Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 18
aweya spune:
Grati imi pare nespus de rau pentru evenimentul nefericit din familia ta si cred ca ti-a fost foarte greu sa rezolvi toate probleme care au decurs de aici. 

Nici eu nu am vazut mesajul cu pricina, cred ca a fost sters...
Iar pentru cine vrea sa ne vada am pus poze noi incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2437815550103262312JqHKAr
Va doresc o noapte linistita! 
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata
gabrittza spune:

nu toata lumea a inteles cum trebuie mesajul tau.sau cel putin asa a lasat acea persoana sa se inteleaga.
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela fetele eu nu am certat pe nimeni...mi-am adus aminte de copilarie... "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
gabrittza spune:
intr-adevar mesajul a fost sters.
poate ca de aceea a fost pt cateva minute subiectul inchis.
acum ramane sa vedem moderatorii ce rezolva.pana atunci haideti sa ne revenim la ale noastre,si sa discutam despre ceea ce ne face placere sa vb.
grati.ela spune:
Nicole ai un barbatush o frumusete!
ai mai Gabby da' mie mi-a parut clar...sunt obosita...
danybv spune:
aweya, am vazut poze frumoase cu Mihai 
v-ati asigurat sofer care sa va plimbe
ce bine-i sta la volan .
emabucuresti , sarcina usoara 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
gabrittza spune:
pai si eu am inteles din prima ce ai vrut tu sa zici,daia nu inteleg de ce ar fi fost ceva de comentat.
eu am explicat de ce nu cred ca a scris alina acel mesaj.
in fine,asta e!PACAT ca s-a ajuns aici.
macar sa descoperim persoana ca sa ne putem feri apoi de cine trebuie.avea dreptate ramona sa fi aflat intai persoana si apoi sa schimbam parolele.
noapte buna
| citat din mesajul lui grati.ela Nicole ai un barbatush o frumusete! ai mai Gabby da' mie mi-a parut clar...sunt obosita... "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
grati.ela spune:
Dany te-ai tuns!!! Iti sta tare bine.... Maria e o splendoare! Cand mai ajungi in BV? eu din 23 iulie stau 2 saptamani la Brasov. poate ne vedem!
danybv spune:
grati.ela , saru`mana pentru cuvintele frumoase , ma fac sa rosesc rau de tot ![]()
m-am tuns in scari fiindca imi cadea foarte tare parul .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
rlc_sandor spune:
Iata ca la ceas tarziu in noapte am ajuns si eu la zi cu pozele cu clopotei,teme,discutii....
Ma bucur ca,clopoteii nostri au avut parte de vacante cu timp frumos si ca s-au simtit bine;noi anu asta nu ne indepartam prea tare de casa,poate la anu ne incumetam cu 2 bb dupa noi

tuturor zuzelor aniversate zilele acestea

tuturor,eu una am avut ce invata de la fiecare si inca mai am,stau si ma gandesc ca afland atatea lucruri de la voi,in momentul in care m-am confruntat cu ele am luat totul ca atare,nu m-am panicat usor(Exceptie spitalizarile fara numar din iarna),am trecut cu bine si peste alaptat,si peste probleme cu somnul,hrana,etc ca si cum stiam de cand sunt acele lucruri.Noi va multumim ca existati,iar daca vreodata am suparat pe cineva imi cer scuze,nu a fost cu intentie
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea
7+
matgravidut spune:
| citat din mesajul lui grati.ela Dany te-ai tuns!!! Iti sta tare bine.... Maria e o splendoare! Cand mai ajungi in BV? eu din 23 iulie stau 2 saptamani la Brasov. poate ne vedem! ![]() "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Grati.ela, fa-mi si mie o favoare scumpa...
Cand ajungi la Brasov fa niste poze... ca mi-e dor de casa... RAU DE TOT... !!!
Ajung si eu la anu' daca m-o ajuta D-zeu.