Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salut!
Maine pun ceva poze ca acum sunt pe Mac-ul din casa.
Piolica sa-ti fie de bine noul look!!! Inca suntem in vacanta, de fapt mai mult eu si Lucas ca sotul mai munceste cateva ore pe zi.
Babytza,Baby boy, Laureta
Eva,Lucas a fost mai bine pe drum decat acasa...a mancat mai bine,a dormit mai bine,la hotel ca la el acasa;ceva probleme in Satu Mare ca se trezea urland cand latrau cainii. Aici cred ca inca nu s-a adaptat la clima,presiune atmosferica,ploaie muuulta dar doarme f bine ziua 4-6 ore doar ca e marait tare.
Am fost in locuri superbe,am intalnit oameni minunati dar am avut si ceva neplaceri din partea vamesilor unguri cu care ne vom judeca, dar astea fac toate parte din farmecul vacantei!

Aaaa, crema de protectie solara am folosit si ne-a placut Avene 40!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Bitza bine ati revenit

Babytza cat costa aparatul cu ultrasunete?

Baby_boy noi avem ciorbita de pui cu legume

II dau cu crema si in parc [pq]

Ada e un scump Teo

Codrutza bine ati revenit, pozne???

Noi am fost prin plecari azi , am avut o bebelina cuminte care a mancat piure de cartofi cu piept de pui si mai pe seara o piersica

Ne bagam la baita

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

la out intrebam oarecum termenul de valabilitate. 3 zile mi se pare ffff putin.

Iepu, acum m-am luminat - am inteles care e sensul intrebarii tale. Da' stii ca esti figura?! Pai toate ouale sunt ouate, ca sa zic asa . Eu i-am dat oua de casa ( ca cred ca la astea te referi ) si dupa 3 sapt. "de la ouat". Le-am tinut in frigider bun-inteles.

LE: atata timp cat galbenusul se mentine in forma lui atunci cand spargi oul si nu se lichefiaza instantaneu, si la fel, albusul ramane oarecum compact in jurul galbenusului si nu curge ca o apa, ci are o consistenta mai gelatinoasa, oul e OK - se poate consuma fara griji. Daca oul e prea lichid e depasit ca termen de garantie.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Ankussa, tocmai pentru faptul ca si eu iti apreciez postarile, o sa iti raspund. NU as vrea sa fiu inteleasa gresit, m-as fi simtit mai bine daca toate mesajele mele precedente ar fi fost citite in lumina pozitiva a acestora si judecate ca atare. Mesajul precedent se referea strict la intiativa Adei de a infiinta un adapost tip RSPCA.

Te-as ruga din suflet sa recitesti mesajul meu (nu spun "mesajele" - la plural din cauza ca ar lua prea mult sa le cautam in urma) fara a cauta nimic printre randuri....nu exista.

Mentalitatea de care vorbeam nu reprezinta nicio aluzie la persoane de pe forum si nici nu se refera la persoane fizice care isi rup o bucatica din economii. Ma refeream la marile corporatii si autoritati care ar putea contribui semnificativ. Mentalitatea de care vorbeam nu este datorata crizei ci criza vine in completarea acestei mentalitati pentru a intari decizia de a nu face.

Ada, daca esti hotarata sa faci ceva in acest sens, la fel si pentru cine ar vrea sa se aluture acestei cauze, propun deschiderea unui subiect separat pentru a nu da iara prilej la polemica neconstructiva aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Evaf, referitor la vigantol, pediatra noastra ne-a recomandat sa nu ii dam cat am stat la mare. Mai mult ne-a mai recomandat sa oprim adminsitrarea inca o saptamana dupa intoarcerea de la mare.

banuiesc ca logica a fost cate zile am stat la mare, atatea zile oprim si dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Raducu in ultima vreme mananca asa:

ora 8 sau 9 - LP
ora 11 - fructe
ora 14 - legume&carne (mai nou, vita, morcov, fasole verde, orez, usturoi, patrunjel - daca vreti explicatii ce si cum le prepar, intrebati-ma)/ de vreo doua zile cere paine ca vede la Teo, molfaie cam un sfert de felie, majoritatea se regaseste in scaun sub forma de firimituri umede, lipicioase.
ora 18 - fructe&musli sau iaurt cu fructe, sau similar, cam 200gr
ora 20 sau 21 - LP cu doua masuri de cereale in el/sau nu, in functie de cat de bine a mancat in cursul zilei.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Multumesc Ada.Nu e mare pauza de la 14 la 18?
Am intrebat pt. ca la noi cam acelasi e meniul plus inca vreo 2 mese de tzitzi..Iar dupa iaurtul de ora 6..pe la 7 jumate avem cerealele..iar la 9 seara inainte de culcare iar tzitzi..mancam cam la 2 ore jumate asa ..si ma gandeam ca poate ar trebui sa-i mai bag ceva..iaurtul ala e floare la ureche

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Iepurila eu stiu ca oul de "tara" ca sa ii zicem asa, nu e bine de dat la bebelusi cand este foarte proaspat, dar nu stiu sa iti spun si de ce. Stiu doar ca nu e bine de dat imediat.

Roxi eu am facut cu lapte milli parca...cu 3% grasime. Nu i-am dat niciodata cu lapte degresat. Si branzica tot cu laptele asta i-o fac. Dar daca zici ca face moale , ar trebui sa il faci in apa, mai bine asa decat cu lapte.

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Oul trebuie datincepand cu a doua zi dupa ce e ouat pentru ca inainte cik e toxic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Felicitari Alexia!!!!

Va multumesc pentru urari tuturor. Ne-am simtit excelent, am fost la restaurantul la care am facut nunta si apoi acasa

Apropo de ou, dr mi-a spus sa nu fie ouat in aceeasi zi. Si mi-a mai spus ca cele dincomert au un potential alergenic mai mic decat cele de tara...

Multa sanatate!

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Eu am folosit crema de soare de la Ivatherm cu factor 50+ pt copii. A fost foarte buna. O folosesc si in oras daca ies cu Matei inainte de 6 seara din casa.
Problema cu crema asta e ca nu e rezistenta la apa asa ca la mare am aplicat tot timpul...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput