Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
aris26 spune:
joanna - of si eu
ana - cum faci tu cu laptele muls. ca si eu ma gandeam sa-i iau in biberon cand trebuie sa stam mult in orash si nu am unde sa alaptez. pot sa il decongelez si sa il tin in biberon? nu se strica? cate ore??scuze ca te bombardez dar chiar maine ash vrea sa aplic metoda
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 of, mai fetelor m-am macat undeva sa ma uit toata ziua la operatiunea de salvare a fetitei cazuta in put ![]() ![]() ; am sperat pana in ultima clipa ca o salveaza.... dar nu au mai putut; m-a impresionat de nu va imaginati, imi inghit lacrimile de cand au scos-o in ultimul hal![]() ![]() ; of Doamne, cum poate sa fie viata asta uneori... mi se pare atat de nedrept sa moara un copilas nevinovat... dar stie DD ce face, probabil ca vrea si sufletele curate langa el![]() ![]() . oribil, nu-mi vine sa cred![]() ![]() ![]() Dumnezeu s-o odihneasca diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
Eu am deschis tarziu televizorul, chiar cand declarau ca nu mai e nimic de facut, ca a murit

.Fetelor, nu stiu daca si voi patiti la fel, dar eu m-am saturat de atatea situatii cu copii morti. Simt ca ma strange cineva de gat cand aud sau vad cazuri de copii care se sting din diferite motive. Mereu ma pun pe plans si ma gandesc la Victor. Parca sunt in povestea lui Creanga cu drobul de sare...
Ieri am facut o gafa...la medicul ginecolog la care mergeam cand eram insarcinata (dr nr 2, nu cea cu care am nascut) ma intalneam si cu o fosta colega de serviciu, care era cu 2 sapt mai in urma decat mine. Era fericita caci se chinuia de mult si avea deja 2 ingeri (o sarcina pierduta la 2 luni si o nastere provocata la 5 luni datorita unor probleme grave ale ingerasului). Si ea era insarcinata tot cu baietel...Ieri am vazut-o pe net si m-am bagat in seama cu ea.
Baietelul, Razvan, a murit a doua zi dupa nastere.

Nu am stiut! Ce imbecila am fost!!!

pentru ingerash Razvan.Mi-a mai zis doar ca ii e frica sa mai incerce. Toate analizele ei si ale sotului (facute si aici, in Ro si in Italia) sunt ok, chiar si cele genetice. Mi-a mai spus doar ca...Dumnezeu nu le da tuturor sansa de a fi parinti...nu cred ca e adevarat.
Ma
sa ii dea Dumnezeu bucuria de a fi MAMA.

Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui aris26 simina - saru'mana pt vot ![]() ![]() |

.mi-a placut povestea tare mult d-aia am votat-o .Nu stiam ca poti vedea de la cine primesti voturi!!
21+ cu
AndreeaMariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
aris26 spune:
acum cativa ani a cazut nepoata unei angajate intr-un wc dn curte....exact acelashi final
eu am un mini lac in curete si deja ma gandesc sa il acopar...sa renunt la el. nu e adanc dar e facut din piatra. gata! ma apuc sa-l bat la cap pe al meu pana la toamna sa nu il mai vad la mine in curte. punem leagane si topogane in locul lui
simina_kin spune:
Vai de mineeee...saraca femeie prin ce trece.3 copii pierduti??
Nici nu vreau sa-mi imaginez
21+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
aris26 spune:
ma bucur mult ca ti-a placut si iti doresc sa nasti si tu cel putin la fel de usor.
m-am bucurat cand am vazut cate stele am si am intrat de curiozitate si uite asa te-am prins
. esti o dragutza mai ales ca nu ai facut-o de ochii mei

| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
![]() .mi-a placut povestea tare mult d-aia am votat-o .Nu stiam ca poti vedea de la cine primesti voturi!!![]() 21+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
sirimie spune:
| citat din mesajul lui alina.n pup ![]() Am fost si noi azi la ctrl de 3 lunite si raportam 5200gr si 61cm (adica am luat 500gr si 3cm). Ne-a zis sa luam fier cica cate 5 picaturi pe zi...voi luati asa ceva?Hm.. Am facut si prima doza de rotarix . Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
si eu ii dau fier de ieri
de fapt am facut analize si a iesit ca e anemica
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
aris26 spune:
doamne Gigelica....
nici eu nu stiu daca ash avea puterea sa mai incerc in locul ei...groaznic
aris26 spune:
fetelor stie cineva sa ma ajute? pot sa iau laptele muls si decongelat cu mine maine? cate ore rezista?