Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 7
babytza spune:
Angelyna aparatul il gasesti pe site la chic-bebe , au si de priza si de masa model cu ultrasunete.
Nocom
Paula
Babytza si puiiValentina David
Poze
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom Mai sunt 10 zile si primul nostru bobocel implineste 1 AN!!!! Doamne, ce repede a trecut timpul asta!!!! Dragii de ei!!! |
Daaaaaaaaaaaaaa !!! Asa este, chiar ma uitam si eu acum cateva zile ....cum trece timpul Incepe sezonul de sarbatoare la bobocei !!!!!
Poze
Nocom spune:
babytza pup U back!!! NU azi ai fost la dr pt mami? Sper sa nu gresesc...
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
babytza spune:
Nocom azi am dus rezultatele, interpretarea e maine
Poze
gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui Nausica Ada, super tare caruciorul. Si mi-a placut de Teo cum te mina sa bagi cox. (Teo statea pe treapta din spatele caruciorului si se impacientase ca Ada s-a oprit sa schimbe o vorba cu mine. A fost super-fericit cind am zis "Pa" si mi-a raspuns si el "Pa"). Ada, poate, totusi, ar fi fost mai misto alta culoare? Nausica si Ania poze "Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon) |
he-he, mie mi s-a parut ca Teo ti-a zis primul PA, ca sa plecam odata!!!
culoarea, dupa cum se stie deja, m-a torturat nitelus, imi doream papaya la inceput.
Acum, secretul este ca aceasta culoare l-a acaparat pe tati care vrea sa piloteze numai el... deci... e cea mai tare culoare!
Azi am mai iesit o data in formatie completa, si pentru ca era tarziu deja, am scos aparatoarea de soare.
Asa, din fata se vedeau trei capete tunse soldatel, la distanta egala pe inaltime unul de altul, iar Teo vedea si el in fata si era supper happy. Radu in scaunel, Teo pe treapta si tati impingea... erau mortali!!!
Pacat ca n-am avut nimic cu care sa fac o poza... da-i mai prind eu, ca le place.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui Nocom aha, deci te-ai lipit mami de stefan si iza NU vrei sa dai ochii cu mine, ha? Stiu ca e complicat sa vii tocmai in herastrau, ziceam si eu... ma bucur ca se rezolva. Sper sa-i placa mandrei! Ce activa sunt, ptiu!!!! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA |
beyyyyyyy..eu cu tine tot am sa dau ochii...dar cind mai scap de vreo 5-7 kg ...ce zici ??????
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***
_giulianna_ spune:
Ma cuscra da' daca tot esti activa...mai baga frate si tu neshte poze cu nor'mea, ca o s-o uite baiatu' asta de tot. Sau vrei s-o mai vada la nunta?
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
Nocom spune:
mamidestefan pai cum sa nu fiu de acord!?! Eu vreau sa te vaz oricum. Dar facem altfel, ne vedem cand pierd eu 5-7 KG, ca tu ai experienta si le pierzi una doua, iar eu o sa fiu o balenutza pe langa tine... Nu risc sa ma fac de ras...
giulianna pai ma gandeam sa astept sa i se incinga calcaiele rau de tot leutzului pana sa i-o mai arat, dar se pare ca a venit momentul, ha? hai ca ma bag la barbate-miu pe calc sa le scot din aparat, ca cica la al meu nu merge...hmmm
babytza atuncea steptam vestile bune maine!!
poze cu noi
poze DARIA
Nocom spune:
Cu dedicatie speciala pentru dragul de Edi
uite asa stau eu la masa...
http://good-times.webshots.com/photo/2403164860103994286QDLeik
si m-am aranjat special pentru tine...
http://good-times.webshots.com/photo/2604266050103994286TYkkfH
Sorry ca nu le-am pus frumos dar nu prea mai am timp...
mai multe poze pun saptamana viitoare, asta e full caci sambata e ziua lui matei si alergam toata ziua ca nebunii sa punem totul la punct....
Aaaaa, alaltaieri ne-am pus si cercei, as aca avem ce sa va aratam!!!
Noapte buna tuturor!!!
poze cu noi
poze DARIA
babymom75 spune:
Apropo de ou, dr mi-a spus sa nu fie ouat in aceeasi zi. Si mi-a mai spus ca cele dincomert au un potential alergenic mai mic decat cele de tara... |
Nu prea vad logica... De ce sa nu fie ouat in aceeasi zi?? Si de ce sa fie mai alergizant cel de casa?? Ca daca stam sa ne gandim la modul de hranire al pasaretului de la ferme... N-am citit/auzit ca ar fi asa, pana acum.
Mama lui Dragos si a lui Victor