plutesc, nu ca se duc din prima la fund (caisele jumatati, cu miezul in sus etc.). Iar compozitia nu trebuie sa fie prea inalta, eu pun portia de chec intr-o tava normala de placinta.

Noki, ai fost sefa de promotie ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LA MULTI ANI Madau sa fii iubita, fericita si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Madau , la multi ani sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca

Noki , abia astept sa te vad cu roba

Ina , mai mergeti la munte la cabana?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput