Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Buna fetelor,
Eu nu prea mai am timp sa intru pe forum, dar totusi incerc sa va citesc pe diagonala seara sa vad ce mai faceti.
Noi am avut azi vaccinul de 3 luni. A trecut destul de usor, fara plansete prea mari.
In schimb am avut o surpiza neplacuta. In ultima saptamana puiul meu a crescut doar cu 40 de grame, asta in conditiile in care el lua cam 250 de grame pana acum.
Nu stiu ce sa ma fac cu el. Sta cu maica mea cat sunt eu la lucru si nu vrea nicicum sa manance din sticla. Eu ma mulg la lucru o singura data pe zi pentru ca el nu mananca mai mult de 180 cat sunt eu plecata (de la 7 la 19). In schimb mananca incontinu seara. Oricum schimbarea asta de ritm vad ca ne costa si stagnam cu greutatea. Offf
Nu stiu de ce e asa de incapatanat...i-am luat to felul de sticle si biberoane poate nimeresc nunul pe placul lui, dar nici o sansa.

Mamica de Radu (01.04.2009)

manuela, asa e si la noi :( dragoana a baut azi din bib 40ml si a plins si cind minca si apoi.
Eu mai am pina incep serviciul, dar e musai sa o invat inainte sa pape cu biberon... asa ca am inceput de-acum si avem o luna la dispozitie ca sa invete.
Ce-am remarcat eu e ca daca e bib cu tetina "curgatoare", bebe papa vrind-nevrind, in pozitia culcat pe spate, ca-i curge laptele in git si e fortat sa inghita.
Dar cu bibele-astea poti avea surpriza sa nu mai vrea sa traga la sin apoi.
Bafta si alaptat usor!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

pup

Am fost si noi azi la ctrl de 3 lunite si raportam 5200gr si 61m (adica am luat 500gr si 3cm).
Ne-a zis sa luam fier cica cate 5 picaturi pe zi...voi luati asa ceva?Hm..
Am facut si prima doza de rotarix .

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

bravo pentru crestere! noi nu luam fier

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

si eu am incercat o masa biberon o masa san..si cu toate ca ma mulgeam cateva picaturi cand ii dadeam biberon..am ramas fara san..si pt k el nu mai sugea suficient..k probabil ii era greu..mai bine incercati alta solutie..oricum din mom in care am inceput sa-i dau bibe..in max 2 sapt am ramas fara laptic in sani..uff

vrem si noi centru din acela de joaca..e super cel care si canta cand este lovit..dar este 299 ron..multicel..nu l-am gasit pe site redus..dar ma sa ma mai uit..k este nevoie!

Fiecare copil reactioneaza diferit ...eu ii dau completare Isabellei de cand am venit de la maternitate si inca-i "indragostita" de san

Mi-am clatit si eu ochii cu centrele de joaca...
dar sper sa luam pentru carucior ceva.
Eu folosesc marsupiul pentru ca trebuie sa fac naveta Navodari-Constanta la dr de fam ,la recuperarecu Bogdi si imi e imposibil sa urc carutul si baiatul in acelasi timp.

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

oooff manu si al meu stagneaza de aproap o saptamana. il mai las una si sun pediatra daca tot nu pune nimic pe el,lapte am dar cred ca nu mananca el decat f putin. si noi nu am schimbat nimic deci...nu iti mai face procese de constiinta.

anamaria - da se poate,chiar gasisem un subiect zilele trecute aici pe forum si erau nishte fete care nascusera natural dupa cezariana. depinde cat de bine se cicatrizeaza uterul si bineinteles de doctor. daca gasesc subiectul iti pun linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

merci mult Dodo,Aris de sfaturi chiar ii dau calciu zilele astea pana pe 10 voi incepe eventual dupa cu fier, pedi zice ca e putintel palida si sa ii dau fier profilactic da o sa fiu atenta la reactii

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Manuela-si eu zic ca fetele, asa isi manifesta el dorul de mama, dar se va obisnui curand....Pt tine si Chato: si Anastasia face la fel, se codeste muuult pana sa vrea biberonul cu laptele meu. Asta se intampla cand iesim in oras. maraie, caraie , il musca, il da afara....ne jucam asa de cateva ori si abia intr-un final revine la sentimente mai bune si se pune pe mancat...Duminica am iesit pe la 10 dimineata(i-am dat sa suga inainte de a pleca) si dupa ce am rugat-o sa manace de mai multe ori, abia la 17 s-a decis si a halit 180.Acum a mancat pe strada in fata cafenelei(nu putea sa manace cat am fost inautru), altadata a mancat intr-un mag....in sf, eu o rog de mai multe ori si unde decide ea acolo ma opresc si ii dau.
E normal ca bebeii sa ia mai putin in greutate acum....unii se lungesc si atunci nu se mai ingrasa, etc...
Am uitat sa va anunt: Anastasia a intrat oficial in sistem- am semnat cu cresa si pe 1 septembrie incepe. nici nu stie ea ce o asteapta, dar deja se intelege bine cu tanti ca o vede in fiecare zi cand il recuperam pe Alex.A trebuit sa ne luptam nitel cu directoarea ca nu vroia sa o repartizeze la ac persoana ca sa nu sufere frati-su, asa aiureala nici ca s-a mai auzit. alex abia asteapta sa se duca la gradi cu copii mari si de unul singur a spus ca sora-sa es va duce la MT ca acolo merg bebeii, asa ca argumentele ei nu au prea tinut si am reusit pana la urma sa o convingem.eram indarjiti rau ca vroia si sa o dea taman la singura tanti la care plansese Alex cand tanti a lui a fost in concediu.
Monica-Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna dragelor,

Va si va pe toate.

La multi ani ghioceilor de azi:

Andrada Teona, bebe de Adirys

Bogdan, bebe de Petra Tudor

Maria, bebe de iulia_30

Mihnea, bebe de poohy

Si...La multi ani si mamicii de azi:

Floric

Si la final ceva frumos si haios in acelasi timp:

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

of, mai fetelor m-am macat undeva sa ma uit toata ziua la operatiunea de salvare a fetitei cazuta in put; am sperat pana in ultima clipa ca o salveaza.... dar nu au mai putut; m-a impresionat de nu va imaginati, imi inghit lacrimile de cand au scos-o in ultimul hal; of Doamne, cum poate sa fie viata asta uneori... mi se pare atat de nedrept sa moara un copilas nevinovat... dar stie DD ce face, probabil ca vrea si sufletele curate langa el. oribil, nu-mi vine sa cred
Dumnezeu s-o odihneasca

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Multumesc pentru sfaturi dragele mele!!!!
Spun si eu ghioceilor de astazi si lui Floric

Am o leneeeeeee......

Lucia reclama asta am vazuto aseara la stirile Antenei...apropos ..ati vazut ce-a slabit Lucian Mandruta???? ce s-a tras la fata

21+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

avem iara poze noi la album, cea mai frumoasa este asta

http://lh4.ggpht.com/_kmmEu4zoy1E/SlWVFAZ22qI/AAAAAAAABCs/QTbTMZ76KRM/s576/_DSC9398.jpg

Toulouse, la ville rose

superrrr

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput