Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 20
ceska777 spune:
Danybv,
aseara si B a vorbit in somn si la urma a tras un hohot de ras... a ras mult si inainte de culcare cu bunicii in curte. L-au invatat sa scoata limba...si scotea limba cu viteza f mare ca un sarpe, ssssst, ssssst, ssssst.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
darene spune:
Hop si eu pe la voi!Trista situatie pe aici,sper sa se revina la normal in curand. 
Superbe pozele Lala_D,ai mereu idei superbe mamico !
Ceska voi o sa fiti pe avion saptamana viitoare pe vremea asta,eu Si Scumpicul meu o sa fim in Romania.Baiatul prietenei mele e bolnavior si ma rog sa nu fi luat Khalid viruselul;ne-am intalnit joi seara si vineri s-a declansat la el.Nu vreau sa fie bolnav tocmai acum cand o sa plecam in Romania,of.
O sa stam in jur de o saptamana in Bucuresti,am de rezolvat niste chestii,apoi plecam in provincie la bunicii lui Khalid.In Bucuresti o sa stam in Pipera la sora mea.O sa ne plimbam probabil prin Herastrau ca e mai aproape,daca e vreo zuzica care se plimba pe acolo,poate ne vedem la fata.
Pup toti clopoteii.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
madalina28 spune:
Buna zuzici!Va era dor si de noi?
Va multumesc in suflet tuturor pt urari si va doresc si voua asemenea!
Pentru inceput sa va pove pe scurt cum a fost in concediu.Sofiuca s-a comportat exemplar pe drum desi a stat singurica in spate joaca-somn la dus am oprit doar o data pt ceiuc la intors de doua ori tot pt ceiuc.Cazarea a fost super stiam vila pt ca si anul trecut am fost tot acolo.Apa si nisipul au fost nebunie curata, copil ca al meu sa vrea sa stea tot timpul in apa nu am vazut, daca o scoteam tipa urla de ne stia toata lumea,o mai pocnea cate un val se dezechilibra si mai cadea cu capul la fund cand o scoteam (va dati seama ca eram la max 30cm departatre de ea
nu lasam copilul in apa singura niciodata doar ca nu vroia sa o tin de manute si in colac nu statea probabil o jena la gogosica) radea cu gura pana la urechi, am fost norocoase ca am prins o vreme superba apa marii super calda si in fiecare zi in afara de ieri(a plouat si a fost inorat) ne-am balacit.Cu mancarea a stat mai prost am avut zile in care nici laptele spre disperarea mea nu l-a baut.Seara de seara am iesit ne-am plimbat cu "godola" cu zice prietenul Sofiucai, cu titi-carul,cu trasura ne-am urcat si pe calut.Poze inca nu am avut timp sa descarc dar o voi face ca sunt restatnta rau de vreo 2 luni nu am mai pus deloc poze cu piticuta.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
ceska777 spune:
Darene,
si voi zburati spre Ro, nu? Ai mai zburat cu Khalid?
Si ce virus a avut baietelul prietenei tale... B a avut roseola, care era contagioasa in fata cu febra nu de eruptie cutanata.... Sa aveti vreme buna in RO!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
LaLa_20 spune:
sunt eu pe aici...am vizulaizat poze cu clopotei la mare,la volan,la acvari...cei mai dragalasi....
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
gabrittza spune:
Lala
ce mai faceti voi?
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 sunt eu pe aici...am vizulaizat poze cu clopotei la mare,la volan,la acvari...cei mai dragalasi.... Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)POZE...NOU!!! Video Ma fac mare Povestea nasterii In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
LaLa_20 spune:
Uite stam in umbra(nu de alta da nu avem nimic de spus) si va citim...nu cumva tu nu ai mai pus poze de mult sau am ratat eu ceva?
Laura
de
POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
LaLa_20 spune:
madalina_28...la multi ani,sa fii fericita alturi de familie...
Laura
de
POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
eladea2005 spune:
slautare!
intru rapid...am citit in diagonala, m-am socat, dar n-am inteles despre ce tot vorbiti acolo..in fine...nu stiu cine ce-a scris, dar ar trebui sa aiba curajul de-a iesi in fata cu numele ei si a-si exprima opiniile/parerile...in fine...nu comentez mai mult...
lalad, ramonab, roli, superbi copilasi...si ce mari au crescut...uauuuuu...cum zboara timpul...
revin...am mult de recuperat!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...