GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU
Raspunsuri - Pagina 11

alina2700 spune:
Buna fetele!
In primul rand Felicitari pentru micuta crestina Eva Maria si bun venit My_Lady.
Karmen ai pm!Sper ca nu e f tarziu
Nu am mai dat de mult pe forum....(am fost f ocupata).Am ajuns inapoi acasa (in Olanda) si tot nu ne-am intalnit.
Noi suntem ok acum!Am avut un drum luuung si f obositor nu mai venim cu masina acasa nici daca ne plateste cineva...e groaznic!David a fost f marait...i-au dat 2 dinti si a facut temperatura
ne-am oprit 2 nopti la hotel asa ca am facut 3 zile pe drum...apoi am facut curatenie ca lasasem in casa ca dupa taifun ...si uite asa a trecut o caruta de timp.
Ma duc sa vad pozicile cu voi si revin !
Va pup dulce!
Poze

alina2700 spune:
Am vazut pozicile noi!
Ioana e o dulce si ce a mai crescut....mama ,mama...auzi tu invata deja culorile!Doamne ce trece timpul!
L-am vazut si pe Stefanut cu ochisorii lui frumosi si cu falcutele aferente!
O sa incerc si io sa mai pun ceva pozici dar daca ma lasa jupinul!
Va pupic!
Poze

Karmen_ spune:
Mersi pt intentie, Alina, dar n-am primit pm. Cand ai timp, poate mi-l mai trimiti o data. Abia astept.
Bine-ai venit My lady! Si eu am vrut sa-i pun fetitei mele numele Rebeca, dar am lasat numele ales de taica-su. Poate data viitoare
Karmen, mami de Roberta-Ioana

AnnaBaby spune:
Ei Alina, nici chiar asa cu culorile, deocamdata rasfoim carticelele, le roadem
, nu am trecut inca la stadiul de reprodus cuvinte...doar mama, apa, cam atat ...
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii

alina2700 spune:
Buna fetili!
Karmen cred ca de data asta tie ti-am trimis ca ieri nu am mai pus si liniuta de jos
Anna e foarte bine,sunteti pe drumul cel bun,nu mai e mult si te va zapaci cu intrebarile!
Fetele unde sunteti? Absentati?Nemotivat???
Pupici tuturor!
Poze

AnnaBaby spune:
Karmen vreau sa spun ca ai o frumusete de fata!!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! E superba!!!
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii