Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 19
petrean spune:
la noi se fac peste tot..stiu ca eu m-am "targuit"cu asistenta...ca mi-a explicat ca e mult mai usor sa-i traga din vena..decat sa-l chinuie din degetel...si asa a si fost, nu a spus nici "mac":)
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
produse naturale
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gina2008 Buna din nou fetelor. Pe langa intrebarea cu burta de gravida, mai am una. M-am tot "codit" daca sa va intreb sau nu, dar, cum putem discuta orice, deschis, o sa va intreb. Eu cred ca sufar de depresie postnatala. Stiu ca au trecut 4 luni. Dar eu inca am momente, zile, de mare tristete, de panica, de neajutorare, de... mare pesimism. Inainte de a ramane insarcinata eu eram o persoana foarte optimista, increzatoare, descurcareata si destul de ferma. Intotdeauna imi vedeam viitorul apropiat, indepartat... Acum, am momente in care ma gandesc la cele mai negre chestii. Ma enervez din orice, plang imediat, am momente cand mi se pare ca nici macar mama nu ma ajuta. De sot ce sa mai zic. Cand imi revin cat de cat imi dau seama ca saracii fac si ei ce pot. Credeam ca atunci cand ma voi intoarce la serviciu se vor schimba lucrurile si ca sunt mai deprimata si pentru ca nu socializez. Ei bine, intoarcerea la serviciu m-a descumpanit si mai tare. Ma simt dezorientata, nu ma pot aduna si nu ma pot organiza. Am sentimentul ca nu mai am grija nici de copil, dar nici la serviciu nu ma pot concentra. Sunt cam la pamant. Mai trece vreuna dintre noi prin asa ceva? Nu imi pot explica, rational, de ce simt ce simt. Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS (3.03.2009 / 4 luni si o saptamana / 7200 grame / 66 cm) |
Te ajuta o imbratisare
si gandul ca nu esti singura care treci prin asa ceva?
Ca mai mult sincer nu pot face. Daca as stii o metoda sigur ti-as spune-o, si inainte, sigur as fi aplicat-o deja pt mine.
Singura mea speranta este ca in timp...in timp...
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
alina.n spune:
Multumim pentru urari fetelor
Anca salariul bonus de la firma eu l-am luat in mai, stiu ca prin lege firmele sunt obligate sa dea acesti bani
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Pisik06 spune:
Neatya pe la pranz!
La Multi Ani celor 2 ghiocici de azi
Chato, tot batranet am vazut la Olanesti, mi s-a parut paraginita rau statiunea
Pisi, ma bag si eu la comanda, tot 1-1,5 mil. Incerc sa ma uit in catalo, dar e urias
Gina, vorba Monicai, daca te ajuta cu cevaŽ, sa stii ca si eu mai experimentez stari din astea. Simt ca ma apuca neputinta, ca nu mai pot, ca nu ma descurc singura, ca fac ceva gresit. Mai ales cand fac, cum a fost acum. Am vb cu pediatra si am elucidat misterul: am gresit ca i-am dat supa a 2-a zi dupa vaccin. Desi i-am intrerupt-o de trei zile, copilul meu e mega agitata, nu doarme noaptea, e plina de dureri

. Pediatra mi-a zis sa nu ii dau nimic odata cu vaccinul, dar eu am crezut ca doar in ziua aia, cand de fapt e vorba de minim 72 de ore

Sunt depresiva rau, i-am facut atata rau copilului meu in cateva zile, ca o dobitoaca ce sunt

Of, si parca cu cat incerc mai tare sa fac bine, cu atata o dau in bara. Cand citesc la voi ce grijulii sunteti, mi se pare cateodata ca eu neglijenta, ca gresesc, ca nu ma gandesc la unele chestii, ca ma grabesc, nu stiu, ma apuca rau depresia si mi se pare ca eu nu ingrijesc fata deloc bine.
Vezi Gina, ce ai declansat? M-a apucat si pe mine plansul acuma
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Ayla21 spune:
Pisik, ce supa i-ai dat? Adica ce continea? nu i-ai introdus treptat cate un aliment?
Mama ei de supa, noi nici acum nu am ajuns la supa, adica mai multe legume combinate. Tot pe cate unul sau doua legume, fructe papam.
Mie mi-a fost mai teama de risc de alergie ca si are gene cu probleme, si nu am combinat prea multe odata, si am tinut-o mai multe zile pe acelasi aliment pana am vazut ca e ok si burtica si scaunul.
Pe mine asa m-a invatat sora-mea, pediatra ei de dincolo asa i-a zis si nu m-am luat dupa sfaturi babesti. Nu zic eu ca nu-s bune, ci am ales ce am considerat eu ca-i bine din toate sfaturile binevenite.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
alina.n spune:
Fetelor nu plangeti
.Nu s-a nascut niciuna invatata fiecare din noi cred ca trecem la un mom prin stari mai depresive si ne gandim ca nu procedam corect cu bebe dar invatam si mai mult decat atat ne avem una pe alta aici pt a ne impartasi pareri,sfaturi.
Eu cand vad ca sunt si alti bb-i care fac lafel ca a mea imi dau seama ca unele chestii sunt normale si vom trece in curand impreuna prin fiecare etapa in parte si nu mai ma stresez lafel de mult .Eu chiar ma simt f. legata de voi chiar daca nu va cunosc face to face(apropos ar trebui sa ne intalnim si noi odata)si fara sa va dati seama postarile voastre ma ajuta sa gasesc solutii la pb. pe care le am sau sa constientizez ca defapt ceea e consider eu a fi pb este defapt o chestie normala (valabil si in sarcina dar si acum cu bb)
La mine in per asta au fost si ceva pb financiare si asta cu intarzierea banilor de la stat nu e treaba prea roz pt noi dar na om trece si peste,sanatosi sa fim.
Hai ca am devenit melancolica deci fruntea sus si bucurati-va ca ne-a daruit Dumnezeu bebelusi sanatosi si frumosi care vor creste curand si vom uita de perioada asta si vom deveni experte in cresterea de bb-i

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
inapreda spune:
Cred ca toate avem momente de disperare, de panica, uneori si, asa cum spunea Ayla, cred ca numai timpul ne poate ajuta. In ceea ce ma priveste, am nevoie de timp ca sa re-devin ce am fost, sa-mi re-capat stima de sine care, deseori, e la pamit. Ce-i drept, consider ca si con-soarta ar putea avea un cuvint de spus in drumul spre vindecare dar...barbatii "este" o alta specie, asa ca...

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean neatza fetelor La multi ani sarbatoritilor de azi, le uram si noi auziti..v-ati terzit careva cu vreun cadou de la Pampers?eu am primit acum de la MLM..un bax de Pmapers(nou)-premium care..si un jurnal pentru bebelusi...m-am mirat si eu... ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar POZE produse naturale |
Ce ai facut pentru asta? Ai stat cuminte?

Bravo lor si bravo tie. Probabil au datele tale de la maternitate. Cei de la Happy mai aveau intentii din astea in anii trecuti.Raru, tziparul lui mami
Pisik06 spune:
Monica, i-am dat morcov, telina si pastarnac, fierte si pasate. Ii dadusem timp de o sapt zeama lor si a fost ok. Doctorita a zis ca probabil nu legumele i-au facut rau ci momentul introducerii lor, adica dupa vaccin. Duminica mergem la ea si de luni sa vedem ce ii dau, fie cereale, fie tot cu legumele. Noi fructe deocamdata nu avem voie. Oricum, o sa o iau ca ochiu melcului acu, f f incet si sper sa Žnu fie probl. Alergii nu avem antecedente, burtica asta bat-o vina!
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
curea spune:
Salutare fetelor, asa cum scria mai devreme Alina, Monica si inca cineva scuze nu am retinut id-ul cred ca toate avem astfel de momente. Eu una ma simt rupta de lume, chiar daca iesim zilnic in parc, una este sa te duci la munca si alta este sa stai acasa cu copilul, eu nici nu apuc sa deschid tv ziua, cat doarme radu mai fac cate ceva prin casa sau cate ceva pt. mine. Mie pediatra mi-a zis asa atat timp cat tie iti este bine si esti fericita, implinita asa simte si copilul si este si el fericit. Eu indraznesc sa imi fac timp si pentru mine, coafor, manichiura, pedichiura, etc... dar asta mai rar o data pe luna, atunci ma bucur pentru fiecare moment de rasfat. Apropo' am inceput de 2 luni sa alerg in parc dimineata cu copilul in carucior in parc, nu aveti idee ce bine ma simt chiar daca ma trezesc noaptea pe la 4, la 6 si la 7 ma dau jos din pat. Daca aveti posibilitatea va recomand, face f bine la tonus si la psihic, am nororc copilul doarme cat alergam, cred ca il oboseste si pe el aerul de dimineata sunt la 8.30 in parc. MA gandesc ca poate experineta mea va ajuta.... Am luat aceasta decizie de a alerga, am zis ca imbin si ultilul cu placutul, nu prea am cu cine lasa copilul daca optam pentru sedinte de electrostimulare sau masaj in incinta unui salon...
Fruntea sus
http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12