*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (62)*
Raspunsuri - Pagina 15
lauramiron spune:
Amalia, eu i-am dat CH9 de doua ori pe zi cate 3 granule (chiar in perioada de eruptie). Le-am varsat direct intr-un pahar de sticla si am pus o lingura de apa si le-am lasat cateva minute sa se dizolve, apoi i-am dat sa bea apa. Le place ca e dulce.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Fetelor, va rog, am nevoie de un sfat! ![]() Cum se administreaza Chamomilla? Mi-a luat sotul de 2 feluri: CH5 si CH9. Cam cate se dau din fiecare o data si cum? Le pisati in ceva? Am vazut ca scrie sa nu se atinga cu mana... Multumesc! ![]() poze cu minunile mele Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
lauramiron spune:
Moaamaa, Bertha ce baiat curajos ai
Ma bucur ca ati trecut cu bine peste intervetie. Ii doresc refacere rapida Frumusetei, desi dupa cum povestesti, deja este refacut![]()

cameliam spune:
Noroc cu voi, ca daca azi e 8, maine-i 9! Io credeam ca suntem prin 5-6 si chiar mai devreme ma intreba cineva cat timp are fata si i-am zis "peste cateva zile face 8 luni". Trebuia sa zic "maine"...
Ne-a vizitat o familie de prieteni pe care nu i-am mai vazut de doi ani, sunt stabiliti in Canada si au venit acasa in vizita. Au un baietel super dulce de 11 luni. Problema mea e ca Alexandra e aproape cat el. Incep sa ma pun pe-o grija ca fata asta e prea mare. Pana si capul ii e mai mare, nu doar ca-i mai lunga. Toata-i mare. Ii dau haine de 12-18 luni.
Edit: ca-s cu capu-n nori azi... La multi ani pentru cozonaceii nascuti pe zi de 8!
| citat din mesajul lui stewie Da chiar e 8 !!! La Multi Ani bebeilor sarbatoritzi azi!!! Ma duc sa-i cant Thea Sofia (8 dec 2008) http://community.webshots.com/user/stewie80 |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
cameliam spune:
Multumesc! ![]()
Haios e ca am dus-o sa-i fac pasaport si cand a facut nenea cu blitzu', hopa si baluta din gurita spre podea. Acu' tre' sa ma duc sa scot pasaportul si-s curioasa, cu baluta sau fara? Oricum, la stilul in care baleste continuu, o va recunoaste vamesul mai usor la granita daca si-n poza e cu bale.
| citat din mesajul lui stewie CameliamVai e atat de scumpa Alexandra!!! mai ale in poza cu balutza m-a terminat |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
spiridusul spune:
neatza
gata marea
constantzencelor, si nu numai.
am nevoie de o informatie (aproape vitala)
cum fu vremea la voi ? luni, marti miercuri?
pls, dati pe messenger sau pm
pup fetele
ma duc la descarcat geamantane , si geamantane, si geamantane........
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
anca_27 spune:
Da, azi e 8, mersi fetelor promote
, aseara, de fapt azi0noapte pe la 12 ma apucase nostalgia si bocitul uitandu-ma la poze cu ghemotocul de acu 7 luni... nu pot crede ce trece...
Stewie, si la noi e primul
, mai zi, mai zi ce face Thea ... si zibe misuna, dar da in `marche-arriere` si numai cand o eliberez de orteza, de fapt, e asa de fericita ca tot patul e al ei, se rasuceste, se-nvarteste, e ca o rama. Mi-e ciuda intr-un fel pe orteza ... mi-e sa nu o incetineasca din achizitii motorii ca nu se poate misca in voie, dar sper ca sapt viit scapam de ea, si recuperam.
Zibe mai da din cap, adica misca foarte energic stanga-dreapta, ca atunci cand zici `nu` ... la-nceput m-am speriat ca are copilu ceva neurologic, dar cumnata m-a linistit ca e ceva normal, descopera si ei tot felul de miscari, si cum ea e imobilizata, da din ce poate.
Olivia, si noi adormim ori la san, ori in brate. Altfel nu stie.
Insa macar ramane in patut, oricand o pun, si cand da prima, a doua, a treia trezire, de la a patra incolo nu mai rezist eu sa fac carari si-o iau la noi in pat, asta se intampla o data, de doua ori pe sapt, dimineata in jur 4-5, ca la 6 suntem up ca girofaru si cu chef de povesti. 
No, da m-am laudat mai mult si sfaturi nu ti-am dat ... vroiam doar sa stii ca prima parte a somnului, la fel se desfasoara si la noi, `you are not alone`![]()
Amalia, cum spuse si Laura, 3 granule, asta e doza, dizolvate intr-o lingura de apa - Lauramiron, Dandusule, e destul o lingura de apa? mie mi-a zis o alta mamica de vreo 3-4 linguri, ca de-abia i le bagam pe gat... Si mai stiu ca e ok si daca-i dai numai seara, deci o data pe zi, acuma depinde si de maraiala si neliniste. Dac-o prinzi pe Dandusa afli mai multe. 
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
spiridusul spune:
ginye,
iubita, nu mai am nr tau de telefon.
nu mai am nici telefon (adica mi s-a busit aparatu' si urmatorul va veni mai incolo, cand o sa am io chef sa dau bani pe asa ceva)
am stat cu gandul la tine, ca e iulie, si ca nu stiu cand mergeti la nenea doctoru'
daca ai ceva vesti, imi scrii si mie, te rooooog
alra, un big hug pt tine, ca asa mi-a venit mie, trebuie sa te prind la o discutie, NEAPARAT
amalia, pupu. LA multi ani,
( am avut un net de tot rahatu la bulgariotzi)
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Z_IULIA spune:
Ma bucur ca totul a decurs bine. Ce copil curajos!
sa se refaca repede ca sa poate zburda !
Pe Ioana ai descris-o la intalnirea cu tztzi parca ar fi Diana mea !![]()
| citat din mesajul lui bertha Mamici dragi, suntem f bine, la 6.15 eram la spital, la 10.15 eram deja acasa, putin apatic, dar a trecut, acum e ca nou. Am cel mai cuminte copil, n-a plans deloc-deloc, a colaborat excelent cu toata lumea, a fost f curajos si a fost primul caruia i s-a dat drumul acasa. Acum e ca nou, zbarnaie prin casa si ne chinuim sa-l tinem cat de cat linistit,N-am apucat sa citesc tot, am citit pe diagonala, sa vad ce fac bolnavioarele dragi, m-am linistit ca-s mai bine. Va multumim tuturor ca v-ati gandit la noi, ![]() ufff, tare greu e sa-i vezi tristi si nefiresc de cuminti. PS Pe Ioana am lasat-o cu mama prin fata spitalului, sa dea ture amandoua, ne-a fost teama sa le lasam acasa singure, pt ca se vad f rar, am zis sa fie aproape. Am reusit sa mulg dimineata manual, cu mari eforturi, 60ml lapte, am zis sa fie acolo. Eforturile n-au fost apreciate deloc, cu greu a baut 10ml si inca 10 de apa. Practic, de la 3 azi-noapte, cand a supt copios, pana la 10 dimneata a mancat un biscuite+10ml lapte+10ml apa. Copil capos, nu vrea decat apa din bbe, de fapt, bine c-o vrea si pe-aia.![]() Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.
Z_IULIA spune:
Criss concediu placut,drum bun si distractie placuta! Astept sa ne spui cum a fost Paula !
Mirtha sunt patita numa ca in cazul meu au fost mici !
Olivia apropo cu somnicul ziua... asa patesc si eu. In schimb seara e suficient sa o asez in patutz ca adoarme imediat.
LA MULTE LUNITE pentru sarbatoritii de astazi!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
si inca 10 de apa. Practic, de la 3 azi-noapte, cand a supt copios, pana la 10 dimneata a mancat un biscuite+10ml lapte+10ml apa.
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)