Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

hai fetelor ca ieri n-am mai apucat sa intru..treburi si treburi..plus k mai sunt si ragusita si tare urat imi este..uff..

cati multumesc de raspuns legat de vaccin..am mai auzit de rotarix..acum imi dau seama..alti parinti cu copii mai mari care ma sfatuiau sa il fac..o sa intreb dr si poate il facem..cat de curand oricum..poate il face in aceeasi zi cu vacc de 4 luni..oare se poate? oricum pana atunci trebuie sa-l cumpar..

aris..deci putica in sus nu?

anamariame..eu am citit ca se paote naste normasl dupa cezariana..asta daca dr isi da acordul..si daca te refaci cum trebuie..daca astepti pana la conceptia urmatoare minim 2 ani..sunt cateva conditii..dar eu sper sase poate..oricum..daca dr meu zice ca mai bine nu..atunci tot ca el fac..sa fiu sincera..m-am simtit bine si eu si bebe cu cezariana..si m-am refacut in cateva zile..dar legat de laptic..am avut un pic de suferit..cine stie..oricum bebe doi..deabia astept sa fiu din nou insarcinata..a fost o perioada minunata!

mai citesc si revin

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

ok cativ, notat!

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Si cum facem? notez codul, pagina si pretul si ti le trimit pe PM? Ar fi bine asa?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am revenit: am pus la semnatura poze de la botezul care a avut loc pe 27 iunie cind Ian implinise deja 3 luni. "Amanunte amanuntite" miine

Am facut si rotarixul si prevenarul la 3 luni. Imi trimiteti, va rog, si mie schemele voastre cu vaccinuri? Multu' N-au fost efecte secundare. Ian creste si se dezvolta armonios: avea la 3 luni 62 de cm si 6,850 kg. Eu stau mai prost la capitolul kg

In rest, ce sa va zic? Ian doarme toata noaptea, mai exact, pina pe la 5, 6 dimineata si e tare cumintel, atita doar ca e dependent de atentia mea totala. Daca "il bag in seama non stop" e ok, ne intelegem bine.

Acum termin de citit acest capitol (am citit primele 6 pagini, cit s-au incarcat pozele) si merg la nani pentru ca sint super obosita si vad ca nu sint coerenta.

la toate tufetele.

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09

Botez Ian

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Am vazut pozele de la botez si imi plac! Cat despre bebe Ianeste o frumusete

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Voi ati reusit sa primiti acel salariu mediu pe unitate pt nastere? La mine patronul mi-a spus ca e criza, si sa ma "dispensez" de ei...:((. Asa ca si eu nu ma mai inghesui sa ma intorc la serv prea devreme, cum voiam initial, pe la 4-5 luni. Stau acasa minim 1 an si in acest timp iau 85% de la serv si ma duc la facultate sa predau iarasi, ca in tinerete, precum si ceva meditatii, asa ca o sa mai imi completez veniturile... Trebuie sa fiu destul de chibzuita, 1 singur salariu pt mine si 3 copii... e mai greut, totusi ma descurc:). Eu in general zic ca daca suntem sanatosi, restul le invartim noi cumva:).

Mie nu mi-a fost acordat fiind asistent personal al lui Bogdan("primaria nu acorda") in schimb a facut cerere sotul si i-a fost acordat.Caci in lege spune ca poate beneficia unul dintre parinti

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

La multi ani!
Maria Cristiana
Maria Natalia

La multi ani si de la mine!

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

_

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Buna fetelor,

Sasha, nu stiu dc am folosit un nr corect de mobil, ti-am trimis un sms de La multi ani pt Petru, sper sa fi ajuns la tine, dc nu, iti mai zic inca 1 data special tie, la multi ani, mai ales ca pe tatal meu, un om fff inteligent si deosebit il chema Pavel, si de asta aceasta sarbatoare este draga pt mine.

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 10 zile

ANCA am primit mesajul de la tine si am tot vrut sa iti multumesc daram tot amanat si pana la urma am uitat. Oricum m-am bucurat sa vad ca te-ai gandit la noi. Te pup!
Chiar voiam sa te intreb cum este cu toti trei ca ai tai ceilalti sunt mai maricei. Ca eu stiu ca de la toamna incepe si Florin scoala si am ceva emotii de cum voi jongla printre teme si scutece.

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Buna dragelor ,
pe o vreme ingrozitoare cu tunete,fulgere si piatra am ajuns la controlul de 3 luni
Raportam 55oo g;60cm lungime si 40 cm caputzul
suntem in parametri si totul ok

si sper sa revin

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

_

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu am facut cerere pt salariul bonus..si nu mi-au aprobat decat unul..desi legal erau 2:( ca e vb de fiecare copil..asta e...si asa m-am luptat cu ei pt 1..ca era sa-i dau in judecata..de rea ce sunt

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

pisigri..ma bag si eu la 1 milion

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput