Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 21
sirimie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gina2008 Buna din nou fetelor. Pe langa intrebarea cu burta de gravida, mai am una. M-am tot "codit" daca sa va intreb sau nu, dar, cum putem discuta orice, deschis, o sa va intreb. Eu cred ca sufar de depresie postnatala. Stiu ca au trecut 4 luni. Dar eu inca am momente, zile, de mare tristete, de panica, de neajutorare, de... mare pesimism. Inainte de a ramane insarcinata eu eram o persoana foarte optimista, increzatoare, descurcareata si destul de ferma. Intotdeauna imi vedeam viitorul apropiat, indepartat... Acum, am momente in care ma gandesc la cele mai negre chestii. Ma enervez din orice, plang imediat, am momente cand mi se pare ca nici macar mama nu ma ajuta. De sot ce sa mai zic. Cand imi revin cat de cat imi dau seama ca saracii fac si ei ce pot. Credeam ca atunci cand ma voi intoarce la serviciu se vor schimba lucrurile si ca sunt mai deprimata si pentru ca nu socializez. Ei bine, intoarcerea la serviciu m-a descumpanit si mai tare. Ma simt dezorientata, nu ma pot aduna si nu ma pot organiza. Am sentimentul ca nu mai am grija nici de copil, dar nici la serviciu nu ma pot concentra. Sunt cam la pamant. Mai trece vreuna dintre noi prin asa ceva? Nu imi pot explica, rational, de ce simt ce simt. Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS (3.03.2009 / 4 luni si o saptamana / 7200 grame / 66 cm) |
sigur suferi
sa stii ca eu am stat numai 4 luni cu vladut, stiu cum e. daca esti tu optimista el va creste frumos chiar daca tu mewrgi la servici. banuiesc ca stii ca ppoti avea program redus
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
sirimie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Io unu la mina nu pricep restrictiile de dupa vaccin, chiar si la facut baie. De ce sa nu-i fac baie in ziua aia? Oricum, nu mi-a spus nimeni nimic cu ocazia primului vaccin. Deci daca era de parere ca nu trebuia sa ii dai supa de legume a doua zi dupa vaccin (72 ore, ma rog) trebuia sa iti SPUNA. Ca de aia e medic si are experienta. Ca o intepatura in picior poti sa-i faci si tu acasa, nu mai zic de mine care am intepat atitia ciini si mitze. |
Motivul e ca dupa vaccin sistemul imunitar e slabit (pentru ca trebuie sa "lupte" cu virusii atenuati pe care ii contine vaccinul) si e mult mai sensibila la orice alta boala. Are mult sens sa nu ii dai alimente noi si sa ai putin grija de ea imediat dupa vaccin.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
pisigri spune:
Eu nu spun ca nu are sens, spun doar ca medicii ar trebui sa comunice treburile astea. Eu am citit de nefacutul baii aici, la 3 zile dupa vaccin. Ca sa nu mai spun ca mie pediatrul mi-a zis sa incep diversificarea cu supa de legume - adica daca imi face vreo reactie naspa nici sa nu stiu la care leguma...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Ok, atunci astept mesajele fiecare cu ce doreste si propuneti si voi cum facem cu comanda si cu banii; daca se aduna mai multa lume din bucuresti poate vreti sa faceti comanda acolo ca sa fie mai putine colete de expediat prin posta romana, cum stringem banii etc.
Oricum, ramine partea cu cine ce vrea...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)