*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (62)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

am venit de la doctor.Rosu in gat dar nu ff grav. MI-a dat biseptol ca antibiotic dar ma bate gandul nici sa nu il dau. Asta noapte mi-a dormit relativ bine si de dimineata avea 37.7. Mi-a dat si niste pcaturi pentru urechi ca i s-a parut ei ca ar avea o sensibilitate cand a apastat-o. Las fata sa doarma si cand e odihnita repet operatiunea sa vad daca mai plange cand o apas. Adica antitermice ce mi-a dat ea aveam si eu si cam atat. Dar macar acum sunt linistita ca nu e nimic grav.

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Tooaaate produsele comandate imi sunt largi desi am mers pe nr.42.

Imi vine sa ma tund la chelie de nervi. Daca le returnez mi le restituie peste 3 saptamani.

Iar costumul de baie nu are nicidecum culorile vii din catalog , sipul este mare , la primul val ramin fara el.

In rest materialul este de calitate in toate , sutienele pentru alpatat desi sunt mari au un material super fin si pufos. Pacat ca imi flutura sanii prin cupe.

Ma duc sa gatesc - de nervi.

Revin dupa ce imi trece iufa.

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Mirtha - e super dulce Eva cheliuta . Acum m-am uitat pe pozele voastre, da era simpatica si cu pleata, dar si cheliuta e dulcica. Are o privire expresiva si parul scurt pune treaba asta in evidenta.
Cu tunsul la copii ca sa aibe par des la maturitate nu stiu daca-i mit sau realitate... citisem ca-i mit. Pe de alta parte si maica-mea m-a chelit la 1 an si la 2 ani si intr-adevar am parul des...

Noi de-abia acum incepem sa avem un pic de freza, desi s-a nascut cu destul de mult par pe cap, era scurt.

Nasol cu Quelle, io de aia nu-mi comand haine de pe net niciodata. Si in magazin cand ma duc le probez de 3 ori inainte sa ma hotarasc daca-mi vin sau nu.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Alra sanatate lui Nicole. Mersi de raspunsul pentru scaunul de masina, ca n-am apucat sa zic ieri. Io am boala cu Maxi-Cosi, raman la ei, da' habar n-am care model sa-l aleg... vad eu.

Sa nu mi-o iei in nume de rau ca intreb, da' cu Laura ati incercat o vizita la un psiholog poate, ce stiu eu, are niste idei / sfaturi cum s-o abordati?

Mergi la inceput

Ziceam saptamana trecuta parca, Alexandra se trezeste noaptea sa bea cate 30-40 ml lapte. Si ideea era ca nu de foame se trezeste ci poate de sete sau de chichi.
Ei, de vreo 4-5 zile, se trezeste si baga cate 200ml. Acu' e de foame sau ce? Ca nu mai stiu ce sa fac. Azi noapte, la 2:30 a bagat 210ml si apoi la 5:30 inca 180ml. Si evident, la 9:00 nu prea a papat fructele cu branzica, doar vreo 150g.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

camelia da, fix asta o sa facem. eu am tot citit si din cate ne-a dus capul pe noi am aplicat foarte multe lucruri care au functionat cat de cat. de multe ori sunt perioade super ok, alte ori tare dificil. noi tot programul si planificarea le facem dupa ea, nicole e ca si cum nu ar exista. din cauza asta de multe ori comentez aiurea cand zice cineva ca e greu cu un singur bebe mic.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

bertha imi fac mea culpa ca am zis ca vin dar nu s-au potrivit planurile neam cu realitatea! Damian a avut o noapte extrem de agitata, cu trezit si urlat pana la loc comanda, i-am dat Panadol Baby spre dimineata si asa a reusit sa se odihneasca. La 09.30 inca dormea, nu am indraznit sa il trezesc...iar cand s-a trezit au reinceput urletele, imediat cum dipaream din camera sau ma ridicam din pat si ma indreptam spre usa. Ziceai ca il abandonez, cu atata foc urla. Stiu ca o sa va mai intalniti si poate ajung si eu. Pup fetele frumoase si copii jucausi si cozonaceii buflei si frumosi!
diamisha stiu ce zici...eu m-am confruntat cu partea cealalta a unei relatii cu parintele sever, pentru care am cautat dovada adoptiei pana pe la 16 ani! eram disperata sa cred ca sunt adoptata si de aceea se poarta cu mine asa... frustrari si durere si revolta, insa anii au trecut si au ostoit din toate relele si Doamne Doamne mi-a dat mintea cea din urma aici sa inteleg purtarea lui si comportamentul abuziv ca unul menit sa imi fie bine mai tarziu. Iar daca mi-a fost bine mai tarziu, din pacate nu se datoreaza lui, ci geneticii si faptului ca ii sunt copie fidela. Incerc sa transform toate chestiile negative astfel incat Damian sa nu ajunga sa le cunoasca vreodata. Te pup si te imbratisez...am inteles tot ce ai zis...si de ce ai zis.
Ralukutzza frumoasa e Bianca! Dulcica foc!
oceanborn eu mi-am pierdut motanul prin eutanasiere acum 4 ani, si am suferit cat nu am suferit pentru nimic si pentru nimeni. matusa-mea care a fost cu mine, nici acum nu poate uita episodul. facuse dragul de el blocaj renal, si in loc sa imi spuna de la bun inceput ca nu mai sunt sanse, deci ca trebuie eutanasiat, mi l-au chinuit si m=au lasat sa ma duc cu el acasa sa se mai chinuie inca doua zile, cand puteau sa fie onesti de la bun inceput. nu vreau sa imi mai amintesc...
Multa sanatate cozonaceilor cu problemute si la picicotii mai mari!

Mergi la inceput

pai na... e greu cu un singur bebe mic... adica e mai greu decat inainte, cand nu era bebe deloc si faceai ce vroia muschiu' tau

eu stiu ca se zice asa: copil mic = probleme mici, copil mai mare = probleme mai mari.

Citat:
citat din mesajul lui alra

camelia da, fix asta o sa facem. eu am tot citit si din cate ne-a dus capul pe noi am aplicat foarte multe lucruri care au functionat cat de cat. de multe ori sunt perioade super ok, alte ori tare dificil. noi tot programul si planificarea le facem dupa ea, nicole e ca si cum nu ar exista. din cauza asta de multe ori comentez aiurea cand zice cineva ca e greu cu un singur bebe mic.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

bertha imi fac mea culpa ca am zis ca vin dar nu s-au potrivit planurile neam cu realitatea! Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/user/leeloo5979

poate te intalnesti cu noi ca ne-am mutat in titan

mami de Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am reusit si eu sa intru, ca a plecat soata la asigurari sa faca consatatare la masina...cateva zgarieturi si vrem sa o bagam in service.
Astzai Sara a papat piure din 2 cartofi, un dovlecel si 3 ficatei...delicios, am pus si cateva frunze de patrunjel si 2 catei de usturoi la fiert cu cartofii si dovlecelul.Maine ii fac ardei umplut.
Sambata, la inot a facut fata mea scufundari.Am crezut ca mor cand a bagat-o la fund prima data...a fost viteaza si n-a plans, i-a placut.Sambata intru eu cu ea, ca au trecut rusii si tati o sa ne pozeze.Am facut si eu cateva poze, dar trebuie sa le selectez ca e si Nicoleta Luciu pe acolo si nu vreau sa apara pe undeva pe unde nu trebuie.
Am eusit sa citesc puti.Sanatate multa puiutilor care sunt bolnaviori
sa se faca bine repede.
Concediu placut fetelor care se pregatesc intens...fac bagaje...!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput