Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
Kea spune:
aris eu n-am apucat sa citesc, dar abia astept sa prind momentul!
Chato, faina poza! Super model!
Cati, dar arcada aia pana la urma reprezinta 3 jucarele agatate. Nu poti improviza? Zic asta pt ca eu am un trenulet pt carut si copilul meu se uita peste el, pe sub, pe langa, dar in nici un caz la el. Asa ca l-am dat jos si i-am agatat doua jucarele pe laterala. E tare multumit cu astea, ca nu-i stau in drum si ma vede mai bine.
Noi am fost la vaccin, primul se face aici in lunile 3-4. Si ce nervi am tras!!! Mai fetelor, asa trebuie, sa-l scuture de fiecare data cand mergem la medic? Iar l-a luat de-o mana si de un picior si l-a balanganit, apoi de picioare cu capul in jos, tot ce ne-a facut pe la 5 saptamani a facut si acum, iar acum are 7 Kg! Noi ne purtam cu el ca si cu un ou si ala ... Iar ne-a facut ecografie la sold desi ne-a facut si data trecuta si era ok. Deci copilul meu a fost super vesel, i-a zambit, dar dupa ce l-a scuturat s-a speriat si s-a pus pe un urlat!!! Am mai si asteptat dupa el cu copilul zbierand pana naiba stie ce a facut si atunci pune-i gelul ala rece pe el pt ecograf, apoi intepatul in ambele picioare, asa zbierete n-a mai tras bietul copil de data trecuta cand am mers la medic.
N-a zis nimic special, deci presupun ca totul e in regula si asa e controlul de rutina, nu stiu. Copilul meu frumos si destept are 62 cm (nascut cu 47 cm), are 7 Kg (nascut cu 2340 g) si la cap are 40 cm(nascut cu 34 si ceva). S-a mirat ca a luat asa bine in greutate mancand lapte praf "pre" deci primul ce se da la copii. A zis ca a luat destul de mult, dar e inca in grafic. Diversificarea sa o incepem mai tarziu, pe la 5-6 luni cu legume. Ne-a dat paracetamol supozitoare si i-am si dat unul preventiv. Nu trebuie sa-i facem baie asta seara si cam atat. Mai trebuie sa stiu ceva?![]()
Ayla, ce bine ca ai aparut, poate tu stii cum pot face sa-mi gasesc mesajele, nu capitolele la care am scris, ci mesajele.
3 luni
Kea spune:
Si Keutu a baut si la bibe si la san in prima luna. N-avea preferinte, ca si Izabela, dar cred ca a contat ca s-a obisnuit asa de la inceput, la 3 luni poate e mai greu sa inveti copilul sa accepte ambele variante cu aceeasi usurinta. Bafta oricum!
3 luni
novus spune:
Andrada Teona ,Bogdan, Maria , Mihnea 
Floric 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Intram si noi sa raportam bagaje facute, pasaport pus pt excursia din week-end adica prima iesire din tara
a bebelinei desigur
!!!
Plecam maine in Ungaria la bai, sper sa fie vreme buna
Am vazut ca discutati de marsupii, eu l-am folosit de 2 ori (am de la Chicco din acela 0+) dar nu prea se da in vant dupa el, mai ales daca o tin cu fata la mine nu i se pare interesant ![]()
![]()
![]()
Noi dormim cu brio in landou (inca) !!
La drum o sa mergem tot in landou pt ca e mai comod pt ea, si in scoica doar in caz de plictiseala
; asa am mers pana la Cluj aprox 4 ore si a stat linistita adica a dormit si cand s-a trezit am alimentat-o in mers ![]()
si inapoi la somn !!
Multi 

si ne auzim duminica !!!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
olishka spune:
Salutare!!!
Novus drum bun sa aveti si distractie maxima 
Chatonel super poza cu Dragoana cea frumoasa si sexy ![]()
Alina eu ii dau fier lui David caci e anemic. Ii adaug in fiecare zi cate o picatura. Trebuie sa ajungem la 16 pic/zi - 8 dimi si 8 seara. Am vazut ca voi le dati cate 5, iar eu 16. Oare nu e cam mult?
Olga, mamica lui David iepurasul 

Pisik06 spune:
Buna fetele!
Si noi avem marsupiu, sta in el, dar numa la ta'su, ca are burta mai mare
. A incercat si bunmica sa o tina, a stat pana la urma, dar cam cu scandal si nu multa vreme. Eu l-am primit, e de la Tomy si se cheama Safari, e destul de simplu de pus si pare ca sta bine in el
Ea sta si in landou inca si doarme binisor.
Bianca mea inca nu se intoarce mereu pe burta, s-a intors de vreo 2-3 ori cu greutate, cand vad ca ai vostri mult mai mici se intorc cam intru la banuieli, dar sper sa fie ok
Apropos de lapte/papat la bine, si eu am patit ca si Leeloo, desi ea era obisnuita sa pape de la bibe laptic muls, in caz de nevoie, cand am inceput sa ii dau formula, pt ca la san urla, s-a obusnuit cu bibele si la san mai trage f f putin. Eu nu l-am pierdut pt ca m-am muls in disperare, dar de vreo cateva zile sunt prea epuizata psihic si fizic sa mai fac asta, deci nu stiu ca o sa mai tina....
Novus, drum bun si petrecere frumoasa
Monica, ce papati la masa de pranz? Noi am oprit supica, maine vorbim cu pediatra sa vedem cu ce si cand mai incercam.
Fata mea e in continuare mega caraita, azi a avut o zi minunata, ca si luni dealtfel, cu urlete si zbierete. A capatat si o vanataie de la prinsatoarea lui suzi, e cu clips de fier, ma indoiesc ca i-am prins eu pielea cand i-am prins-o de bluza, ca ar fi urlat, dar cum ea se trage non-stop cand de lant, cand de haine, probabil si-a facut isprava singura. Are o vanataie cat unghia mica, in forma clipsului ala
Abia astept sa ajungem acasa si tare sper ca la munte si mare (in caz ca ne lasa doctorita la mare) sa fie mai ok, mi-e si frica sa mai plec, cand va aud ce frumos fac ai vostri la aer curat si a mea parca a fost in padurile tropicale, nu la aer tare si bun de padure. Azi am plimbat-o prin Olanesti, si mie imi venea sa adomr ce liniste si aer tare era acolo, ea a dormit printre mataieli si chiraieli
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Floric spune:
Multumesc penru urari si gandurile bune. Tocmai ce am adormit tziparul. Azi la baie a fost mortal de-a dreptul. A descoperit placarea de a se balaci, stand pe burta in cadita si nu vrea sub nici un chip sa mai stea pe spate ca deh, trebuie spalata si fata, nu mai zic ce scandal este cand trebuie sa-l scot din apa. Ata s-a scremutsa inoate in seara asta...de ziceai ca acu ajunge la mal. Nu amfost pregatita ca merita filmat, dar de acu invatare de minte pe langa toate ale baii pregatim si sculele de imortalizat momente.
Hai ca sunt baba batrana. Mai aveam ceva de spus dar ...s-a dus. Se vede ca am trecut in alta varsta
Poate pana maine imi adun gandurile. Noapte buna si linistita.
Raru, tziparul lui mami
chatonel spune:
Novus, excursie placuta la bai! 

OLi, multumesc
;ce face davidutu? Va linistirati cu kk?
Pisik, nici dragoana mea nu se intoarce decit ajutata, dar mai au timp, nu?
OLanestiu ala tot statiune de mosi si babe e? ![]()
DRagoana s-a dat in piscina azi si pot spune ca i-a placut, recidivam in curind.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Floric spune:
Multumesc penru urari si gandurile bune. Tocmai ce am adormit tziparul. Azi la baie a fost mortal de-a dreptul. A descoperit placarea de a se balaci, stand pe burta in cadita si nu vrea sub nici un chip sa mai stea pe spate ca deh, trebuie spalata si fata, nu mai zic ce scandal este cand trebuie sa-l scot din apa. Ata s-a scremutsa inoate in seara asta...de ziceai ca acu ajunge la mal. Nu amfost pregatita ca merita filmat, dar de acu invatare de minte pe langa toate ale baii pregatim si sculele de imortalizat momente.
Hai ca sunt baba batrana. Mai aveam ceva de spus dar ...s-a dus. Se vede ca am trecut in alta varsta
Poate pana maine imi adun gandurile. Noapte buna si linistita.
Gata mi-am amintit. Despre centrul de activitati cum l-au numit inventatorii. Suna atat de pompos si e aceeasi Marie cu alta palarie si costa o gramada de bani. Nu stiu cine spunea daca nu poate fi confectionat in casa, Kea parca. Sa stii ca daca ai pe cineva priceput eu zic ca da. Ca Slava Domnului zanganele ieftine o gramada. Dupa ce am testat piata si am vazut scorurile m-am gandit si eu sa confectionez asa ceva dar parca ma tinea ceva sa incep. Si uite cand am fost la Carrefour am gasit ceva de genul unul trapez cu atarnatori la 50 si ceva de lei, intr-adevar fara patura din aceea jos, dar constat ca nici nu imi trebuie ca doar copilul sta in pat sau in patut nu tin copilul pe jos (cred ca nici voi), si chiar daca l-as tine nu dau 100 pe o patura. Sa nu intelegeti ca sunt sgarie branza dar mi se par absurditati unele inventii pt copii si care costa o caciula de bani doar ca sunt nou intrate pe piata sau ca poarta numele vreunei firme.
Asa ca pt cele doritoare din experienta mea va recomand mai degraba cele tip trapez, ocupa mai putin spatiu si cum copilul sta pe stape ii pui jucariile deasupra si gata. A Aratat cineva mai devreme un site sau char poza cu astea tip trapez.
Raru, tziparul lui mami