Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
aris26 spune:
mda...lasa ca am luat eu 3 in 1 si nu sta nici in scoica,nici in laudou si nici in sport

depinde de la copil la copil
kea ai avut dreptate,mai nou ii place in magazine. dar numai in brate(wrap sau marsupiu). oricum e mare lucru. ne plimbam ore in sir printre rafturi...si el vorbeste cu toate bluzele si prostiile alea colorate. trebuie doar sa fiu atenta ca apuca orice si trage...facem ravagii in jurul nostru. problema e in mashina
. f frumos in magazine dar cum sa ajungem acolo...???
aris26 spune:
ce vaccin faceti acum? mie frica nu mi-a fost doar un pic de stres pt ca ma ashteptam la reactii mult mai nasoale,gen febra agitatie,plans. nu a fost cazul la niciunul dintre ele.tzinem pumnii sa fie keutzul curajos
Leeloo21 spune:
fetelor..noi avem marsupiu de la chico foarte bun..are acelasi mecanism ca cel aratat de aris..am dat 250ron pe el la targ (babiexpo) dar se gaseste si in magazin..este cel cu protectie pt spate..nu este model incricisat..pt spatele nostru..bebe tudor a stat si 3 ore in el si nu s-a suparat..acum il tinem mai des pt k isi tine bine caputul..cand a fost mic..desi scrie k de la 0+ merge folosit..nu era chiar confortabil pt el..eu zic sa incerci la magazin sa vezi cum te simti in el si cu bebe..
tudor nu a stat nici el din prima in marsupiu..mai intai a plans..apoi 10 min..apoi 30..a si dormit in marsupiu..este cam cald acum ce-i drept..dar prin magazine merita luat..
mai sunt ca variante wrapul sau slingul..care este diferit de wrap prin faptul ca se tine bebe pe un umar..cauta pe net ca ai sa gasesti modele multe..si sa ai grija la materiale..sa fie subtiri si un pic elastice..k sa nu mai zic ca le poti confectiona singurica..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Floric spune:
Multumesc mult Joanna de urari. 
Cat despre marsupiu eu am cumparat din carfur unul de la Bertoni cu 2 pozitii (cu fata si cu spatele la directia de mers) si tare imi pare rau ca avea unul la acelasi pret 46 lei, care se facea si pe orizontala. Oricum inca nu l-am folosit 1- pt ca nu isi tine ff bine capul si 2- pt ca e tare cald afara si in marsupiu s-ar cloci. Oricum inca nu am probleme mari cu statul in carucior, decat ff rar cand ii e foame il iau in brate sa il asigur ca vine si masa. In rest urla din alte motive, ca stau pe loc, ca ii este tare somn si nu gaseste tzitza sa adoarma, ca nu e leganat in brate, o gramada de motive voi le cunoasteti.
Catre cele care incercati o masa san si o masa biberon...Eu am incercat faza asta cand era in criza mare de colici, pt ca statea 3 ore numai cu tzatza in gura, si cand venea teoretic ora mesei de culcare nu mai aveam ce sa ii dau. Si m avut surpriza ca dupa vreo 3 biberona, desi alternam cu san, sa nu mai suga la san pt ca din biberon venea mai repede papica. Asa ca am intrerupt biberon, a plans o zi si acum suntem prieteni doar cu tzatzica. Asta se intampla acum vreo 2 luni. Sa nu va creati singure probleme si apoi sa dati vina ca plange din cauza ca nu mai aveti san, dar de fapt el plange din alt motiv (e mai usor sa suga din biberon ca vine mai repede decat sa traga din san sa faca febra musculara la falcute).
Ma duc sa fur un somnic. Raru a adormit langa mama. UImitor!!!!!!!
Raru, tziparul lui mami
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea fetele, daca continuati sa laudati marsupiile, il comand chiar azi. Al meu sta cuminte si in scaunul auto, desi la inceput n-am crezut ca o s-o vad si pe asta, sta super cuminte si in carucior daca e in miscare, dar prin casa vrea sa vada. Eu din asta vreau sa-mi iau: http://manducababytrage.de/?gclid=COX8nN-syJsCFcITzAodAinkJA |
Arata suuper
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui cativ13 http://www.toyz.ro/centre-activitate-locuri-de-joaca-bebelusi/tiny-love/centru-de-activitate-loveste-si-canta/ pe asta il avem noi mami de Silvia Ioana |
sa fiti sanatosi ,arata minunat
centru vostru de activitatioo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aris26 bine ca mi-ai zis ca tocmai cochetam cu un carucior quinny tocmai pe acest considerent. marsupiul asta e tare bun si ushor de montat dar la noi nu se gaseste ![]() uite totushi site-ul http://www.babybjorn.com/Start
|
Wau e fain ...pare comod...
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Aris, nu e hotz, e foaaarte hotz! imi place de mor marsupiul tau sa va bucurati de el!oare se vor obisnui copchii nostri in carut vreodata? poate cand or sta in fundulet? nu mi-e greu s-o car in marsupiu, desi la 45 de kg si 1,5m cu care ma mandresc...nu stiu cat voi mai putea sa o plimb asa. plus ca nu pot iesi niciunde cu ea in lume ca o apuca jaletul de ma stie tot orasul. va las k s-a trezit. ![]() mami de Silvia Ioana |
te inteleg asa facea si Isabella dar de sambata vad ca nu mai face...azi am fost plecata eu cu ambii si a fost super ok...deci rabdareoo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
sa va bucurati de el!