Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 21
ginnette spune:
Ciao fetelor si va pup!
Am intrat special sa multumesc tuturor fetelor care m-au felicitat aici, pe forum, de ziua mea (nu nominalizez ca uit precis, pe cineva) si la telefon (Hellene si Simona).
Apoi, LauriciD mii de scuze, tel a ramas acsa si noi am fost 5 zile la mare, pt buburuza - acum am vazut apelurile 

Am apucat sa citesc in 'diagonala', de problemele cu clopoteii, despre necazul Gratielei - D-zeu sa-l odihneasca - despre aventurile in concediu (ale Laurei, Ramonei si ale lui Roli).
N-am apucat sa vad poze, dar de luni ma duc la munca (ca am fost in concediu, de 2 saptamani , din care una n-am avut net) si o sa am cu ce sa ma delectez.
Am 'disparut' o perioada, pt ca am patzit o belea cu buburuza: i-a 'sarit' un dinte (Hellen stie
) si m-am simtit ca un rahat (exact, mi-am turnat cenusa-n cap, ca s-a intamplat cu mine lamga ea
). Si, am stat si mi-am 'lins' ranile 'psihice'.
Oricum, nu mai este nimik de facut, pana la 5 ani.
Va pup si promit sa revin in forta.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
gabrittza spune:
am pus cam acum o saptamana.sunt la semnatura in albumul 1 an +
mai da-ne si noua de veste de Bia ce mai face.
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Uite stam in umbra(nu de alta da nu avem nimic de spus) si va citim...nu cumva tu nu ai mai pus poze de mult sau am ratat eu ceva? Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)POZE...NOU!!! Video Ma fac mare Povestea nasterii In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
ginnette spune:
| citat din mesajul lui ginnette Ciao fetelor si va pup! Am intrat special sa multumesc tuturor fetelor care m-au felicitat aici, pe forum, de ziua mea (nu nominalizez ca uit precis, pe cineva) si la telefon (Hellene si Simona). Apoi, LauriciD mii de scuze, tel a ramas acsa si noi am fost 5 zile la mare, pt buburuza - acum am vazut apelurile ![]() ![]() ![]() Am apucat sa citesc in 'diagonala', de problemele cu clopoteii, despre necazul Gratielei - D-zeu sa-l odihneasca - despre aventurile in concediu (ale Laurei, Ramonei si ale lui Roli). N-am apucat sa vad poze, dar de luni ma duc la munca (ca am fost in concediu, de 2 saptamani , din care una n-am avut net) si o sa am cu ce sa ma delectez. Am 'disparut' o perioada, pt ca am patzit o belea cu buburuza: i-a 'sarit' un dinte (Hellen stie ) si m-am simtit ca un rahat (exact, mi-am turnat cenusa-n cap, ca s-a intamplat cu mine lamga ea Oricum, nu mai este nimik de facut, pana la 5 ani. Va pup si promit sa revin in forta. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
e clar, mi s-a mai atrifiat dib creier, de cand n-am mai intrat:
de belea, mai stia LalaD - ei i-am scris, atunci, cand eram disperata.
Si, evident,am uitat-o pe Mary (si Daria) care, si ele m-au felicitat

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
cynthia_ spune:

Buna seara Zuzelor!!! Am intrat in special pentru a va multumi pentru tot ceea ce am invatat de la voi, si nu au fost putine lucruri. Mi-ati fost de ajutor de multe ori, iar sfaturile voastre si parerile voastre m-au ajutat mereu, chiar daca "unele" le considera nefolositoare.
V-am urmarit din umbra, dar ce fac "unele" acum intrece masura. ASTA E mai sunt si astfel de oameni.
Octi este bine, a crescut si ma uimeste in fiecare zi cu cate un lucru nou care il invata.
Ma simt datoare pentru fetele care au ajutat-o pe Ioana, din pacate se simte tot mai rau e internata mai mereu, partea mai placuta e ca are un fratior de nici o luna perfect sanatos.
ceska777 spune:
Cynthia,
imi pare rau dar acum pe moment nu-mi aduc aminte despre ce probleme avea Ioana? Felicitari pentru proaspatul ei fratior, am inteles bine?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
cynthia_ spune:
Ioana e fetita unei vecine de-a mele care are hidrocefalie, da si acum are un fratior, iar unele zuze au trimis banuti pentru aceasta fetita.
Edit: nu vreau sa redeschid subiectul, m-am gandit ca fetele care au ajutat-o vor sa mai stie ceva despre ea.
| citat din mesajul lui ceska777 Cynthia, imi pare rau dar acum pe moment nu-mi aduc aminte despre ce probleme avea Ioana? Felicitari pentru proaspatul ei fratior, am inteles bine? Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Inca in vacanta Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea Blogu` nostru Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
IrinaL spune:
Salutare, dragelor!
Nu am timp, ca de obicei, am deschis o clipa si am vazut mesajul despre Ionut. Ii doresc si eu multa sanatate si sa mearga totul bine cu operatia. Am citit astazi in Formula AS, care e revista de capatai a maica-mii, despre o fundatie care strange fonduri pt copii care au nevoie de operatii la inima. Eu nu mai sunt la curent cu evenimentele, poate Gabi stie de ei, oricum, ziceau ca operatiile se fac in Israel, si ca parintii nu trebuie sa plateasca decat drumul...ceva de genul asta...in fine, adresa era saveachildsheart.org
Am fost si eu un we la mare cu copiii, a fost tare greu, ca am fost singura, dar ei s-au distrat si a fost placut pana la coada.
Va pup si va mai citesc.
Shose spune:

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
Laaaa muuulti ani!
Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,
Laaa muuuulti ani!
Mada sa ne traiasca si sa aiba o viata lunga si intesata de bucurii si realizari din partea Sofiucului si a celor dragi.
Mada!!!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Daca ati stii ce vreme urata a fost azi la Craiova... si ploua si acum.
Abia am apucat o plimbarica cu Iulia de o ora in parc, era totul ud in jur, era inorat si nici copii nu prea a avut.
Dar macar i'am facut damblaoa, ca ma inebunise cu "pac"-ul.
Fetelor voi ce faceti cand e vremea urata si ploua?
Iulia s'a invatat cu plimbarile lungi si dese si face urat daca sta dupa-amiza in casa.
Poate ma mai inspir din activitatile voastre, ca am vazut cod galben in toata tara, si maine.
Ema sa dea DD sa fie cum vrei tu de data asta si sa nu te mai ia bb prin surprindere. Sa mai stea putin in burtica, dar sa nu ne lase sa asteptam pana in august
caci suntem tare nerabdatoare. 
Ginettel wellcome back. Imi pare rau de dintisorul Buburuzei, si nici nu vreau sa ma gandesc in ce stare te'a bagat.
sa treaca, tu esti o supr mamica, nu te mai invinovati.
Madaaa, pooo-zeee!
Sa ma scuzati daca dau cu bata in balta, dar intreb si io ca si Gratzi despre ce mesaj e vorba? (Pisica de curiozitate a murit, nu?)
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
nemary spune:
la multi ani! Madalina sa ai parte numai de bucurii si sa vii cat mai repede cu vestea buna.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Bianca Mihaela(15.12.2007)