Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
simina_kin spune:
Ramo trebuie sa plec acum....nu mai am timp sa pun si linkurile
Faci tu cap nou???
21+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus buna fetele, v-a fost dor de mine??????? |
chiar ma intrebam ce faci, insa ma gandisem ca te-au scos zugravii afara din casa... sa stea ei pe net...
acum lasand gluma la o parte, cum merge treaba? sper ca se vad ceva progrese si ca nu o sa dureze mult. ca pe mine ma dispera cand e casa ravasita. in toamna am zugravit si noi (noroc ca al meu barbat s-a ocupat) insa tot a durat 2 saptamani si eram plina de draci, oricand intram in casa, chiar daca nu atingeam nimic (asa credeam eu

Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Ramo trebuie sa plec acum....nu mai am timp sa pun si linkurile Faci tu cap nou??? |
ok, ca tot mai stau prin zona putin, al meu barbat e plecat la pescuit...

linkurile poti sa le pui cand ai timp, nu cred ca e asa mare graba.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
RamonaCopot spune:
Simina multumim si de linkurile astea. Cand te intorci pui te rog si toaleta buricului, ca s-a atasat tot igiena nasului?
Ramona,
23+ 
Andrecluj spune:
RamonaCopot,multumesc de sugestie, esti draguta
Am un frate, despre care povestesc doar episodul de azi si iti va spune tot despre cum e. Am fost dimineata la medicul de familie care m-a felicitat ca in 4 luni si ceva am pus doar 2 kg. Dupa masa a venit fratele meu la mine si m-a salutat spunand "hai ca incepi sa te faci vaca". Realizezi cat bine imi face. Am prieteni, in schimb, problema e cu mine, eu m-am izolat complet, stand in pat si neavand chef de nimic, dar vorba ta, si butoiul se termina intr-o zi.
18 +
vias spune:
am scapat de zugraveala....s-a terminat 

A iesit foarte bine 

Am pus si faianta in baie..pe cea veche am dat-o jos 

Acum sa ne apucam de curatenie..si incet incet sa vina usile, parchetul, ferestrele...astea or sa tit apara..ca le face sotul la firma noastra
..
Mai avem..dar macar s-a terminat cu balamucul.
ieri am fost in Bucuresti...am facut ceva cumparaturi pt casa...dar tot mai am de cumparat, dar cred ca mai merg si sambata in Bucuresti.
oricum, pe mine de maine ma paste "ordinea si curatenia" prin casa 

..si mama vine la mine cred ca abia sambata...sau nu stiu..parca vad ca tot singura fac curatenie...ca tatal meu este internat in spital...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
21+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
RamonaCopot spune:
Andre din pacate mai sunt si frati/surori care reactioneaza asa.Am si eu unul din asta, care vorbeste fara sa-si dea seama ce spune, dar eu am invatat sa-i raspund la fel si sa nu dau deloc atentie vorbelor lui.
Si eu tot asa ca tine reactionez cand nu-s in apele mele. Chiar de ma suna vreo prietena nici nu am chef sa raspund la telefon. Si pe mine ma apucase zilele trecute o stare din asta de butoi. Am citit povestea nasterii unei mamici, aia haioasa cu linkul din capitolul trecut si toata ziua am bocit ca sotul meu nu o sa fie langa mine cand o sa nasc, si o sa-si vada baietelul aproape la 5 luni. Ma omoara gandul asta. Dupa aceea m-am gandit ca se poate si mai rau, am mai plans ce am mai plans si parca m-am mai linistit, dar cand o sa se apropie data plecarii lui prevad inunadatii in Alba Iulia
.
Ramona,
23+ 
crlp spune:
buna seara burtici,
vreau sa va multumesc pt. incurajari si sfaturi;
am fost la medic si m-am mai linistit, sunt hotarata sa fac intai TT si apoi mai vad;
am facut din nou eco si baietelul meu are tot ce-i trebuie in limite normale, nu am de ce sa-mi fac griji; de asemenea mi s-a spus ca datele din DT sau TT pot fin interpretate diferit si nu inseamna ca BB are probl.
oricum am fost si la IOSUP care mi-a confirmat totul, mi-a facut o eco amanuntita, cu toate masuratorile...BB e normal si nu ma sfatuieste sa fac amnio.
felicitari fetelor care au facut eco si mult succes celor care vor merge
mihamora felicitari pt. rezultat
dr. mi-a spus sa ma hidratez mai bine si sa ma linistesc pt. ca se vede ca sunt stresata si-l afecteaza si pe bb
de asemenea se pare ca am colul cam scurt- 3,2cm , ceea ce inseamna efort minim
m-am mai linistit, e frumos baiatul meu
4 dr. au vazut si masurat osul nazal, doar una ( Craioveanu - CMU) NU L-A VAZUT... cred ca are o probl. cu ochii sau n u stie sa citeasca corect o eco...eu una sunt dezamagita si nu voi mai merge niciodata la ea
14+
broscuta_80 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika m-as fi dus week-endul ce vine la o piscina undeva... ce ziceti? |
Eu am fost la o piscina cu apa termala, desi doctorita mea nu mi-a recomandat - din cauza bolilor pe care le poti "capata" la comun...
Dar eu tot m-am dus...
20+broscutza
bubu