*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (62)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

Da chiar e 8 !!!
La Multi Ani bebeilor sarbatoritzi azi!!!
Ma duc sa-i cant

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Bertha mi se pare incalificabil comportamentul asistentei. Nu esti in stare, nu lucrezi cu copii. Nu se poate asa...am ramas interzisa. Sper ca D arius e bine dupa operatie. Multa sanatate!
fluturasha23 rusinica! nu ai zis nica pana acum...imediat sa lasi pm cu datele de identificare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fetelor, va rog, am nevoie de un sfat!
Cum se administreaza Chamomilla? Mi-a luat sotul de 2 feluri: CH5 si CH9. Cam cate se dau din fiecare o data si cum? Le pisati in ceva? Am vazut ca scrie sa nu se atinga cu mana...
Multumesc!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui stewie

Da chiar e 8 !!!
La Multi Ani bebeilor sarbatoritzi azi!!!
Ma duc sa-i cant

Thea Sofia (8 dec 2008)

deci nu sunt singura care a uitat

ieri am uitat sa ii dau sa manance. pe la 7 seara era f agitata, febra nu avea, ce naiba are copilu??? nu ii dadusem sticla cu cereale de la 6

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

deci nu sunt singura care a uitat

ieri am uitat sa ii dau sa manance. pe la 7 seara era f agitata, febra nu avea, ce naiba are copilu??? nu ii dadusem sticla cu cereale de la 6

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

HAHAHA Si eu mai fac din astea, dar nu scap ushor. Atunci cand ii e foame stie tot cartierul. Orice altceva pot sa uit si nu protesteaza.

Thea Sofia (8 dec 2008)

Mergi la inceput

Laura multumesc pentru aprecieri! Fetele se pare ca erau ale lui Luca ..au revenit zi de zi langa el. David avea treaba cu unele mai mari...cele doua erau prea micute..3-4 ani.

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
Amalia, frumoase poze si frumosi baieti ai, imi place la nebunie privirea lui David cand este cu Luca Asta micu' deja aduna fete in jurul lui sau se jucau cu Luca ca sa atraga atentia lui David

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Carmendu, Alra, Stewie, Olivia ma bucur ca v-au placut pozele!
Criss drum bun si distractie placuta! Astept impresii si poze!
Mirtha of ce bafta ai avut cu comanda! Am patit si eu asa cu 2 comenzi de la ei, dar ziceam ca e din cauza ca sunt eu prea schiloada. Am luat in schimb un feon cu ondulator si un set de genti de voiaj de la ei, mai demult, si au fost super!
Olivia eu sunt indragostita de sepcuta lui! Inca ii vine..cel putin facem vara asta cu ea. Cu fetele..ii spuneam si Laurei...sunt ale lui Luca . Fiecare cu ele lui!
Legat de intrebarea ta cu somnicul ziua...cam asa patesc si eu, mai ales ca la noi s-a obisnuit ca 90% din timpul de somn ziua sa fie afara in carut..deci plimbat...rar mai suntem in casa.. Vad eu mai la toamna ce trag
Stewie pup "soldatelul" mic! Cred ca e o dulce cum misuna asa!
LA MULTE LUNITE pentru sarbatoritii de astazi!

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Ramo scumpa foc Sara la piscina! Se vede ca se simte bine in apa. Vreau si eu la bulbuci!

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Mamici dragi, suntem f bine, la 6.15 eram la spital, la 10.15 eram deja acasa, putin apatic, dar a trecut, acum e ca nou. Am cel mai cuminte copil, n-a plans deloc-deloc, a colaborat excelent cu toata lumea, a fost f curajos si a fost primul caruia i s-a dat drumul acasa. Acum e ca nou, zbarnaie prin casa si ne chinuim sa-l tinem cat de cat linistit, o sapt nu are voie efort gen alergat, tobogan, bicicleta, role, doar plimbare si joaca linistita.

N-am apucat sa citesc tot, am citit pe diagonala, sa vad ce fac bolnavioarele dragi, m-am linistit ca-s mai bine. Va multumim tuturor ca v-ati gandit la noi, ufff, tare greu e sa-i vezi tristi si nefiresc de cuminti.

PS Pe Ioana am lasat-o cu mama prin fata spitalului, sa dea ture amandoua, ne-a fost teama sa le lasam acasa singure, pt ca se vad f rar, am zis sa fie aproape. Am reusit sa mulg dimineata manual, cu mari eforturi, 60ml lapte, am zis sa fie acolo. Eforturile n-au fost apreciate deloc, cu greu a baut 10ml si inca 10 de apa. Practic, de la 3 azi-noapte, cand a supt copios, pana la 10 dimneata a mancat un biscuite+10ml lapte+10ml apa. Cand s-a intalnit cu tzitzi, chiuia si gemea de bucurie, tremura pana sa apuc s-o mufez. Copil capos, nu vrea decat apa din bbe, de fapt, bine c-o vrea si pe-aia.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Berthaaaaaa ce bine ca au decurs toate asa bine! WOW, ce copil curajos ai! Jos palaria in fata lui Darius! Pup dulce un puiut cuminte, sa fie sanatos si sa refaca fara probleme!

poze cu minunile mele

Mergi la inceput