Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 16
Eliza spune:
Lala superbe pozele retro. Si te rog si eu nu tunde pletoselul.
Roli frumoase poze din delta, se vede ca v-ati simtit bine. Si eu va vad genul de familie exploratoare, chiar si asa cu doi pici.
Ramona l-am vazut si pe Razvanici bucuros tare de apa, tu mami arati foarte bine.
Si eu cred ca cel mai bine ar fi sa schimbam parola de la contul comun si gata.
Ar trebui acum sa inghetam subiectul Alina si sa ne concentram putin pe Gabi si Ionut pentru ca ei cu adevarat nevoie de noi. Stie cineva cati bani s-au strans? Daca 4000 de Ron e suma finala? Pe mine m-ar ajuta un cont de Paypal, dar daca nu se poate o sa incerc sa-i transfer asa.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
danybv spune:
buna seara fetelor
laura_dimitris , alina023 saru`mana pentru cuvintele frumoase
, as avea multe de spus si pe un ton foarte calm dar deja am ramas cu un gust amar si vreau sa scap de el cat mai repede , sunt afectata de ceea ce se intampla , sincer
dar sper ca vom reveni cat de curand inapoi la atmosfera care era pana acum , una placuta ![]()
LalaD , superbe pozele , mi-au placut la nebunie 

ramonab, ma bucur nespus ca v-ati simtit bine la mare
am vazut pozele , ce frumos este Razvan in poza asta
sunteti o familie frumoasa .
Ellenuta , si eu sunt de acord cu schimbarea parolei pe contul comun si iar ma intristez cand vad ca apar alte probleme .
Pup si restul fetelor 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Ellenuta spune:
mi-am editat si eu mesajul .. am ajuns la job caci am avut testare profesionala ... in fine, nu va mai povestesc ca va ia durerea de cap.
nu pot sa cred ce se intampla aici .. alina sa ne tii la curent despre ce spune moderatorul in legatura cu IP-ul .. o depistam noi pana la urma pe infractoare. fato .. sa nu te culci pe ureche ca te gasim noi! esti o fire foarte slaba, nesigura, parsiva, lasa si ascunsa .. sa ajungi sa te ascunzi in spatele userului comun .. RUSINE!
gaby nici eu nu stiu ce sa zic de mesaj .. parca totusi n-ar fi mana alineict .. hmm ...
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
27+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
zuzele2008 spune:
elle sunt!
am schimbat parola de pe DC!
fac o lista si o trimit pe mailurile personale de yahoo, k?
o sa schimb si la yahoo parola.
pup
Ellenuta spune:
gata, am schimbat parola si pe dc si pe yahoo.
am trimis mail la mai multe zuze .. cele care intra frecvent pe aici si de incredere.
daca nu primiti pe yahoo, va rog sa ma abordati pe mess sau pe PM.
multumesc.
acum o tai ca e tarziu ..
pupici!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
27+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura_dimitris spune:
Hello, hello!!!
Eleni a adormit franta de oboseala pentru ca s-a trezit la 6.30 dimineata si a mai dormit doar o ora de la 10.00 la 11.00...
Mama a plecat la ea acasa si, bineinteles ca eu nu am reusit sa o adorm dupa amiaza
Tot raul spre bine cacio acum 3-0 de minute si-a baut laptele si a adormit, deci am timp de forumit!!!!
Am mancat o felie imensa de pepene rosu ( sunt tare gustosi pepenii de anul acesta!!! ) si am savurat fotografiile|:
Ramona,
pentru razvanelul frumos si unul
pentru frumoasa lui mamica! Tare scump razvanelul tau
Si ce blond este !!! M-am amuzat cum alerga dupa baloanele de sapun prin camera...
LalaD,... ma pregateam si eu sa ma simt "asasinata" de fotografiile tale si ma gandeam ca vor fi vreo suta-doua...
Cand colo... doua fotografii... Pai asa vrei tu sa ne asasinezi ????
Frumosi toti trei! Micutul harry- un intelectual dulce, pletoselu' - frumos de pica, mama lor...- tipa de langa ei este mama lor
???!!! Nu era sora lor???
Eu as face pariu ca mesajul acela pe care l-am vazut in quete-ullui elle - scris pe ID zuzele nu este scris de alinact.
Dar nu va luati dupa mine ca pe mine ma cam prostesc oamenii,in general,
sunt naiva si mi-e greu sa-mi imaginez cine ar fi putut sa scrie...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
matgravidut spune:
Wow...ce de-a probleme cu fata aia...Chiar vroiam sa va mentionez ceva. In Canada este o lege care nu iti permite sa-ti lasi copilul nesupravegheat pana la 10 ani sau 11. Pana acum 2 ani a fost pana la 13 ani. Pana acum am blamat legea asta gandindu-ma la noi toti care am stat cu cheia de gat si nu am patit nimic. Dar citind postarile voastre si aberatiile fetei asteia alinact... parca ar fi bine sa fie o lege de-asta si in Romania.
Eu intrasem sa va dau link catre poze... pentru ca data trecuta cred ca mi-am sters semnatura din greseala.
Enjoy...
roli25 spune:
Ellenuta merci de schimbare.
Am vazut 2 clopotei frumosi in vacanta, Emma si Razvanici.
Si eu parca as zice ca a scris altcineva postul acela...dar nu-mi imaginez cine. Astept cu nerabdare sa aflu.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ramonab spune:
Eu cred ca intai trebuie sa aflam cine se ascunde sub acel user si apoi sa schimbam parola, nu?
Matgravidut am vazut acum pozele mai recente cu ziua ta.tare frumos v-ati distrat.Andreea a crescut foarte mult si e o frumoasa
.ma bucur ca ne mai scrii din cand in cand.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)