*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (62)*
Raspunsuri - Pagina 11
alra spune:
laura, laura mea face crize urate si e de fel foarte agitata. cumva cere numai ea atentie si tot timpul e in alt loc si face altceva. cand e ceva ce nu ii convine, sau cere ceva ce nu ii dau face criza - mai ales seara cand e obosita, sau dimineata adormita.
cum sa zic...
se joaca jos, i se pune deodata sa mearga sus sa faca pipi, te duci dupa ea, nu vrea sa faca pipi sau face aiurea, apoi nu vrea sa coboare, fuge in alte camere si scoate chestii din dulap, eu meanwhile ma enervez ca am altceva de facut jos, incerc sa o iau sa cobor, incepe sa planga, se arunca pe jos, d'astea
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
carmendu spune:
exista in germania un plasture cu anestezic - emla plaster- http://medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=3163&fl=1 (nu stiu daca se gaseste si in romania)
il pui cu juma de ora pe locul unde urmeaza sa intepi copilul si nu simte nimic.![]()
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Mirtha spune:
Ma bucur ca ati avut o noapte linistita.
E semn bun. Ma gandesc ca daca ar fi fost sa se agraveze nu ar fi reusit sa doarma.
Eu ma trezesc invariabil la 06:06. Indiferent la ce ora se trezeste Eva, la ora 06,06 am ochii larg deschisi. Degeaba mi-e ciuda , degeaba incerc sa ma mai cuibaresc in pat ....pina la urma ma scol si imi fac de lucru. Nu stiu de ce. Cred ca s-a format un soi de reflex.
Mah...Eva imi placea mai mult cu pleata.....Zau iti spun. MI-e dor de mutrisoara ei dulcica cu pleata. Asa nu stiu parca ii inaspreste trasaturile. E adevarat ca e mai luminoasa dar mi-e imi place mai mult cu pleata. Abia astept sa ii creasca. De tuns o vom mai tunde si noi : pe principiul ca tunsul ajuta la regenerarea parului si indesirea lui. Nu cred ca il va avea rar dar ....nu strica.
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Am trecut cu bine noaptea, in sensul ca nu s-a trezit deloc pana la 7.30 dimineata , banuiesc ca n-a facut febra, ca altfel se trezea. Aseara, inainte de nani, pe la 22 i-am bagat jumate de Novocalmin in fundulet si ma gandesc ca a avut efect lung. Nu are febra nici acuma. Am fost de i-a luat din gat, n-a comentat deloc, a fost super cuminte Nu-i dau inca antibiotic, astept s-o mai vada inca o data medicul dupa amiaza....mai ales ca n-a facut febra. Insa nu mananca....inca.Multumesc fetele pentru gandurile frumoase. Nu dau nume, sa nu scap vreun nume ![]() Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS
“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)
oceanborn spune:
Cand am descoperit refluxul, dr ne-a dat si niste analize de facut, sa excludem alte posibilit inainte de eco... mi-a explicat cum sa-i pun punga colectoare, mi s-a parut usor... am cumparat 5 si un kit de colectat urina pt orice eventualitate. cu alea 5 am esuat...kitul continea: manusi pt mine, un tampon(de marimea celor zilnice pt noi) si o seringa mare. tamponul l-am lipit de pampers, dupa ce a facut pisu, l-am rulat si l-am bagat in seringa. am stors seringa intr-un recipient special de urina. cand m-am dus la analize, asistentele mi-au zis ca nu e bine ca nu e steril ca trebuia sa insist cu punga..si sa le duc punga intr-un recipient, deci fara sa torn eu pisu dintr-una in alta, dar totusi mi-a luat recipientul si mi-a zis ca in 3 zile vin rezultatele, o sa vedem daca urina a fost contaminata atunci trb sa repetam...a fost bine, rezultatele au iesit bune, si nici n-a mai trebuit sa le repetam..
mami de Thomas
alra spune:
... revin...
pe mine ma zapaceste rau comportamentul haotic al laurei. si haosul pe care il face in casa. nu mai am energie sa strang insa innebunesc cand vad ce lasa in urma.
eu muncesc mult si fac multe lucruri si simt ca o iau razna cand vad munca suplimentara si cand nu ma lasa sa fac ceea ce vreau sa fac, tot timpul facand alta tampenie.
am fost sambata la o petrecere (erau si alti copii, mai mari insa si ii era frica de ei) si se plictisea. m-am jucat si cu ea, am stat si la tv cu ea insa cand stateam de vorba cu cineva de exemplu, timp de 15 minute in continuu a tras de mine sa ne jucam de-a pedeapsa, ma punea sa stau pe scaun in timp ce vorbeam cu respectivul, ma intreba chestii si ma punea sa raspund, daca vedea ca nu fac ce vrea tragea efectiv de mine cu putere. de ce am continuat sa vorbesc si nu am stat doar cu ea? pentru ca ma simteam bine in discutia respectiva si pentru ca considerasem ca ma jucasem si cu ea suficient cat sa ma simt si eu bine fara copil in brate sau atarnat de picior. ea nu avea aceeasi parere - de aici conflictul
Mirtha spune:
Nuuuuu, nuuu , nuuuu , nuuuuu , nuuuu antidepresevise .Cel putin nuuuu acum in faza asta incipienta.
Daca ai alternativa nenea cu vorbitorul si ierburi/antidepresive opteza pentru nenea.
Daca nenea considera ca pe limnga psihoterapie , complementar , ar ajuta si ceva ieburi poate , atunci da. In rest eu as opta fara sa clipesc pentru nene la vorbitor. E mult mai eficienta psihoterapia in cazuri incipiente de depresie . Pastiloaiele numai in cazuri grave , patologice. Pe linga faptul ca antidepresivele dau depedenta. Toate , indiferent cat de light sunt.
In faza incipienta valoarea pastiloaielor este una similara cu ascunderea lui kk sub presh. Si kk tot acolo ramine si tot pute. Ma scuzati pentru plasticitatea cvasi - vulgara a exemplului dat. E mai sugestiv un exemplu mai putin sofisticat sub aspectul limbajului decat jumatate de de explicatii sofisticate.
Revin cu un edit peste 10 minute ca nu terminai de argumentat. Suna curierul cu produsele de la de la Quelle.
| citat din mesajul lui alra hehe, laura, si noi care ziceam ieri ca a mea o sa doarma si a ta o sa faca show. pe la 2 a inceput sa miortaie, ardea - 40.2. am zis initial ca vad 42 cu ochii carpiti. pus paracetamol in fund si nurofen sirop (ba, iara intreb daca o fi bine, am uitat sa intreb ieri dr), alaptat. in juma de ora iara a inceput sa planga caci facuse kk, schimbat si dormit pana la 7.45. de dimineata avea 38.4, i-am dat alta priza de antibiotic. daca e bacterian in principiu de azi nu mai face febra cu antibioticul. mirhta si otilia, ideea initiala a dr a fost antidepresive. a mai avut ideea asta odata cand eram in butoi la 1 an dupa nasterea laurei si m-am "tratat" singura de frica pastilelor. acum am scapat pe motiv ca alaptez, astea cica ar fi ok. numai ca am citit pe internet de iarba aia si cica ar fi otravitoare. trebuie sa intreb bine la farmacie si sa citesc prospectul. a zis ca daca nu merge cu astea ma trimite la un nene sa discutam de ce am gargauni in cap otilia, eu nu pot sta singura cu amandoua decat cateva ore. laura nu e un copil simplu de gestionat si combinata cu nicole face cat o cresa intreaga. va vine sa credeti sau nu, mie imi e frica sa stau singura cu copiii mei. tare bine suna... ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS
“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)
alra spune:
mirtha, parerea mea despre mine e ca nu am nevoie de antidepresive
am o dispozitie mai nasola, am o perioada mai grea insa am suficient creier in cap cat sa trec peste ea
criss703 spune:
Fluturasha
multumesc de raspuns , poate e gresit si testul ei .
Noi suntem cu casa intoarsa ..adica facem bagaje
inca mai am si haine la uscat , inca nu am hotarat ce luam ce nu si cat incape in 20 kg, oricum mai multe sunt lucrurile Paulei .La noapte decolam
uff am niste emotii ...Am cantarit-o pe Piscotel sa vedem cu cat plecam si cu cat ne intoarcem , acum are 6,500 kg
adica a luat 700 gr. in ultima luna (cat a luat in primele 2 luni
).
V-am pupat , sa aveti grija de voi si de strumficii vostri 
Poate mai intru deseara ca sigur nu voi putea dormi , la 2 plecam de acasa ![]()
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
monicus spune:
Drum bun sa va intaorceti cu ff multa dispoztie si multa energie pozitiva... si bineinteles cu poze... nu-i asa?
| citat din mesajul lui criss703 Fluturasha multumesc de raspuns , poate e gresit si testul ei .Noi suntem cu casa intoarsa ..adica facem bagaje uff am niste emotii ...Am cantarit-o pe Piscotel sa vedem cu cat plecam si cu cat ne intoarcem , acum are 6,500 kg adica a luat 700 gr. in ultima luna (cat a luat in primele 2 luni ).V-am pupat , sa aveti grija de voi si de strumficii vostri ![]() Poate mai intru deseara ca sigur nu voi putea dormi , la 2 plecam de acasa Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
oceanborn spune:
Criss concediu placut !!!
u avionul, nici n-o sa-ti dai seama si o sa si ajungeti..lasa emotiile acasa!
mami de Thomas