Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gaza, si fetita mea se ridica atunci cand sta pe burtica, adica isi tine capsorul sus. Dar face asta de pe la 3 saptamani, doar ca atunci se chinuia tare si il tot clatina sus-jos. Mai noi incearca sa se ridice in fundulet, de vreo 2 saptamani asa se tot chinuie, isi ridica doar capsorul si umerii, se enerveaza ca nu poate si se lasa iar in jos.Aris, nu pe mine ma intrebai de lapte muls, congelat si decongelat, nu? Eu nu mai alaptez de multisor, din pacate...Floric, mai am si eu 12 minute sa iti urez La Multi Ani! Asa ca:Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ups...acum am vazut ca nu cu mine vorbeai, Aris.Si ma am doar 8 minute sa spun La Multi Ani ghioceilor nostri dragi:Andrada Teona, bebe de AdirysBogdan, bebe de Petra TudorMaria, bebe de iulia_30Mihnea, bebe de poohyAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Buna seara sau bune dimineata!

Tare mult am lipsit si tare as vrea sa nu mai fac
Am avut treaba multa cu botezul si alte cele pe care le stiti, cu siguranta. Incerc sa pun niste poze, sa recuperez macar in diagonala ce ati scris si revin.

Multi

Gina mami de bebe titi Ian Alexandru

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Ilinca mama sa-ti fie de bine. Nu-i nimic daca n-ai apucat sa citesti poate iti e de folos pt data viitoare cand iti e pofta sa-l icerci si cu apa

Mai fetelor eu ma cam ingrijorez cand vad cum tin capul bebelusii vostrii. La mine gaza mica isi tine capul mai binisor cand o tin in brate la verticala. pe burtica nu-i place deloc si plange tare si nici nu-l ridica decat ff putin, de aceea si plange. Ilinca la tine cum e cu Sophiphi?, anamariame cum e eva? olishka? ca noi avem bebeii nascuti in acelasi timp.

GAZA nici la noi nu-i altfel. Adica si Petru isi tine capul bine la verticala insa pe burtica ...la fel ca gazulita ta. Dar eu nu cred ca trebuie sa iti faci griji. Si-l va tine ea cand va fi pregatita. Si nu uita ca fiecare copil isi are ritmul lui

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Am revenit: am pus la semnatura poze de la botezul care a avut loc pe 27 iunie cind Ian implinise deja 3 luni. "Amanunte amanuntite" miine

Am facut si rotarixul si prevenarul la 3 luni. Imi trimiteti, va rog, si mie schemele voastre cu vaccinuri? Multu' N-au fost efecte secundare. Ian creste si se dezvolta armonios: avea la 3 luni 62 de cm si 6,850 kg. Eu stau mai prost la capitolul kg

In rest, ce sa va zic? Ian doarme toata noaptea, mai exact, pina pe la 5, 6 dimineata si e tare cumintel, atita doar ca e dependent de atentia mea totala. Daca "il bag in seama non stop" e ok, ne intelegem bine.

Acum termin de citit acest capitol (am citit primele 6 pagini, cit s-au incarcat pozele) si merg la nani pentru ca sint super obosita si vad ca nu sint coerenta.

la toate tufetele.

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09

Botez Ian

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb ceva: ce saltea aveti la patutz? Ce imi recomandati? Multu' again

Acum chiar va spun noapte buna.

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09

Botez Ian

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Buna fetelor,

Eu nu am avut net deloc acasa de ceva saptamani, si nu am deloc timp sa reinstalez calc, vreo 3-4 ore legate... acum abia merge net-ul printre virusi, incerc sa scriu cat pot. I-am mai povestit Olgutei [Oliska], mi-e dor sa citesc si scriu si eu aici pe forum, dar e cam mult de munca cu 3 copii, din care 2 au lectii la mate, romana, ore la tv, mers la strand, de invatat pe bici, antrenament la volei, cantat la do-re-mi, si 1 supt lapte si cerut conversatie non-stop etc...

Le urez si eu La multi ani tuturor bebeilor, sa fie sanatosi si veseli!!!

IlincaM, merci de gandul tau de luni, cand bb3 a facut 2 luni, suntem bine si tot sper sa imi pun la punct calc si sa pot vorbi cu voi cat mai des!

Sasha, nu stiu dc am folosit un nr corect de mobil, ti-am trimis un sms de La multi ani pt Petru, sper sa fi ajuns la tine, dc nu, iti mai zic inca 1 data special tie, la multi ani, mai ales ca pe tatal meu, un om fff inteligent si deosebit il chema Pavel, si de asta aceasta sarbatoare este draga pt mine.

Oliska, esti bine? Poate reusim sa ne intalnim!

Voi ati reusit sa primiti acel salariu mediu pe unitate pt nastere? La mine patronul mi-a spus ca e criza, si sa ma "dispensez" de ei...:((. Asa ca si eu nu ma mai inghesui sa ma intorc la serv prea devreme, cum voiam initial, pe la 4-5 luni. Stau acasa minim 1 an si in acest timp iau 85% de la serv si ma duc la facultate sa predau iarasi, ca in tinerete, precum si ceva meditatii, asa ca o sa mai imi completez veniturile... Trebuie sa fiu destul de chibzuita, 1 singur salariu pt mine si 3 copii... e mai greut, totusi ma descurc:). Eu in general zic ca daca suntem sanatosi, restul le invartim noi cumva:).

Acum poveste despre mezin. Este bine, doarme noaptea de la 11 la 5-6 dimineata, inca il alaptez iar la 11 ii bag supliment 1 bibe de lapte praf ca sa fie ghiftuit si sa doarma neintors pana la 6 dimi. Apropo de pozitie, eu de la 2-3 saptamani l-am pus pe burta sa doarma, ca isi intoarce bine capul, si nici nu vomita in acest fel. Ziua nu doarme decat reprize de 20 min, cam vreo 3-4, deci un total sub 2 ore pe zi... Asa il vreau, treaz ziua si dormind noaptea, la fel ca si ceilalti doi pui:). Duminica pe 12 iulie facem botezul, cand e si sf Veronica, si pe 14 iulie e ziua lui Tudor, o sa am cateva zile doar de petreceri:). BB3 a facut 2 luni, si cand citesc la voi deja 4 luni si diversificare, parca vad in fata un munte catre care tot mergem si noi, pas pas, cei din urma...:)). Avem 5,200 kg si 58 cm.

Mel_ania05, si in general, pt constipatie

Daca bb face doar cu supozitor, atunci sunt urmatoarele variante:
1. Sa renunti cate 2-3 zile la supozitor, pt a evita dependenta
2. Cand consideri ca ar trebui sa faca kk, sa ajuti pe bb cu o pozitie buna si anume, in brate la tine, deasupra wc-ului, cu funduletul atarnand un pic in jos.
3. Sucul de portocale si ceai de musetel CU ZAHAR FIERT.
4. Daca tot nu se rezolva, de facut un control medical legat de inervatia anusului, stiu un caz, s-a rezolvat medical, cam la 1 an, acum e ff ok bb, face singur, fara ajutor.

Pt diaree, 1-2 lingurite de zeama de afine stoarse sau de la farmacie un sirop pe baza de afine!.

Postez mesaj acu sa nu pierd...
Va pup, o sa incerc sa citesc din urma, si cum pot, cum va mai scriu!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 10 zile

Mergi la inceput

Ce inseamna "pareri si pareri"?

Azi, dupa cantarire si vaccin, am plecat relativ multumita, adica m-am gandit ca 5,200 kg si 58 cm la 2 luni fata de 3,700 si 52cm la nastere nu e putin, dar nici mult, mai ales ca ai vostrii bebelusi parca toti au luat mai binisor... Deci eram linistita, dar nu super multumita.. trec prin piata cu carutul sa iau lapte, dar cum nu era tipa mea, nu puteam sa plec fara sa toc totusi niste bani, si ma opresc la lubenite, aleg una [a fost foarte buna!!!] si in timp ce vanzatoarea cantarea, observ ca in spate avea un carut cu bb. Evident, ma uit IN carut, CONSPECTEZ din ochi pe bb, si ii zic vanzatoarei:

-eu, plina de admiratie si putin geloasa [bb meu nu are obrajori bucalati deloc :(]: vad ca aveti o fetita tare draguta si mai ales bucalata, e biiiine facuta!
-ea, foarte mandra: daaaa, are 5,200!
-eu, un pic mirata, dar tot cu admiratie:aa, si al meu la fel... Dar cat are?
-ea, mai mandra: 2luni pe 6 iulie :)
-eu, deja uimita, cum aceleasi 5,200 la aceleasi 2 luni se vad altfel:si al meu tot la fel... Dar ce inaltime are? Pare lunguta!
-ea, deja extrem de mandra:daaa, e foaaaarte inalta, are deja 58 cm!!!
-eu, iau lubenita, incerc sa "invat" sa fiu si eu mandra de bb si ma pregatesc sa plec:ee, sa va traiasca!
-ea, foarte bazata: si al dvs, poate ne incuscrim, desi al dvs e mai micut, are 1 luna?
-eu, superamuzata:da, sunt fix de-o seama, merge socoteala, la revedere!

Deci, conform cu lubenitele, nu ma mai plang deloc, "raportez bb3 biiine facut si foaaaarte inalt"!

Va pup!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 10 zile

Mergi la inceput

Aris,

Am citit si eu acu povestea nasterii, mi-a placut mult varietatea gandurilor, sa ma uit cum se voteaza si te votez si eu!

La cat amuzament gasim in povestea ta despre nastere, eu renunt sa imi mai inscriu povestea mea la concurs, cu 5 ore de travaliu + 1 ora plans in "asteptarea cezarienei" + operatia cu durerile de cap de dupa... Ma las pagubasa, iar despre primele 2 nasteri total naturale si infinit mai ok decat cezariana nu prea mai pot povesti ca deja sunt din "secolul trecut", octombrie 1997 si iulie 2000 . Asa ca te declar pe tine reprezentanta! Desi, mai astept sa se inscrie la concurs si pe chatonel cu parcarea fortata intre contractii, pe oliska cu nasterea fulger, si pe ayla cu puterea dragostei!!!!

Si tot legat de povestea nasterii si de vizita cu bb la medic, eu la 1 sapt dupa ce am nascut am fost la medic sa imi scoata firele si am fost cu toti 3 copiii mei, facuti toti cu acelasi medic! Dupa ce mi-a scos firele s-a uitat f atent la copii, Veronica de 11 ani juma, Tudor de aproape 9 ani si bb3 de 1 sapt si a fost fff incantat!!! M-am bucurat ca i-am produs asa o placere:). Dar de laudat tot pe vero a remarcat-o ca are gene foarte lungi!!! Trebuia sa ma astept ca el, ca medic asa dragut, pe Vero "va pune ochii", nu pe "ceilalti 2 golani" .

Au trecut 17 ore de la vaccin, nu avem nimic, sper sa scapam cu bine, e ora 4 dimi, am incercat sa citesc in mare din urma, acu merg sa dorm si ei pana pe la cca 6!

Pup.

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Pai ce faci Anca la aceasta ora, cum vrei sa fii fresh maine pentru cei 3 copii? Oricum ma bucur mult ca ai intrat si ca sunteti bine. Foarte interesanta povestioara cu "pareri si pareri"

LA MULTI ANI Maria Cristina si Maria Natalia!!!

Mamici azi imi pleaca soacra Ma duc la gara sa o duc cu cea mai mare placere

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput