Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 6
Paula-Laura spune:
Buna mamici!
In seara asta reusesc sa scriu si eu cate ceva, se pare.
Piolica La Multi Ani cu intarziere! Tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca
Lidia si Mihnea bea Aptamil. Dar mai repede cred ca te intalnesti cu mama decat cu mine. Daca vrei sa un semn
Eva acelasi senttiment l-am avut si eu cam cu 2 saptamani inainte de a seca de tot laptele. Insa pentru ca eu merg la munca in timpul zilei si Mihnea nu era dornic sa traga la tzitzi seara in compensare am terminat prin a trece pe lapte praf. Am fost putin trista, insa viata merge inainte, ma bucur ca am putut sa alaptez si lunile astea.
In ceea ce priveste laptele de capra, intr-adevar acesta are componenta cea mai apropiata de laptele de mama, doar ca are mai putin fier, ceea ce nu este neaparat o problema atata vreme cat Luca isi ia fierul din alta parte. Problema este ca se gaseste destul d egreu lapte de capra si are preturi destul de exorbitante. Eu deja i-am dat lui Mihnea sa bea lapte de capra9din cana in cursul zilei -socrii mei au capre) si dua un an probabil ca ii voi da jumate-jumate lapte praf/lapte de capra.
Babyboy Mihnea mananca la 4 ore si e ok, trebuie doar sa ii dau 200-250 grame la fiecare masa. Cred ca la 4 ore are timp si stomacul sa proceseze. Avem asa- 7 LP, 11 fructe cu branzica, 15 legume+carne/ou, 19 -iaurt cu cereale(max.2 lingurite de cereale), 21,30 LP
In rest pot sa va spun ca Mihnea e bronzat ca un tziganush pe maini/picioare in ciuda cremei Mustella SPF50(dar nu cred ca mama l-a dat de fiecare data cand am fost afara)
E din ce in ce mai explorator, se ridica pe oriunde, cere sa il plimbi de manute, cere papa cand vrea afara , face scandal cand il iei din parculet, e distractie mare cu fi-miu.
Din pacate a ramas cu o tuse idioata de cand a fost racit, nu mai tuseste lung, insa tuseset destul de des in timpul zilei. Am terminat sticluta de eurespal, ii dau imunobaby...maine mergem la doctor sa vedem ce ne mai spune.
Babymom tusea poate fi provocata de o alergie? chiar nu mai stiu ce sa cred
scuze pentru prea lungul mesaj, asa se intampla cand scrii rar
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Nocom spune:
Salutare,
Si noua ne-a spus pediatra sa nu luam vigantol cat timp suntem la mare dar apoi da, la fel ca pana acum 2 pic/zi, apna la 1 an, apoi se trece pe vigantoletten, pastilute pana la 5 ani parca.
Crema de soare folosesc la copii Mustela F50. Desi pe amandoi i-am cremuit la fel de bine, la Daria nici nu se vede ca a afost la mare pe cand Matei e tigan rau... dar el e mai inchis la ten de fel.... si a stat si fffff mult in apa, poate de aceea. Acasa nu le dau deloc cu crema, ca in timpul pranzului nu ies cu niciunul.
piolica sunt curioasa sa-ti vad noul look.
Recunosc ca nu prea am citit din urma asa ca nu stiu prea multe...
Imi este cam dor de discutiile cu voi, imi este dor sa stiu de bebelasii vostrii... dra ce sa-i faci, tipul asta parca nu tine cu mine, il pierd mereu!!
Somn usor tuturor bebeilor!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
CD27 spune:
fetelor astazi eram bucatarie si Mikul in sufragerie cu mama, eu ma tot prosteam si strigam babauu, babauuu si el ma auzea si striga A, A, A si mama ii zicea si ea babau si o data il aud pe fimiu racnind BABAOOOOO m-am topit
pana la urma i-am facut orez cu morcov dar n-a mancat prea mult ca era maraila
Ivatherm 50 folosim si noi dar cum iesim numai seara si foarte rar dimineata, n-am prea folosit-o, Vigantol trebuie sa folosim pentru lipsa de calciu, nasol este ca mai uit eu sa-l dau, dar ii dau siropel cu calciu si am vazut ca are si ceva vitamina D
In alta ordine de idei, lumea asta e cu fundul in sus, asta seara se plimba mama cu caruciorul prin cartier, pe trotuar evident (unde miraculos nu era parcata nicio masina) si era sa dea peste ei un pusti cu scuter/motocicleta, dupa vreo ora ma intanesc si eu cu ei afara si ditamai dihania de caine lup vine pana la carutz langa baiat (spre disperarea noastra care nu stiam ce sa mai facem) iar stapanul venea agale din spate, cu ochelarii pe nas si soptea ceva cainelui m-am tampit eu sau ce?!!
Mami de Mikul Robert Constantin
Nausica spune:
Cum reactioneaza Cipi la caldura si la iesitul celor 4 dinti de sus? Doarme in prostie si maninca de sparge.
Eu n-am mai pomenit asa reactie.
Astazi, de dupa-amiaza, a dormit de la 3:30 la 7:30. Am culcat-o in patutul ei, la un moment dat s-a trezit si am luat-o cu mine in pat si am dormit impreuna inca vreo ora jumate, apoi am pus-o din nou in patutul ei si la 7:30 am trezit-o, ca nu se mai putea.
Iar de mincat, maninca foarte hotarita, cu pofta, aproape orice.
Si totusi nu pune nimic pe ea. O s-o mai cintaresc miine, ultima oara cind am cintarit-o avea aceeasi greutate pe care o avusese cu o luna inainte.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
Nocom spune:
luminita pe unde esti? O data la 2 saptamani intru si eu, si am ghinionul sa nu te gasesc. Imi esti tare draga si postarile tale ma umplu de energie si dragoste pentru copilasii mei. Sper ca sunteti in vacanta si va distrati pe cinste!!! Multi pupici!!
poze cu noi
poze DARIA
AlexaM spune:
Apropo, stie cineva ceva de Luminita?
E ok?
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
Nocom spune:
WOWWW,
acum am realizat!!1
Mai sunt 10 zile si primul nostru bobocel implineste 1 AN!!!! Doamne, ce repede a trecut timpul asta!!!! Dragii de ei!!!
poze cu noi
poze DARIA
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Paula-Laura Buna mamici! In seara asta reusesc sa scriu si eu cate ceva, se pare. Lidia si Mihnea bea Aptamil. Dar mai repede cred ca te intalnesti cu mama decat cu mine. Daca vrei sa un semn scuze pentru prea lungul mesaj, asa se intampla cand scrii rar Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
Vin miine in IOR ...Fac o INTILNEALA ...CU MAMA TA si cu Mihnea ...of course ...asa ca fa-i un mic pachetel pentru printzesa
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***
Nausica spune:
Ada, super tare caruciorul.
Si mi-a placut de Teo cum te mina sa bagi cox.
(Teo statea pe treapta din spatele caruciorului si se impacientase ca Ada s-a oprit sa schimbe o vorba cu mine. A fost super-fericit cind am zis "Pa" si mi-a raspuns si el "Pa").
Ada, poate, totusi, ar fi fost mai misto alta culoare?
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
Nocom spune:
aha, deci te-ai lipit mami de stefan si iza NU vrei sa dai ochii cu mine, ha?
Stiu ca e complicat sa vii tocmai in herastrau, ziceam si eu... ma bucur ca se rezolva. Sper sa-i placa mandrei!
Ce activa sunt, ptiu!!!!
poze cu noi
poze DARIA