Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Buna dragelor,

Va si va pe toate.

La multi ani ghioceilor de azi:

Andrada Teona, bebe de Adirys

Bogdan, bebe de Petra Tudor

Maria, bebe de iulia_30

Mihnea, bebe de poohy

Si...La multi ani si mamicii de azi:

Floric

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

LA MULTI ANI si de la noi!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Manuela-si eu zic ca fetele, asa isi manifesta el dorul de mama, dar se va obisnui curand....Pt tine si Chato: si Anastasia face la fel, se codeste muuult pana sa vrea biberonul cu laptele meu. Asta se intampla cand iesim in oras. maraie, caraie , il musca, il da afara....ne jucam asa de cateva ori si abia intr-un final revine la sentimente mai bune si se pune pe mancat...Duminica am iesit pe la 10 dimineata(i-am dat sa suga inainte de a pleca) si dupa ce am rugat-o sa manace de mai multe ori, abia la 17 s-a decis si a halit 180.Acum a mancat pe strada in fata cafenelei(nu putea sa manace cat am fost inautru), altadata a mancat intr-un mag....in sf, eu o rog de mai multe ori si unde decide ea acolo ma opresc si ii dau.
E normal ca bebeii sa ia mai putin in greutate acum....unii se lungesc si atunci nu se mai ingrasa, etc...
Am uitat sa va anunt: Anastasia a intrat oficial in sistem- am semnat cu cresa si pe 1 septembrie incepe. nici nu stie ea ce o asteapta, dar deja se intelege bine cu tanti ca o vede in fiecare zi cand il recuperam pe Alex.A trebuit sa ne luptam nitel cu directoarea ca nu vroia sa o repartizeze la ac persoana ca sa nu sufere frati-su, asa aiureala nici ca s-a mai auzit. alex abia asteapta sa se duca la gradi cu copii mari si de unul singur a spus ca sora-sa es va duce la MT ca acolo merg bebeii, asa ca argumentele ei nu au prea tinut si am reusit pana la urma sa o convingem.eram indarjiti rau ca vroia si sa o dea taman la singura tanti la care plansese Alex cand tanti a lui a fost in concediu.
Monica-Felicitari!

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

merci de incurajari, ana!
Io ii dau sin dupa ce tati ii da bib, in general nu plec mai mult de 3 ore, deci bibele sint pentru cazul in care dragoana cere papa mai devreme... si adineauri am plecat iar, dragoana dormea si s-a trezit cu foamea, a papat iar 40ml si ar mai fi vrut, cind am ajuns io acasa plingea de foame asa ca sint sigura ca se va imprieteni si cu bibele, ca nu prea are de ales...
Noi n-avem loc la cresa, sper ca macar la halte garderie sa ne tina un loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

super,merci mult o sa manance exact inainte sa plec de acasa deci 2,5-3 ore nu ar trebui sa imi ceara nimic. asa ca il pun in geanta izoermica. la noi sunt peste 32 de grade. era bine sa am timp sa mulg unu proaspat dar nu am cum. la 10 se trezeste si eu la 11 trebuie sa fiu in orash....deci o sa fim cam pe fuga. oricum nu cred ca imi manance doua biberoane si asa treg de el sa manance. mai nasol e ca il am in pungutze,o sa trebuiasca sa il torn in biberon pe strada. dar oricum e mai comod. asta insemna ca pot sa stau linistita vreo 5 ore plecata de acasa

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Aris -acum am vazut mesajul tau.
Eu iau cu mine laptele direct din congelator si il las sa se dezghete cat umblam. Daca este foarte cald, se dezgheata si in 2 ore. daca e mai racorica, dureaza si 3-4 ore sau chiar mai mult (daca il mai tin si in geanta izoterma). De obicei, eu imi iau doua biberoane cu lapte cu mine. Unul cu lapte proaspat muls-il pun in frigider(nu congelator) putin pana ies din casa ca sa nu se strice imediat, pe care i-l dau primul si unul cu lapte congelat pentru urmatoarea masa. O singura data le-a mancat pe ambele. In rest, in functie de cheful ei, ori pe ala proaspat l-am aruncat ca mi se parea mie ca nu mai e ok si a mancat congelatul, ori l-a mancat pe primul si nu l-a mai vrut pe cel congelat, asa ca l-am aruncat cand am ajuns acasa.
Te orientezi si tu in functie de cat de cald e afara, de cat timp tr sa stai plecata si de cheful de mancare...
Imp: nu tine laptele direct in soare ca risca sa se strice. Lasa-l sa se dezghete in geanta sau "la umbra " in cosul caruciorului.
Sper ca m-am facut inteleasa

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetelor stie cineva sa ma ajute? pot sa iau laptele muls si decongelat cu mine maine? cate ore rezista?

rezista 24 de ore, dar nu cred ca la 35°C... tre sa il iei intr-un sac izoterm.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani!
Andrada Teona
Bogdan
Maria
Mihnea
Floric

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

avem iara poze noi la album, cea mai frumoasa este asta

http://lh4.ggpht.com/_kmmEu4zoy1E/SlWVFAZ22qI/AAAAAAAABCs/QTbTMZ76KRM/s576/_DSC9398.jpg

Toulouse, la ville rose

superrrr

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

merciiiiiiiiiiiii

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:

ma bucur mult ca ti-a placut si iti doresc sa nasti si tu cel putin la fel de usor.
m-am bucurat cand am vazut cate stele am si am intrat de curiozitate si uite asa te-am prins. esti o dragutza mai ales ca nu ai facut-o de ochii mei
Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:

simina - saru'mana pt vot

.mi-a placut povestea tare mult d-aia am votat-o .Nu stiam ca poti vedea de la cine primesti voturi!!

21+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Vreau si eu sa votez!!!
Unde trebuie sa intru????

30 martie 2009

Mergi la inceput

Ayla,ce bibe ii dailuanei de nu refuza sinul apoi? adik ce tetine pui?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Vreau si eu sa votez!!!
Unde trebuie sa intru????

30 martie 2009

intri pe la "nasterea unei stele" / "se poate naste rizind" e titlul povestirii lui aris; o deschizi si pe prima pagina poti evalua. tocmai o facui si io

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna seara,

abia acum am reusit sa intru si eu. pana acum a muncit sotul, iar zilele trecute l-am avut si pe andrei acasa, ca soacra a fost bolnava.
marti am fost cu ioana la dr. are 7300 g. ne mentinem la categoria grea. i-am facut si rotarix.
ioana se intoarce de pe spate pe burta si sta catelus. mai incearca sa se si tarasca.
cand trebuie sa o lasam putin nesupravegheta, o punem pe covor, ca de aici nu are unde sa cada.
altfel mamanca san si doarme bine.

andrei e un dragut si o iubeste mult. tot o pupa si-i face draga-draga.

Mergi la inceput