Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 19
danybv spune:
Buna dimineata fetelor
Azi se pare ca am onoarea sa va servesc eu cafeaua de dimineata
Urez si eu la multi ani pentru madalina28 sa fi sanatoasa , sa ai parte de alese bucurii in viata alaturi de cei dragi tie 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
ceska777 spune:
La multi ani, Madalina28! Sa fii mereu fericita cu minunile din viata ta!
PS Nu im iese sa scriu mai mare si colorat!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Buna dimineata acum.
Danybv, multumesc pentru cafea...
La TM ploua azi
copilul e momentan prins in bucatarie cu bunica la pregatit aluat de prajitura..... face ravagii!
Saptamana viitoare pe vremea asta suntem in avion! Sa ne tineti pumnii sa ajungem cu bine la tati care abia ne asteapta....a promis ca tot concediul il dedica gazei ca sa recupereze timpul pierdut....sper sa isi tina promisiunile. Poate ca nu a fost o idee tocmai rea un concediu mai lung.....
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
ceska777 spune:
Legat de scandalul de aici eu tot nu pot sa cred ca avem mai mult de o NEzuza...
Inca in vacanta
Blogu` nostru
Poze f. noi
aweya spune:

LA MULTI ANI MADALINA!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita toata viata alaturi de Sofiuc si taticul (si de un alt bebe asa cum iti doresti)!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata
grati.ela spune:

si "La multi ani!" pentru Mada, mami de Sofiuca. Sa fii fericita pana la adanci batraneti alaturi de familia ta minunata! 

gabrittza spune:
neata!
Dany multumesc pt cafea.mai imi dai una te rog?am nevoie de doza dubla azi![]()
Madalina 
sa fii sanatoasa si sa te bucuri de viata alaturi de cei dragi!
Grati dar de Ozi si Dudu nu ne mai spui nimic?
noi ne-am trezit mai devreme si ma doare capul iar

nu pot nici sa mut privirea dintr-o parte in alta fara sa ma doara ochii cu tot cu cap.sau capul cu tot cu ochi?
nici nu mai stiu cum ma doare ideea e ca ma doare tare rau si sunt si singura cu Daria acasa.
week-end placut tuturor desi se anunta cam ploios.
pupici tuturor.
gabrittza spune:
ceska eu zic ca ideea cu concediul prelungit a fost tare buna!![]()
acum tati va profita de fiecare clipa libera pt a o petrece alaturi de Benji si de tine![]()
o sa vezi ca o sa mai vrei concedii asa lungi![]()
vacanta placuta in continuare,sa va simtiti bine in scurtul timp ce a mai ramas pana la plecare!
Benji cum se mai simte?ce zic bunicii ca va pleca nepotelul?
ps:avem mai mult de o nezuza sigur.s-a vazut de cand a facut alina capitol nou daca iti aduci aminte.
ceska777 spune:
Gabrittza,
bunicii si matusile tot bat apropouri sa il las aici pana la anul.... ceea ce e imposibil, nu pot trai fara el... tati se topeste de dorul lui. O sa le fie greu asa cum ii va fi si lui B -deodata mai putine persoane in jur, mai putin spatiu. La bunici mereu roia lumea in jurul lui, curtea era a lui si cand nu ii mai aungea, si strada...Dar bunica si matusa mica au promis ca vin in decembrie de ziua lui iar nasa ne va vizita mai des....de bunic ne va fi foarte dor!
Inca in vacanta
Blogu` nostru
Poze f. noi
danybv spune:
ceska777, saru`mana
ce frumos povestesti tu acolo despre ce ve-ti face impreuna in familie , revederea este foarte frumoasa si placuta .
gabrittza, draga mea cu cea mai mare placere te mai servesc cu o cafeluta chiar daca este deja amiaza 
iti doresc din suflet multa sanatate , sa scapi cat mai repede de aceste dureri de cap .
Fetelor clopoteii vostri rad in somn ??
Maria noastra azi noapte ne-a trezit din somn pe amandoi , pe mine si pe sot , fetelor radea in somn in hohote ![]()
cine stie ce a visat .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)