*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (62)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Auzi, dar nu te incumeti inca s-o lasi singura sus? Sa mearga sa faca singura pipi sus, sau sa se joace singura sus. Face vraiste? Sau nu urca/coboara scarile safe?
Ca si a mea mai are apucaturi dintr-astea, ca-i trebuie sa faca pipi sus, sau sa se joace in camera ei si sa ma duc eu cu ea Si cand nu pot, o poftesc in baia de jos, daca nu atunci e libera sa mearga singura sus si sa faca pipi, ca e destul de mare. Sau daca nu pot urca in camera ei, ii dau alternativa sa ne jucam jos, si la fel, daca nu vfea, atunci e libera sa mearga singurica in camera ei....la noi tin fazele astea. Bine, de foarte multe ori pot sa ma duc cu ea sus, sau sa ne jucam in camera ei etc
Eu sunt convinsa ca se va da pe brazda si Laura, poate are nevoie de ceva mai mult timp sa depaseasca gelozia (si de o mami care sa-si ia inima-n dinti si sa nu-i fie frica sa ramana cu amandoua singura).

Citat:
citat din mesajul lui alra

laura, laura mea face crize urate si e de fel foarte agitata. cumva cere numai ea atentie si tot timpul e in alt loc si face altceva. cand e ceva ce nu ii convine, sau cere ceva ce nu ii dau face criza - mai ales seara cand e obosita, sau dimineata adormita.

cum sa zic...
se joaca jos, i se pune deodata sa mearga sus sa faca pipi, te duci dupa ea, nu vrea sa faca pipi sau face aiurea, apoi nu vrea sa coboare, fuge in alte camere si scoate chestii din dulap, eu meanwhile ma enervez ca am altceva de facut jos, incerc sa o iau sa cobor, incepe sa planga, se arunca pe jos, d'astea

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

laura, la noi camerele nu sunt loc de joaca, sunt numai de dormit. pentru joaca avem garajul si sufrageria - jos si usor de suravegheat.
nu, nu ne e teama sa o lasam singura sus, doar ca face ravagii. de lasat in pace o mai lasam insa apoi trebuie sa strangem dupa ea. taica-su daca e singur cu ea acasa o lasa sa scoata orice de oriunde, eu insa nu sunt de acord cu asta.
si incercam sa fim pe langa ea cand merge la baie ca tot timpul murdareste, sau se joaca cu apa din wc.

cu nicole singura iara nu prea imi vine sa o las (ma duc la baie, adevarat si le las) caci i-a facut rau cu intentie de multe ori, dar de obicei cand vedem noi.

laura mea e mai mica ca rebeca ta si un pic mai dificila decat media copiilor. probabil ca va fi mai bine mai incolo, oricum e mult mai rezonabila decat anul trecut pe vremea asta.

problema cand unul din noi e singur cu ele este ca daca te ocupi de nicole laura face tampenii sa atraga atentia si creeaza haos - aia urla de foame, ailalta vine cu carpa udata in wc sa spele masuta din sufra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am pus mai jos cateva poze de la piscina si nu numai...si 2 filmulete, sa o vedeti pe Sara cum se balaceste.

http://community.webshots.com/album/569704196DPnWyx?start=156

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra nu stiu daca te incalzeste cu ceva, dar David a fost pana la 4 ani un copil extrem de dificil. Am repetat de-a lungul anilor astia, de sute de ori aceleasi lucruri...i-am facut fatza cu greu crizelor de plans de 30 min-1 ora din nimicuri...am refuzat sa-i dau nas la prostii, doar sa nu mai planga...
Pediatra mi-a spus ca nu e nici primul nici ultimul care este dificil de gestionat, sa am rabdare, sa nu-i cedez prostioarelor, sa urmez o rutina si mai ales sa ma tin intotdeauna de cuvant cu ce zic!. Adica, daca am zis ca daca mai urla in parc sau nu se joaca frumos cu copiii, plecam acasa,...pai plecam acasa. Daca intram intr-un magazin si-l anuntam dinainte ce cumparam si facea crize pe acolo..ieseam, lasam tot si plecam acasa...etc
Efectiv m-am chinuit sa am cat mai multa rabdare posibil, cu speranta vie in suflet ca va trece si perioada asta si voi culege roadele.
Acum am un alt copil!-ti spun ce intelegator e acum, ca e mare, e o placere sa stai cu el!

Asa ca, rabdare...va trece si perioada asta!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Am pus mai jos cateva poze de la piscina si nu numai...si 2 filmulete, sa o vedeti pe Sara cum se balaceste.

http://community.webshots.com/album/569704196DPnWyx?start=156

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

brrr, multe chestii le-am facut si eu cu nicole da' cu capu'n apa mi-a fost frica sa o bag. nicole incerca sa inoate din colac, dadea din picioruse

amalia, da, si noi cam la fel. e frustrant ca suntem mai consecventi decat alti oameni, ne facem si timp pentru ea si nu o neglijam si tot nu avem rezultate. la noi totul se invarte in jurul ei, am mai zis, nicole e ca si cum nu ar exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ceva vesti de la Bertha? Sper ca ati scapat cu bine, tin pumnii sa se refaca Darius repede, repede

Sanatate multa puiutilor bolnaviori si la multi ani celor nascuti intr-o zi de 8.

Criss, drum bun si distractie maximaaaaaaaa

Ami, super pozele...ce distractie pe Luca abia astept sa-l punem si noi in piscinuta...avem si noi sapca asa, de la mothercare dar il cam strange deja desi e pt 6-12 luni. Chiar asa, vb fetelor, fetitele alea venisera la Luca sau la David

Ramo, ce tare e Sara la piscina.

Ancule, felicitari pt dintisor

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ce sa fac sa doarma la el in patut in timpul zilei? Adoarme numai la san, in brate sau la noi in pat si apoi tre sa-l pun la el dar de cele mai multe ori se trezeste imediat ce-l pun in patut, cum il pun urla ca ars, asa ca il tot iau si-l pun de vreo 15 ori pana sa doarma. Am incercat sa-l las ceva mai mult la noi in pat sa adoarma mai adanc dar tot se trezeste cand simte ca-l pun.
Tare bine mi-ar prinde ceva solutii.

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

Multa sanatate bebeilor bolnaviori, sa treaca cat mai repede si fara chinuri

ManumanuLa Multi Ani!!! Am vazut poze cu gogoselele tale...asha de scumpi!!!Mi-e tare drag de ei, mai ales ca suntem nascutzi in aceeasi zi

Anca Felicitari pt dintzisor. Nu numai ca fetele noastre sunt nascute in ac zi dar le-a si iesit un dintzisor in ac zi. La noi e primul, nu mai stiu daca voua v-au iesit mai multi.
BerthaMulta bafta la operatie! Eu m-am operat de polipi de 2 ori de 8 ani si la 16...din pacate cam cresc la loc. Acum vad ca de 12 ani sunt ok. Oricum e usoara procedura, dupa vreo jumatate de ora n-am mai simtit nimic. Aia de amigdale e nasoala...
AmaliaFoarte frumoase pozele de la mare
CameliamVai e atat de scumpa Alexandra!!! mai ale in poza cu balutza m-a terminat

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mergi la inceput

baaiii, azi e ziua la nicoala! de ce nu mi-ati zis si mie de dimineata??

la multi ani la restu' gasti de 8!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

AAA am uitat sa va spun ca Thea de 2 zile a inceput sa mishune. Merge precum soldatzii la razboi, cand ii vezi in filme ca se tarasc. Adica nu ridica burta de jos inca. E asha caraghioasa...Clar asta a fost saptamana cu cele mai mari si mai rapide progrese.

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mergi la inceput