GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU
Raspunsuri - Pagina 12
Karmen_ spune:
Mersi, Anna, si a ta e dulce foc, mai ales ca se agata de toate prin casa. Chiar mi-a placut ca ai surprins-o in diferite ipostaze, unele mai haioase decat altele. La noi pozele sunt, deocamdata, statice.
Karmen, mami de Roberta-Ioana
alina2700 spune:
Buna fetele!
Scuze...v-am invitat ieri la si eu am disparut...am fost prinsa cu niste acte...si acum abia amajuns de la contabil(de' dupa lunga noastra vacanta ...am ramas in urma cu multe)
Ma duc sa vad pozele Robertei
Karmen ai PM
Poze
alina2700 spune:
Hei Karmen ce ai ascuns tu pina acum! Dulce foc Roberta!Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si voi la fel si sa va bucurati toata viata impreuna!Frumoasa familie!Mami si-a revenit super dupa nastere,ca sa zic FELICITARI!
Eu am uitat sa va spun ca am inceput lupta cu KG ....am plecat de aici in vacanta cu 75 si acasa am mai pus doua jumate... asa ca sunt la regim drastic de aproape 2 sapt!
Am reusit sa ajung la 71,5 dar mai am muuulte de dat!
Pupici la gasca!
Poze
Karmen_ spune:
Mersi, Alina, pt aprecieri, dar mai am de dat jos 5 kg. E mai greu, insa, ca noi mai stam la socrii pana-n decembrie, cand e gata apartamentul nostru, iar soacra-mea gateste cand vine de la servici si nu ma pot abtine sa nu mananc, ca miroase de mor! Asa ca mancand in fiecare zi, in jurul orei 22, ma multumesc ca nu ma mai ingras.
Karmen, mami de Roberta-Ioana
mihaela amalia spune:
Ma mai cunoaste cineva?Sau am fost uitata dupa atata timp data disparuta ?
Ca sa ma mai scot, dau eu azi din belsug.
O POVESTE MINUNATA
mihaela amalia spune:
Vreau si eu datele de la contul comun, ca nu stiam ca este asa ceva, ori stiam si creerul meu e in vacanta, cert e ca momentan stiu ca nu stiu
O POVESTE MINUNATA
alina2700 spune:
Salutare tuturor!
Pai bine Miha cum sa te uitam?Mie inca imi mai functioneste jumatea blonda de neuron...cata de cat . Contul comun e pe webshots si o sa-ti trimit pm cu id-ul si pass-ul.
Sper sa reusesc si io azi sa pun poze noi!
Poop toata gasca!
Poze
alina2700 spune:
Aaaaaa am uitat delectativa si voi: http://www.youtube.com/watch?v=JPRxWsX50kI&feature=popular
My Lady multumesc de aprecieri!Asteptam poze si de la tine!
Poop
Poze
alina2700 spune:
Mda si mi-am mai amintit ceva...de fapt am intrat in mail si aveam mesaj de la webshots cum ca au sters o poza .Site-ul nu perminte postarea pozelor in care se vad organele genitale sau tzatzele si asa ca sterg respectivele poze sau clipuri....E bine sa stiti asta ca sa nu credeti altceva cand vedeti ca va dispar poze
Poze