Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
sirimie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Manuela77 Buna fetelor, ![]() Eu nu prea mai am timp sa intru pe forum , dar totusi incerc sa va citesc pe diagonala seara sa vad ce mai faceti.Noi am avut azi vaccinul de 3 luni. A trecut destul de usor, fara plansete prea mari. In schimb am avut o surpiza neplacuta. In ultima saptamana puiul meu a crescut doar cu 40 de grame, asta in conditiile in care el lua cam 250 de grame pana acum. ![]() Nu stiu ce sa ma fac cu el. Sta cu maica mea cat sunt eu la lucru si nu vrea nicicum sa manance din sticla. Eu ma mulg la lucru o singura data pe zi pentru ca el nu mananca mai mult de 180 cat sunt eu plecata (de la 7 la 19). In schimb mananca incontinu seara. Oricum schimbarea asta de ritm vad ca ne costa si stagnam cu greutatea. Offf ![]() Nu stiu de ce e asa de incapatanat...i-am luat to felul de sticle si biberoane poate nimeresc nunul pe placul lui, dar nici o sansa. Mamica de Radu (01.04.2009) |
probabil e din cauza ca nu vrea din biberon
puteti incerca sa ii dati cu lingurita
bafta!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
aris26 spune:
frumos din partea celor de la realitatea. prezinta acum si toate cazurile asemanatoare care s-au sfarsit cu bine.
Monnvas spune:
Hello! Am intrat sa ma laud ![]()
Azi am fost si noi la vaccin. Cum Infarix Penta nu am gasit am facut Pentaxim. Puiul nu a plans deloc, desi s-a strambat cand a bagat acul. Off, ce viteaz are mama. Probabil unde s-a antrenat azi-noapte cu tantarii
am avut 4 tantari in camera si toti plini de sange
Avem 6,700, 65,5 cm si perimetrul cranian 42. Pediatra vrea sa mai asteptam o luna pana incepem diversificarea, io speram sa incepem mai repede ca sa scap de scandal macar la o masa
Se pare ca se apropie si dintisorii ca avem gingiile un pic inflamate, se simte la pipait, dar de vazut nu se vede nimic.
ARIS al meu mai sta in carucior... cand doarme
dupa care vrea sa vada lumea. Am luat un ring sling, degeaba, urla in el, in marsupiu e cu toane, numai daca il pun cu fata la lume e interesant... In rest, cine cara un bebe in brate si impinge un carucior gol?
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
Floric spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cativ13
Exact de ala vreau si eu! spune-mi te rog cate ceva despre el, daca ti-e comod, daca sunt curelele late pe spate si daca l-ai luat de curand. La ce raion sa caut? Oare mai gasesc? Ma gandeam sa-l comand de pe net dar e altceva daca il vad. mami de Silvia Ioana |
La raionul de copii, patuturi, scaune, lenjerii, etc. Hai sa incerca sa il descriu: curelele de se pun pe dupa gat sunt late cam de 2-3 cm, din ac material ca restul produsului, curelele de legatura (pe spate si de legat la brau) sunt dintr-un material , uf greu de spus...ca manerele unei genti de voiaj, sau oricum sunt ca la o geanta de voiaj, dintr-un material mai subtire. Are intaritor pt zona capului copilului, fermoar in fata marsupiului iar pe spate un buzunarel. Ce zici ai inteles?
Cel pe orizontala nu tin minte cum arata, mie mi s-a parut la fel de aceea am optat pt asta ca e din aceeasi gama cu carutul. Daca stiam ca celalat era si pt orizontala il luam chiar daca era vernil.
Raru, tziparul lui mami
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 fetelor stie cineva sa ma ajute? pot sa iau laptele muls si decongelat cu mine maine? cate ore rezista? |

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
sirimie spune:
am uitat sa zic: eu ii dau si picaturi de vit C cu fier, 5 pic de vit C cu 5 pic de fier. La recomandarea doctorului, pentru ca fierul sa se asimileze bine.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Manuela77 spune:
Acum ne-am trezit si noi,
Fetelor Dodo, Chatonel, Aris, Andiaroro, Sirimie va multumesc mult de sfaturi si pareri. Eu m-am pregatit pentru asta de la 4 saptamani. Ii dadeam o sticla pe zi ca sa nu am surprize si uite ca pe la 8 saptamani brusc nu a mai vrut sa ia biberonul. Acum le-am incercat pe toate. Avem tetina numarul 3, curge foarte mult din ea. I-a dat mama si cu lingurita. Nu mananca deloc...numai ce ajunge fara voia lui in stomacel...cam 40 -50 ml la o masa.
Eu sper sa fie doar o perioada si sa isi revina ca deja nu mai am liniste sa stau fara el o zi intreaga.El s-a nascut foarte mic(2700gr) si am tras de numa sa recupereze...acum eram si eu linistita ca suntem in rand cu lumea (5600gr). 
Azi am intrebat la biroul de consultatii si mi-au spus sa-l mai ls 2 saptamani si apoi daca nu se obisnuieste sa incepem cu o masa de cereale (faina de orez) in lapte, dat cu
lingurita.
Mamica de
Radu (01.04.2009)
andiaroro spune:
Aris -acum am vazut mesajul tau.
Eu iau cu mine laptele direct din congelator si il las sa se dezghete cat umblam. Daca este foarte cald, se dezgheata si in 2 ore. daca e mai racorica, dureaza si 3-4 ore sau chiar mai mult (daca il mai tin si in geanta izoterma). De obicei, eu imi iau doua biberoane cu lapte cu mine. Unul cu lapte proaspat muls-il pun in frigider(nu congelator) putin pana ies din casa ca sa nu se strice imediat, pe care i-l dau primul si unul cu lapte congelat pentru urmatoarea masa. O singura data le-a mancat pe ambele. In rest, in functie de cheful ei, ori pe ala proaspat l-am aruncat ca mi se parea mie ca nu mai e ok si a mancat congelatul, ori l-a mancat pe primul si nu l-a mai vrut pe cel congelat, asa ca l-am aruncat cand am ajuns acasa.
Te orientezi si tu in functie de cat de cald e afara, de cat timp tr sa stai plecata si de cheful de mancare...
Imp: nu tine laptele direct in soare ca risca sa se strice. Lasa-l sa se dezghete in geanta sau "la umbra " in cosul caruciorului.
Sper ca m-am facut inteleasa![]()
Manuela77 spune:
Gigelica, Dyana ce povestiti voi acolo...

Of Doamne! Ce durere
Mamica de
Radu (01.04.2009)
Ayla21 spune:
Am intrat sa va multumesc pt felicitari.
Am citit din urma si am vazut si pozicile noi.
Aris
frumosa povestea nasterii.
Noi suntem bine, Luana papa si completare pt ca nu prea mai am lapte cat vrea ea, nu are preferinte, bibe, san, nu refuza sanul pt ca primeste si bibe. Ii dau si apa ziua si are la pranz o masa de mancare.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!