Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 18
silvi8 spune:
salutam si noi toate mamicile si toti bebelusii
noi suntem bine, crestem, la 4 luni Crina avea 8 kg si 70 cm.
acum asteptam vaccinul de 4 luni (sper de data asta sa nu mai faca febra)
de doua zile pitica se intoarce singurica de pe spate pe burtica si eu sunt mandra tare! ce mai am fetita mare si frumoasa.
am primit ursuletul de la monica (multumim inca o data)si ii place la nebunie. imi place si mie ca nu e pufos si poate sa/l bage in gura. nu stiu ai vostri dar printesa mea baga in gura tot ce prinde.
imi pare rau ca nu prea ajung pe forum...va mai citesc uneori din umbra.
aveti grija de voi si pitici
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sirimie
si eu ii dau fier de ieri de fapt am facut analize si a iesit ca e anemica Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Poti sa-mi spui te rog unde, cand si cum se pot face aceste analize?

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Si cum facem? notez codul, pagina si pretul si ti le trimit pe PM? Ar fi bine asa? mami de Silvia Ioana |
Da, noteaza codul si pretul si pune si un copy-paste cu linkul paginii in PM. Dar nu stiu daca are rost sa te apuci inainte sa ne stringem citeva fete. Sincer si eu ma gindeam tot la o comanda de 100-150 ron, deci... Daca ai nevoie de ID-ul meu de YM sa stii ca e acelasi ca nick-ul de aici, iar adresa de mail e cu yahoo.com in coada.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Petrean, atunci astept si de la tine aceleasi date. Le centralizez pe toate si apoi vb si ne hotarim cum facem cu comanda si cu distribuitul ca sa fie toata lumea multumita
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
petrean spune:
alina..din hemoleucograma se vede dc e anemica..si asta se face oriunde. Eu i-am facut lui Andrei la 6 luni. Cu trimtiere e gratuit
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
produse naturale
petrean spune:
la pagina 39..am vazut niste seturi de la nanette..pe care eu le-am cumparat cu 60 ron bucata:)
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
produse naturale
Gina2008 spune:
Buna din nou fetelor. Pe langa intrebarea cu burta de gravida, mai am una. M-am tot "codit" daca sa va intreb sau nu, dar, cum putem discuta orice, deschis, o sa va intreb. Eu cred ca sufar de depresie postnatala. Stiu ca au trecut 4 luni. Dar eu inca am momente, zile, de mare tristete, de panica, de neajutorare, de... mare pesimism. Inainte de a ramane insarcinata eu eram o persoana foarte optimista, increzatoare, descurcareata si destul de ferma. Intotdeauna imi vedeam viitorul apropiat, indepartat... Acum, am momente in care ma gandesc la cele mai negre chestii. Ma enervez din orice, plang imediat, am momente cand mi se pare ca nici macar mama nu ma ajuta. De sot ce sa mai zic. Cand imi revin cat de cat imi dau seama ca saracii fac si ei ce pot.
Credeam ca atunci cand ma voi intoarce la serviciu se vor schimba lucrurile si ca sunt mai deprimata si pentru ca nu socializez. Ei bine, intoarcerea la serviciu m-a descumpanit si mai tare. Ma simt dezorientata, nu ma pot aduna si nu ma pot organiza. Am sentimentul ca nu mai am grija nici de copil, dar nici la serviciu nu ma pot concentra. Sunt cam la pamant.
Mai trece vreuna dintre noi prin asa ceva? Nu imi pot explica, rational, de ce simt ce simt.
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS (3.03.2009 / 4 luni si o saptamana / 7200 grame / 66 cm)
Gina2008 spune:
Pana si faptul ca v-am marturisit starea mea - si am constientizat cat de neputincioasa ma simt - m-a facut sa plang... 
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS (3.03.2009 / 4 luni si o saptaman / 7200 grame / 66 cm)
alina.n spune:
| citat din mesajul lui petrean alina..din hemoleucograma se vede dc e anemica..si asta se face oriunde. Eu i-am facut lui Andrei la 6 luni. Cu trimtiere e gratuit Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar POZE produse naturale |
da ma gandeam eu ca asta e analiza dar dr pedi a zis ca la policlinica la ei nu fac si ma gandeam ca sunt anumite locuri unde se pot face
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Buna dragelor , pe o vreme ingrozitoare cu tunete,fulgere si piatra am ajuns la controlul de 3 luni Raportam 55oo g;60cm lungime si 40 cm caputzul suntem in parametri si totul ok ![]() si sper sa revinoo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() ![]() Bazar pentru Bogdan Blogul lui Bogdan-Andrei _ goblenuri-relatii pe blogul Donului _ Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Felicitari!
Fetita mare!
Ma bucur ca ii este buna rochita. Are si Luana dar ii este tare larga inca.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

si sper sa revin

Doamne ajuta!