Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 4
Codruta27 spune:
Salutare si de la noi,
Ne-am intors aseara de la mare! A fost super! AM avut noroc de o vereme excelenta! Vladut a fost super cuminte, a mancat si a dormit! Parea ca se bucura de fiecare clipa petrecuta pe plaja, in apa, pe nisip! Ne-a depasit cu mult asteptarile! De la bun inceput am zis ca o sa fie concediul copilului, dar chiar ne-am simtit si noi bine! Nici eu nu ii mai dau Vigantol lui Vladut de ceva vreme, dar inainte de plecare pediatra oricum ne-a zis sa intrerupem administrarea pe durata sederii la mare!
In alta ordine de idei, am ramas placut impresionati de serviciile de pe litoralul nostru. Noi am fost in Olimp, la Belvedere. Personalul mai mult decat servialbil, conditiile de cazare decente, mancare buna (micul dejun)! Chelnerii de la terase se misca rapid. Chiar a fost ok! ASa ca mamici, sa nu va fie frica de litoralul romanesc. Au inceput sa se schimbe lucrurile si pe la noi. Sper sa nu fie vorba de norocul nostru si sa fie peste tot asa!
Incerc sa recuperez capitolele precedente! Oricum ma bucur ca am intrat sa va salut si sa va pup pe toate!
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Poze...pozulici
Asa cresc eu!
Povestea mea
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Cristina la pepenasi capitolul 132 pagina 6 a postat o mamica niste retete |
Babytza, multam! Super idei! Si eu eram in pana, mai ales ca eu fac 3 meniuri diferite - pt. noi un fel, pt. pretentiosul-pretiosul de Victor, alt fel, si pt. Dragos mancarici de bebel. Trebuie sa ajungem cumva toti la numitor comun, ca io nu mai razbesc asa.
Mama lui Dragos si a lui Victor
babytza spune:
citat din mesajul lui iepurila cate zile de la ouat se poate da puiului oul? |
Eu stiam minim dupa 3 zile Sper sa nu fi spus vreo tampenie ...
Iar cu scaunele, daca nu imi pui si o poza langa explicatii....nu pot sa imi dau cu parerea
Babytza si puiiValentina David
Poze
babytza spune:
Codruta bine ati venit acasa !!! ma bucur ca v-ati simtit asa bine Se pare ca toate am avut puiuti cuminti in vacante Asteptam poze
Babymom am dat de ele si nu am rezistat sa nu le salvez , par a fi yami Le-am bagat la semn de carte
Babytza si puiiValentina David
Poze
babymom75 spune:
citat din mesajul lui iepurila cate zile de la ouat se poate da puiului oul? sunt inteligibila? |
Eu nu stiu de vreo regula in sensul asta. De ce sa nu-l poti da imediat dupa ce l-ai luat din cuibar??? E prea proaspat??
iepurila spune:
la out intrebam oarecum termenul de valabilitate. 3 zile mi se pare ffff putin.
iar la scaune cum pun o poza alaturi?
CD27 spune:
babytza cum ii fac orez cu lapte(LP sau uht? si ce cantitati?) ca mi-a umplut un pampers si maieul pe care scria eu sunt seful
face max de 2 ori pe zi dar mult si mai moale ca de obicei
Mami de Mikul Robert Constantin
babymom75 spune:
citat din mesajul lui iepurila la out intrebam oarecum termenul de valabilitate. 3 zile mi se pare ffff putin. |
Iepu, acum m-am luminat - am inteles care e sensul intrebarii tale. Da' stii ca esti figura?! Pai toate ouale sunt ouate, ca sa zic asa . Eu i-am dat oua de casa ( ca cred ca la astea te referi ) si dupa 3 sapt. "de la ouat". Le-am tinut in frigider bun-inteles.
LE: atata timp cat galbenusul se mentine in forma lui atunci cand spargi oul si nu se lichefiaza instantaneu, si la fel, albusul ramane oarecum compact in jurul galbenusului si nu curge ca o apa, ci are o consistenta mai gelatinoasa, oul e OK - se poate consuma fara griji. Daca oul e prea lichid e depasit ca termen de garantie.