Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea
cati, ce fain e!!! Noi avem un trapez de la chicco imbunatatit (adica i-am mai agatat eu vreo 2 jucarii care si canta ): http://www.amazon.de/gp/product/images/B000IYGJQ2/sr=8-19/qid=1247133624/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=355007011&s=baby&qid=1247133624&sr=8-19 De vreo luna iö zdranganim zilnic si tot nu ne plictisim. Dar i-as mai lua ceva, pt variatie, o sa ma uit si eu de un centru din ala, poate l-o tenta sa stea pe burta, ca mai mult de 1 minut nu vrea.Marsupiul asta am vazut ca il lauda ce-i ce-l au, singurul inconvenient e ca nu se poate purta decat cu fata la parinte sau in spate. Dar mie mi-e ok si asa, mi-e important sa-l vad.Keutu cheliutu 3 luni
eu ii caut acum o arcada sau bara ce se poate atarna la scoica si la carut dar imi place mult si ce aveti voi. paturica ocupa cam mult spatiu.si eu vreau sa o tin doar cu fata la mine dar nu mai vrea ea vazusem ceva de la bertoni si-mi placuse, era si ok ca pret. sa vedem...eu am si un sling tare fain dar...poate sa stau eu in elmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

kea - arata demential dar daca nu il poti purta cu fata la drum nu te-as sfatui. se plictisesc repede si tare mi-e ca nu o sa-l folosesti decat maxim o luna.

Mergi la inceput

cativ - arcada gasesti pe bebelusultau punct ro de la tiny love cam la 100lei. uite noi pe asta o avem si bb e topit dupa ea....bine cate 10-15 min ca se plictiseste si de asta
http://reclama/detalii.php?cod=TL31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

E super paturica aia de joaca...Ma gandeam si eu la una asemanatoare...

Mergi la inceput

Aris, nu e hotz, e foaaarte hotz! imi place de mor marsupiul tausa va bucurati de el! oare se vor obisnui copchii nostri in carut vreodata? poate cand or sta in fundulet? nu mi-e greu s-o car in marsupiu, desi la 45 de kg si 1,5m cu care ma mandresc...nu stiu cat voi mai putea sa o plimb asa. plus ca nu pot iesi niciunde cu ea in lume ca o apuca jaletul de ma stie tot orasul.va las k s-a trezit.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

na ca nu ma lasa
intra tu pe site,alege producatorul sus in dreapta dai tiny love si pe pagina 2 o sa gasesti arcada muzicala ia-ma cu tine. e si redusa acum

Mergi la inceput

ativ eu ieri am oprit un cuplu cu o fetita de un an pe strada si i-aintrebat daca la 3 luni statea in carutz si mi-au spus ca nici vorba...o plimbau numai in brate,in carutz maxim 10 min dar cica dupa 6 luni a inceput sa stea...eu am prins curaj si speranta

Mergi la inceput

deci sa nu arunc carucioarelemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Cati, nuuuu, cum sa le arunci, poate mai faci un copil si acela va sta Glumesc, o sa se schimbe lucrurile pe masura ce cresc, nu disperati. Eu n-am crezut ca voi putea intra cu el in magazin pana la un an. Acum m-am prins de smecherie, trebuie invelit bine, cred ca ii era frig de la aerul conditionat. Nici nu intind coarda, e drept. In scoica sta numai in masina sau din casa pana la masina, nici gand sa stea in ea in/pe caruciorul de cumparaturi sau in alta parte decat in masina in miscare. Asa ca noi la cumparaturi intram cu doua carucioare, unul a lui bebe si unul pt cumparaturi. Asta cand e si tati cu noi.

3 luni

Mergi la inceput

Eu la cumparaturi, in supermarket, o pun in scoica si scoica in caruciorul de cumparaturi.umblam ca nebunii cu doua carucioare prin magazinsa ne vezi, suntem de ras sau...de mila.Ea sta in scoica tare bine si trebuia sa fi fost inspirata de la bun incaput sa ii iau carucior cu cadru pt scoica, de-alea 3 in 1. dar cine a stiut? o sa stiu la urmatorulmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput