Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (224)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

sunt de dreptul socata!
desi nu prea inteleg exact ce se intampla.ce mesaje dispar si ce mesaje sunt scrise de persoane care nu au curaj sa isi dezvaluie identitatea.
E1le sunt de acord ca e cazul sa `schimbam parolele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am aici si 3 filmulete de la mare,http://family.webshots.com/video/3054315220102497651UcPGdE daca mai aveti rabdare si chef dupa cate se intampla pe aici

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

rabdare si chef pt a admira clopotei vom avea mereu indeferent de discutiile care apar aici.
pozele le-am vazut acum dau drumu si la filmulete. alaturi de daria ca altfel nu se poate

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Am aici si 3 filmulete de la mare,http://family.webshots.com/video/3054315220102497651UcPGdE daca mai aveti rabdare si chef dupa cate se intampla pe aici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ramo, l-am savurat pe Razvaniciul tau! Ce scump era cand se balacea in apa cu piciorusele si cum alerga dupa aparatul tau! La fel si cu baloanele, ce incantat era!! Se vede ca i-a priit tare bine marea!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Alina cred ca nu e scris de alinact mesajul ala.
parerea mea!
dar oricum cine a facut-o e foarte urat din partea ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Micul print-blog
Of viata-blog

Eu aveam si timp si mai ales multa placere insa nu vrea sa plece imaginea . Vad doar palariuta pregatita de ceva actiune insa e in stop cadru .
O sa incerc cand ajungem acasa duminica.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ce trafic la subiectul nostru!! 110 vizionari in 30 de minute!!
Cineva ne-a facut vedete pe forum. Hmmm...

Plec spre casa...cu sufletul trist ca se intampla ce se intampla acum. Tare mult as vrea ca luni sa vad ca zuzele si-au revenit la normal si ca ajungem iar sa vorbim despre "banalele" eruptii dentare, jocuri si rasete de clopotei.

Va pup si va spun ca-mi sunteti dragi si tare mult imi doresc sa treaca acest episod cat mai repede!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

week-end palcut Alina si sper sa ne auzim cu bine luni si cu o alta atmosfera pe forum!

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Ce trafic la subiectul nostru!! 110 vizionari in 30 de minute!!
Cineva ne-a facut vedete pe forum. Hmmm...

Plec spre casa...cu sufletul trist ca se intampla ce se intampla acum. Tare mult as vrea ca luni sa vad ca zuzele si-au revenit la normal si ca ajungem iar sa vorbim despre "banalele" eruptii dentare, jocuri si rasete de clopotei.

Va pup si va spun ca-mi sunteti dragi si tare mult imi doresc sa treaca acest episod cat mai repede!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Sunt pt schimbarea parolei, sigur ca da! Sa mai comanetz si eu? NU cred ca are rost sa-mi tocesc degetele pe tastatura Zic si eu drum bun, cale batuta si gata!
Cine scrie mesaje de pe contul comun e o lasha, clar! Pai daca ai ceva de spus, spune atunci cand te deranjeaza cineva, nu "pe la spate" cand iti convine situatia! Parca nici eu nu cred ca AlinaCt a scris mess-ul ala, chiar sunt curioasa daca o sa ne anunte si pe noi moderatorii ce au aflat!

Shose sar'na [pt urare!
Mari(irlandeza) suntem acasa in august, sigur ne vedem! Multumesc pt oferta de a-mi aduce ceva, daca voi avea nevoie iti voi spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Va multumesc frumos pentru urarile de ziua mea! Imi cer scuze ca nu scriu mai des. David e bine, i-a trecut conjunctivita, l-am tuns periutsa, promit sa pun si poza si pleaca « omul » la mare in week-end cu ai mei. Libertate pe capul lui ! Va pup tare tare si fug ca am treaba.

Grati condoleante pentru socrul tau. Suntem alaturi de tine

Ioanact Femeie, nu te cunosc personal sin u mi-as permite in mod normal, dar ma gandesc la copilul tau si iti spun: esti nebuna!!!! ORICE se poate intampla cat lipsesti tu de acasa. Daca vrei sa te plimbi, ia copilul adormit in carut cu tine si plimba-te toata noaptea ! Nu fii inconstienta ! Nu vrem sa auzim la stiri ca un copil din Ct a patit nu-stiu-ce-grozavie din cauza ca a fost lasat singur in casa. Femeie, tu n-ai suflet ? Nu te chinuie nici un gand ?
Eu am patit-o parecum cu David si eram la baie ! Adica la o distanta de doua usi inchise, din cauza apei care curgea, nu am auzit copilul si cand am terminat de facut baie l-am gasit plans tot, cu lacrimi pana-n barba si ud pe piept din pricina lor, disperat ca nu ma vedea. Si sa stii ca nici David nu se trezeste noaptea, dar uite ca atunci s-a trezit ! Cum ar fi sa se trezeasca Ioana la 10 minute dupa ce ai plecat si sa planga 3-4 ore cat esti tu plecata ? Te-ai mai putea privi in oglinda ? Copilul meu a plans 10 minute si m-am simtit cea mai groaznica mama din lume ca nu l-am auzit.

Elle un million de pupici pentru o semnatura extraordinara !!!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput