Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Ce ai facut pentru asta? Ai stat cuminte? ![]() Bravo lor si bravo tie. Probabil au datele tale de la maternitate. Cei de la Happy mai aveau intentii din astea in anii trecuti.Raru, tziparul lui mami |
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar
POZE
produse naturale
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean la noi se fac peste tot..stiu ca eu m-am "targuit"cu asistenta...ca mi-a explicat ca e mult mai usor sa-i traga din vena..decat sa-l chinuie din degetel...si asa a si fost, nu a spus nici "mac":) Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar POZE produse naturale |
Vena? Brrrrrrrrr!!!!! De unde gaseste vena la o lingura de copil? Mi s-ar face rau... Dar, sa ne rugam de sanatate
Raru, tziparul lui mami
pisigri spune:
Io unu la mina nu pricep restrictiile de dupa vaccin, chiar si la facut baie. De ce sa nu-i fac baie in ziua aia? Oricum, nu mi-a spus nimeni nimic cu ocazia primului vaccin. Deci daca era de parere ca nu trebuia sa ii dai supa de legume a doua zi dupa vaccin (72 ore, ma rog) trebuia sa iti SPUNA. Ca de aia e medic si are experienta. Ca o intepatura in picior poti sa-i faci si tu acasa, nu mai zic de mine care am intepat atitia ciini si mitze.
Cit despre depresie...eu am momente. Am zile cind sint cea mai fericita mamica si zile cind imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Asta e. O pun si pe seama faptului ca nu are cine sa ma ajute deloc-deloc, sintem doar noi 2 dar sotul pe linga job trebuie sa rezolve si cumparaturi si impozite si rate si curent gaz intretinere etc... asa ca eu nu ma pot duce in magazine, mi-e dor sa ma duc la care4 sa cumpar detergent si hirtie igienica
dar nu se poate ca nu o ducem pe Pisilinca in locuri cu aer de-asta...recirculat. La terase nu putem iesi ca nu sta in carut, singura cu ea afara nu ma pot duce ca in brate ma rupe de spate...dar asta e. Mi-am facut-o cu mina mea ca sa zic asa
. Deci..,mergem inainte
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Pisik06 spune:
Pisi, da, ea mi-a zis sa nu ii dau in acelasi timp cu vaccinul nimic niu, dar nu mi-a precizat cat timp si eu am dedus ca in ziua vaccinului. Eu zic ca nici nu i-a tolerat burtica bine legumele, ii voi da mai putin si mai treptat.
Aveti dreptate, toate avem momente,´trebuie sa fim mai tolerante cu noi si mai optimiste (eu una asta trebuie sa plusez, optimism, ca stau cám rau).
Sa stii ca noi o ducem in hipermarketuri, bine, nu ´cand e f aglomerat si nu stam cu orele, dar am fost. Voi, fetelor, ati mers cu bebeii la cumparaturi?
Si eu ma mai rasfat cu cate o manichiura sau epilat, coafat cam o data pe luna si o am si pe mama care ma mai ajuta, deci nu mai am niciun drept sa ma plang.
Uite, e bine sa te mai descarci din cand in cand, ca descoperi ca nu esti singura cu anumite sentimente, temeri, etc
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
rivali spune:
Buna fetele!
La multi ani Maria Cristina, Maria Natalia!

Astazi am o zi tare proasta!
Am pus sotul sa-si ia liber pt ca eu sa merg la Directia de munca sa-mi rezolv cu dosarul pt indemnizatie, si tocmi azi nu au program cu publicul

. Am fost asa toanta incat nu m-am uitat si eu pe fituica cu datele sa vad programul.
Asa ca din putinele zile de concediu pe care le mai avea a mai pierdut una.
Gina sa stii ca nu esti singura in situatia asta.
Eu am 2 ani si cateva luni decand stau acasa, si simt ca m-am tampit,sunt zile in care in timpul zilei singurele discutii pe care le port sunt cu un copil de 2 ani jumatate 

. Zi de zi faca acelasi lucru, nu reusesc sa mai ies prin oras, sa merg la un film. Este destul de greu sa te descurci cu doi copii mici doar tu si sotul , fara nici un alt ajutor. Gata, hai ca nu mai zic nimic ca acum incep sa bocesc.
Poze
rivali spune:
| citat din mesajul lui petrean neatza fetelor La multi ani sarbatoritilor de azi, le uram si noi auziti..v-ati terzit careva cu vreun cadou de la Pampers?eu am primit acum de la MLM..un bax de Pmapers(nou)-premium care..si un jurnal pentru bebelusi...m-am mirat si eu... ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar Eu astept de la ei o jucarioara, si vad ca nu mai vine. Am trimis niste ursuleti dupa pachetele de scutece si de servatele si inca mai astept POZE produse naturale |
Poze
rivali spune:
Si eu am luat salariul bonus. Ba inca anul asta in februarie l-am luat si pe cel pentru nasterea lui Vlad. Acum 2 ani nu am facut cerere , eram asa bleaga incat imi era jena sa imi cer derepturile ce mi se cuveneau, asa ca l-am cerut anul asta.
Poze
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui pisigri Io unu la mina nu pricep restrictiile de dupa vaccin, chiar si la facut baie. De ce sa nu-i fac baie in ziua aia? Oricum, nu mi-a spus nimeni nimic cu ocazia primului vaccin. Deci daca era de parere ca nu trebuia sa ii dai supa de legume a doua zi dupa vaccin (72 ore, ma rog) trebuia sa iti SPUNA. Ca de aia e medic si are experienta. Ca o intepatura in picior poti sa-i faci si tu acasa, nu mai zic de mine care am intepat atitia ciini si mitze. Cit despre depresie...eu am momente. Am zile cind sint cea mai fericita mamica si zile cind imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Asta e. O pun si pe seama faptului ca nu are cine sa ma ajute deloc-deloc, |
Sa nu-i faci baie deoarece daca face febra sa stii ca-i doar din cauza vaccinului si nu-i simpla raceala-acesta a fost raspunsul care mi-a fost dat cand am intrebat dr
Depresile apar mai frecvent dupa prima nastere,sunt normale intr-o anumita limita(nu stiu care e aceea

la fel nu ma ajuta nimeni( ca si acum de altfel)...a trecut destul de mult timp sa-mi revin ...atunci sotul mi-a spus" ei asa da...eu cu tine ma insurasem...nu stiu cu cine te schimbasera la maternitate!"

Monica rochita ii vine superb ,imi e tare draga

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
rivali spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alina.n
Poti sa-mi spui te rog unde, cand si cum se pot face aceste analize? ![]() Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
Alina, poti sa faci analizele la Synevo la pol Titan, contra cost, poate ca daca ai trimitere de la med de fam le faci gratis.
Poze
sirimie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
Poti sa-mi spui te rog unde, cand si cum se pot face aceste analize? ![]() Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
eu i-am facut la medicover, avem abonament
am fost la doctor pentru ca nu mai vroia sa manince si ne-a recomandat analize
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei