GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU
Raspunsuri - Pagina 10
eumada spune:
Vineri am crestinat micutza noastra..a fost cuminte si a gugushtit asa frumos...eu am stat afara ca nu am inca 40 de zile dar biserica nu avea hol se intra de afara direct in biserica......
Dupa adica seara gugushtiucul a fost agitat a durut-o burtica si a plans....si noi luam bonissan,milkzucker de la humana,si altele,dar cel mai bine i-a facut ceaiul baby calm de la fares...da partzuri si nu se constipa dar face in continuare foarte greu....
Oricum de joi ne-a ajutat mama si ne ajuta mama noaptea dar cateodata o ajunge si pe ea....si nu poate tot timpul.Asa ca e naspa rau de tot..rau rau de tot...
Frumoasa mea nu doarme noaptea ci ziua...noaptea vrea sa socializeze si ultima oara nu am dormit 36 de ore...dar o iubesc....o sa pun cateva poze facute de amatori de la baitza si botez...dar nu am contul si nu stiu cum..........as trimite unmail dar nu stiu unde...
va pup....
Madalina de minunica Eva-Maria
.
AnnaBaby spune:
Fetele am pus si eu poze mai noi cu Ioana pe contul comun. Enjoy!
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Karmen activeaza-ti pm-ul ca sa-ti trimit linkul de la contul de poze. Lui Mada i l-am trimis deja.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Karmen_ spune:
Alina, da-mi si mie, te rog, userul si parola de la contul comun.
Anna, mersi pt promptitudinea cu care mi-ai raspuns la pm.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa si...usoara.
Uitasem: ii multumesc si micutei mele Roberta, cea mai cumintica bebelusa, gratie careia pot intra toata ziua pe net.
Karmen, mami de Roberta-Ioana
My_Lady0091 spune:
SAL.SI EU SUNT NOUA PE AICI.TOT DIN BACAU.AM 30 SAPTAMANI SI ASTEPT O FETITA PE NUME MARIE REBECCA AYANNA.AM DESCOPERIT DIN INTAMPLARE ACEST SUBFORUM SI E INTERESANT SA POTI COMUNICA CU PERSOANE CARE TREC SAU AU TRECUT RECENT PRIN EXPERIANTA GRAVIDITATII,MAI ALES EU FIIND LA PRIMA SARCINA.
AnnaBaby spune:
My Lady bine ai venit in club! Sarcina usoara in continuare iti doresc!
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii