Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 19
BoboMom spune:
Trebuie sa fii puternica, pt puiul tau! 
Laura
21+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
rgagapie spune:
Va pup si eu k plec aks d la lucru
la 
![]()
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+20
Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
simina_kin spune:
Baita bebelusului A.Culcer
Igiene Gurii- A.Culcer
Igiena nasului-A. Culcer
Toaleta buricului-A. Culcer
21+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
vias spune:
buna fetele,
v-a fost dor de mine???????![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
21+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Ramonika spune:
simina - am o sugestie. baga toate linkurile astea informative pe prima pagina si ca sa nu se lungeasca si mai tare listuta, poti sa mai scoti spre exemplu rugaciunile si analizele specifice trimestrului I, pentru ca oricum toate fetele au trecut de primul trimestru si informatiile astea se pot gasi in capitolele precedente printr-un simplu link spre un capitol mai vechi, unde sunt ramase pe prima pagina.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
RamonaCopot spune:
Cand va aud pe voi ca mergeti la eco...sau la morfofetala, parca mi se face si mie dor de bebe meu. Eu am fost acum 3 sapt si am zis ca mai astept inca doua, dar nu stiu daca mai pot. Offff...de n-ar fi 200 lei eco ce m-as mai duce eu in fiecare saptamana.
Ieri am fost in vizita la un cuplu care asteapta si ei un bebe cam odata cu mine. Am vb cu tipa si a zis ca ultima eco a facut-o acum 9 sapt si nici nu stie cand o sa mearga. Oare cum o rezista atata? Nu era nici curioasa sa vada ce are, nici ingrijorata, ca ea s-a simtit si se simte bine in continuare, papa orice, oricand, are burtica destul de mare, ce sa mai... nici o grija pe fata ei. Si noi...in fiecare zi stresate, parca si uitam sa ne bucuram de sarcina.
Andrecluj o sa vina si zilele alea bune si pt noi. Incet incet...o sa fie bine, ca nici butoiul ala nu o sa ne tina la nesfarsit acolo. Tu nu mai ai frati, surori? Ca asa de bine fac vizitele de nici nu iti dai seama...
Am incercat sa fac ceva bun de ronti...dar se pare ca mi-am iesit din mana. Mai bine raman cu gugalitul si o astept pe soacra-mea sa iasa din spital sa faca ea
. Pana atunci e buna si friptura de pui si o salata.
Ramona,
23+ 
simina_kin spune:
uuuuuuuuuuffffffffffffffff in sfarsit am gasit filmuletele.....de azi dimineata le caut
Fetele salvatile daca va plac ca o sa le cautati mai tarziu cum am facut eu azi/.Pentru cine nu stie cum deasupra fiecarui filmulet (deschis)este o steluta portocalie (semn de carte), da-ti clic pe ea si va salv direct respectivul filmulet in profilul personal
21+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
BoboMom spune:
Ramonika, da, e foarte buna ideea de a pune link'urile respective pe prima pagina. In felul asta le gasim mereu, fara sa trebuiasca sa le salvam acum, cand suntem la serviciu, respectiv eu ![]()
Camy, daaaaaaaaaaaaaaaa, ne-a fost dor! Ce mai faci? Cum merge treaba? Ce face bebe? 
Laura
21+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
roxyaly spune:
Buna seara
Tocmai ne-am intors de la medic cu vesti noi
bebe esteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Constantin Matei.
Este bine , e dezvoltat bine si are in jur de 290 de grame.
va pupam
19+
roxyaly