Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani!
Maria Cristiana
Maria Natalia

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza!
Multumesc pt indicatiile cu oDC de ieri, l-am configurat in cele din urma...

Am gasit aici pe forum anuntul asta:http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=19836 . M-am uitat un picut si am vazut lucruri dragute; nu stiu cum e in bucuresti, dar la iasi - si in provincie in general - oferta mi se pare limitata, scumpa, si parca toate tzoalele sint facute ...la fel. As lua niste chestii de pe site-ul ala, darnu imi permit sa fac comanda de 500 ron ca sa beneficiez de preturile de en-gros; ma gindeam poate mai sint fete interesate, si facem o comanda comuna? Si apoi le "impartim"; impartim costurile de primire a marfii si apoi fiecare isi achita contravaloarea taxelor postale/curierului. Ce ziceti?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Inapreda felicitari pentru crestinarea micutului Ian. Am vazut si pozele de la botez. Sunteti frumosi cu totii. Super petrecere!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza fetelor
La multi ani sarbatoritilor de azi, le uram si noi
auziti..v-ati terzit careva cu vreun cadou de la Pampers?eu am primit acum de la MLM..un bax de Pmapers(nou)-premium care..si un jurnal pentru bebelusi...m-am mirat si eu...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Buna dimineata. Buna dimineata. Buna dimineata.

Asa cum am promis, iata-ma la raport: bebe s-a trezit la 6.10 dar pina la 7 -cind i-am dat laptic- s-a jucat singurel la el in patut. Acum e in centru de activitati, se distreaza

Ma ajutati cu saltelutza pentru bebe: care e cea mai buna?

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi.

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09

Botez Ian

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Am capiat cu hainutele alea.... Si e maaare catalogul, si eu le vreau pe aproape toooaaate

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

am si eu body-uri de la carters..si salopete..sunt super:)

Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput

sunt suepr hainele..dar mi se pare aiurea..sa impui comanda minima 500 ron...ce ma apuc sa cumpar 50 body-uri?

Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput

mai, eu am inteles ca ei vind mai curind en-gros. comanda minima e 300 ron, dar de la 500 ron in sus sint preturile de pe site; la 300 ron pretul hainutelor se majoreaza cu 25% ceea ce duce in final, cu tot cu transport, la preturi cu putin mai mici decit in magazin. oricum, este de unde alege, au si body si salopete si costumase si seturi, si pt copii mai marisori nu doar pt bebe mici-mici.. sincer, eu am gasit o salopeta pe care maica-mea mi-a luat-o cu 55 ron, la 22 ron. adica financiar merita, mai ales daca e sa beneficiezi de pretul de engros. Dar dupa cum am spus, la ora asta eu nu imi permit sa fac o comanda de 500 ron pt tzoale, ca noi stam pe banii sotului, eu nu primesc nici macar alea 6 milioane... Nu ca nu mi-ar fi trecut prin cap sa fac "afaceri" cu mamele care se mai plimba pe aici prin zona, dar efectiv nu am acum bani de "capital" si "investitii"...de asta am zis poate se mai gasesc pe aici mamici interesate. Imi dau seama ca oferta e tentanta mai degraba pt cele din provincie, care au aceleasi nemultumiri ca mine la capitolul oferta de piata...dar na, am zis sa incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna dimineata! Pisigri, sunt tare dragute hainutele din catalog! Mi-am aruncat un ochi la repezeala si cam de 100 ron ma bag si eu, daca e rost de ,,comanda de grup".mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput