Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
alina.n spune:
pup 
Am fost si noi azi la ctrl de 3 lunite si raportam 5200gr si 61cm (adica am luat 500gr si 3cm).
Ne-a zis sa luam fier cica cate 5 picaturi pe zi...voi luati asa ceva?Hm..
Am facut si prima doza de rotarix .
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Leeloo21 spune:
si eu am incercat o masa biberon o masa san..si cu toate ca ma mulgeam cateva picaturi cand ii dadeam biberon..am ramas fara san..si pt k el nu mai sugea suficient..k probabil ii era greu..mai bine incercati alta solutie..oricum din mom in care am inceput sa-i dau bibe..in max 2 sapt am ramas fara laptic in sani..uff
vrem si noi centru dinacela de joaca..e super cel care si canta cand este lovit..dar este 299 ron..multicel..nu l-am gasit pe site redus..dar ma sa ma mai uit..k este nevoie!
fetelor voi ce vaccin faceti la 3 luni? si ce este rotarix? noi am facut doar vaccin (cel de stat) la 2 luni..si luni la 4 luni si o zi mergem pt vaccin de 4 luni (normal ca tot cel de stat) am sa ma uit in carnetul lui sa vad cum se numesc..
si vorbeati mai demult si am tot uitat sa scriu..fetele care au baietei..voi nu ridicat carnaciorul si outele in sus cand puneti scutecelul? ca noi asa am fost invatati..ce-i drept k in prima luna jumate am udat hainutele la fiecare schimb aproape..k facea pe langa..dar acum suntem super..citeam parca mai demult la cineva care aprlica alta metola la aranjarea bijuteriilor..
parca mai aveam ceva de scris..dar ma duc s amananc si revin..bebe doarme de pranz..sa vedem si cat
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Multumesc mult Joanna de urari. Cat despre marsupiu eu am cumparat din carfur unul de la Bertoni cu 2 pozitii (cu fata si cu spatele la directia de mers) si tare imi pare rau ca avea unul la acelasi pret 46 lei, care se facea si pe orizontala. Oricum inca nu l-am folosit 1- pt ca nu isi tine ff bine capul si 2- pt ca e tare cald afara si in marsupiu s-ar cloci. Oricum inca nu am probleme mari cu statul in carucior, decat ff rar cand ii e foame il iau in brate sa il asigur ca vine si masa. In rest urla din alte motive, ca stau pe loc, ca ii este tare somn si nu gaseste tzitza sa adoarma, ca nu e leganat in brate, o gramada de motive voi le cunoasteti. |
cativ13 spune:
[quote]citat din mesajul lui Leeloo21[brfetelor voi ce vaccin faceti la 3 luni? si ce este rotarix? noi am facut doar vaccin (cel de stat) la 2 luni..si luni la 4 luni si o zi mergem pt vaccin de 4 luni (normal ca tot cel de stat) am sa ma uit in carnetul lui sa vad cum se numesc..Rotarixul este un vaccin optional importiva rotavirusului (provoaca enterocolita), se fac2 doze, intre 6 si 24 de saptamani, cu conditia ca intre cele 2 doze se nu treaca mai putin de 4 saptamani.La 2 luni se face INFANRIX HEXA, la 4 luni, INFANRIX PENTA sau un inlocuitor al carui nume l-am uitat, k nu se gaseste Penta, deocamdata.mami de Silvia Ioana
aris26 spune:
noi nu luam,dar stiu ca fierul costipa. ai grija
| citat din mesajul lui alina.n pup ![]() Am fost si noi azi la ctrl de 3 lunite si raportam 5200gr si 61m (adica am luat 500gr si 3cm). Ne-a zis sa luam fier cica cate 5 picaturi pe zi...voi luati asa ceva?Hm.. Am facut si prima doza de rotarix . Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
aris26 spune:
leeloo - ti-a explicat cativ f bine. daca ai facut schema de la stat nu ti-a spus despre el. poti sa il faci daca vrei, coste 222lei la balsh si 360 in farmacii.
cat despre cuc. DAAAA!!! eu eram disperata si m-au sfatuit fetele sa pozitionez bijuteria si uite ca am scapat de pipi pe langa. merci mult mult fetelor
kea - curaj la vaccin. noi l-am facut la 2 luni si a fost super ok. a facut o idee de febra, i-am dat panadol preventiv si asta a fost tot. bafta 
Manuela77 spune:
Buna fetelor,
Eu nu prea mai am timp sa intru pe forum
, dar totusi incerc sa va citesc pe diagonala seara sa vad ce mai faceti.
Noi am avut azi vaccinul de 3 luni. A trecut destul de usor, fara plansete prea mari.
In schimb am avut o surpiza neplacuta. In ultima saptamana puiul meu a crescut doar cu 40 de grame, asta in conditiile in care el lua cam 250 de grame pana acum.
Nu stiu ce sa ma fac cu el. Sta cu maica mea cat sunt eu la lucru si nu vrea nicicum sa manance din sticla. Eu ma mulg la lucru o singura data pe zi pentru ca el nu mananca mai mult de 180 cat sunt eu plecata (de la 7 la 19). In schimb mananca incontinu seara. Oricum schimbarea asta de ritm vad ca ne costa si stagnam cu greutatea. Offf
Nu stiu de ce e asa de incapatanat...i-am luat to felul de sticle si biberoane poate nimeresc nunul pe placul lui, dar nici o sansa.
Mamica de
Radu (01.04.2009)
anamariame spune:
Leeloo, am vazut ca ziceai la capitolul precedent ca vei naste data viitoare natural. Se poate dupa cezariana? Ai intrebat dr? Ca mie mi-a spus ca e prea riscant si va trebui sa fac tot cezariana.Gigelica, macar tu mananci, dar eu sunt la dieta (va reamintesc ca sunt in a treia saptamana de dieta
), si tot c ao gravida arat. Cand ma mai intreaba unii dobitoci "dar nu ati nascut inca???" Si eu nu-mi explic cum pana mea nu-si dau seama ca am nascut, tinand cont ca acu 3 luni burta mea era cu muuult mai mare decat e acum. Offf 

Tb sa plec, revin!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui alina.n pup ![]() Am fost si noi azi la ctrl de 3 lunite si raportam 5200gr si 61m (adica am luat 500gr si 3cm). Ne-a zis sa luam fier cica cate 5 picaturi pe zi...voi luati asa ceva?Hm.. Am facut si prima doza de rotarix . Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
Fierul(fersolul) se da impotriva anemiei
...inca nu ni s-a spus sa-i dau...maine ajung si eu la controlul de 3 lunioo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Manuela77 Buna fetelor, ![]() Eu nu prea mai am timp sa intru pe forum , dar totusi incerc sa va citesc pe diagonala seara sa vad ce mai faceti.Noi am avut azi vaccinul de 3 luni. A trecut destul de usor, fara plansete prea mari. In schimb am avut o surpiza neplacuta. In ultima saptamana puiul meu a crescut doar cu 40 de grame, asta in conditiile in care el lua cam 250 de grame pana acum. ![]() Nu stiu ce sa ma fac cu el. Sta cu maica mea cat sunt eu la lucru si nu vrea nicicum sa manance din sticla. Eu ma mulg la lucru o singura data pe zi pentru ca el nu mananca mai mult de 180 cat sunt eu plecata (de la 7 la 19). In schimb mananca incontinu seara. Oricum schimbarea asta de ritm vad ca ne costa si stagnam cu greutatea. Offf ![]() Nu stiu de ce e asa de incapatanat...i-am luat to felul de sticle si biberoane poate nimeresc nunul pe placul lui, dar nici o sansa. Mamica de Radu (01.04.2009) |
E normal "sufera" dupa tine...o sa-si revina stai linistita

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!