Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 17
danybv spune:
Ellenuta , multumesc mult pt informare 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matgravidut Doamne ce copii frumosi ai Roli. Sa-ti traiasca. ![]() Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008) Poze cu noi www.travelpod.com/travel-blog/hathor/1/tpod.html" target="_blank">Travel Blog |
Merci

Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
gabrittza spune:
pai fetelor stiti de ce zic eu ca nu a a scris alina?
pt ca mesajul lui grati ne "certa" pe noi ca am sarit pe ea ca niste copii mici!
practic erau vizate cele care au sarit cu gura pe alina,deci ea nu avea nici un interes sa o jigneasca pe grati.
acu se ridica un mare mister.....cine e lasa si nu spune lucrurilor pe nume?
raly spune:
Eliza merci mult pentru sfaturile in legatura cu zborul. Fetita ta este o frumusete, e fotogenica si cred ca ii place sa pozeze. Cu ochisorii aia albastri o sa faca multe victime.
Ramo, sa nu il mai cunosc pe Razvanel. Ce frumos e! S-a rotunjit la fata, e ca o papusa. Din ce descrii tu e un copil minune-ca sa citez pe cineva. Super ca ati putu avea un concediu in care sa va simtiti toti bine. A mai crescut in inaltime asa e?
Lala nu il tunde pe Andrei! Ce mi-au placut pozele retro, ba mai pune poze pe blog, imi plac piticii tai, atat de diferiti, dar frumosi amandoi. Sa stii ca am copiat toate retetele pt copii de pe blog. Pleaca mama, si dupa 6 luni de boierie o sa ma intorc la gatit pentru baieti. Mi-e groaza!
aweya spune:
Nu mai inteleg nimic... scrisesem o "placinta" de mesaj si cand sa-l expediez era inchis subiectul. Vad ca acum e din nou deschis...
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata
aweya spune:
Oricum incerc sa-l rescriu...
Cu intarziere si scuzele de rigosre le spun
LA MULTI ANI frumosi, sanatosi si fericiti Ana si Gina!
Elle multumesc mult pentru mail si mi-a facut o deosebita placere sa vad noua ta semnatura. Sarcina usoara in continuare si
pentru Eva!
LalaD asa cum am spus si pe blog, Pletoselul ar fi fost mortal in rochita de epoca, oricum ai doi copii superbi si ei au o mamica minunata!
LauraD mi-a placut mult vila unde ati stat la mare, iar Eleni era delicioasa cu crema pe fata. Imi insusesc "critica" si am sa pun in curand cateva poze noi. Te astept cu drag la Ploiesti si pe sora ta, care stiu ca ne citeste, o invit la o plimbare cu copii la Sala Sporturilor!
Roli de cand ma chinui sa vad pozele din Delta pe care le-au laudat toate fetele, uite ca am reusit. Te felicit ca ai avut curajul sa duci doi pitici in Delta si ai o familie minunata!
Ramo am vazut ca Razvanici a fost foarte incantat de vacanta, iar tu mamico este foarte frumoasa. Imi pare rau ca nu ati oprit la Ploiesti
. S-a schimbat mult Razvi!
Monica (matgravidut) mi-au placut mult fotografiile din vacanta vostra, niste peisaje absolut superba! Iar pe Andrea nu o mai vazusem de mult 
I-am mai vazut pe Daria (de Mary) si Milan in parc desenand cu creta colorata, iar azi m-am dus si i-am luat si eu creta lui Mihai, abia astept sa vad cum reactioneaza.
Iar Ema este fff frumoasa, nici nu zici ca-i o graviduta gata sa nasca. Abia astept sa scoatem majoretele si mai ales sunt curioasa de numele pe care il veti alege ![]()
Dany am vazut o minunatie de fetita, iar pozele cu Maria in rochita cu buline rosii sunt de revista! Ma bucur de fiecare data cand citesc mesaje despre voi.
Trimit mesajul si revin, ca nu cumva sa-l pierd si pe acesta ca innebunesc!
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata
emabucuresti spune:
shose am contractii b.h., nedureroase, de cateva luni, dar dureroase nu. lasa sa mai stea un pic, azi am incheiat calendaristic 37 de sapt, uraaa! nu mai vrea sotul sa ma ia nicaieri, f greu il conving sa merg in parc cu ei seara, de alte drumuri nu mai poate fi vb iar de condus singura nici atat.
sper ca de data asta sa inceapa travaliul cu contractii, cum e mai bine, nu cu membrane rupte direct, ca mare a fost sperietura la milan cand s a intamplat asa
asadar ramane pe august, cu voi,lauraD, mary si cat mai multe mamici!
lalaD foarte foarte mishto pozele!!!
ramona ce frumos v ati distrat si ce vreme buna ati avut! pup Razvaniciul!
matgravidut nu am ratat nici pozele voastre, cu o fetita frumoasa si calatorii in locuri interesante si racoroase
aaa, si la multi ani cu sanatate si din partea mea!
elle merci de mail
.
si inainte tot asa era, aceeasi parola si pt contul yahoo si pe contul de pe dc? am avut mereru senzatia ca doar cateva aveti acces sa faceti capitole noi. daca parola era comuna insa, de data asta poate ar fi o idee buna sa existe o parola diferita pt contul dc pe care sa o stiti doar cateva, sa nu se mai gaseasca lume care sa dea cu ..... in fasole
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
si ce doream in primul rand sa spun
ceska, of , le urez sanatate lui mami ploscariu si lui ionut! pacat ca nu intra mai des aici ,eventual sa creeze un subiect special pe dc cu problemele pe care le au, ca sa adune mai multa energie pozitiva in jurul lor si mai mult ajutor!
voi cum sunteti? enjoy cat v a mai ramas din vacantica!
aweya pai astept in continuare propuneri ![]()
va
si astept poze mai noute cu voi!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)