Aerosoli Adriatica/ aerosoli Marea Neagra

Aerosoli Adriatica/ aerosoli Marea Neagra | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

buna!

ma intereseaza care sunt cei mai indicati pentru cura marina la copiii mici, pt imunizare, efect profilactic, curativ etc.

cum stii care sunt cei mai potriviti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Oare or fi intr-adevar diferente semnificative intre ei? M-ar interesa si pe mine o parere avizata in sensul asta. Eu tare i-as fi facut copilului anul asta niste aerosoli de Marea Nordului dar ramane pe vara viitoare... anul asta ne delectam cu cei autohtoni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

eu am inteles ca "aerosolii" sint in aerul de la mare, mai ales dimineata. ce conteaza ce mare? diferentele sint de clima, nu de mare

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Din pacate la al meu,dus la mai multe mari,efectul inca se lasa asteptat,insa minunatul meu are astm.Ne-am intors abia de o luna si tuseste de nu se mai opreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Dorsilia, eu parca citisem undeva ca Marea Neagra are una dintre cele mai ridicate concentratii de aerosoli in aer.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Nu stiu, am tot auzit zvonuri, dar nimic concret, de aia intrebam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

S-ar putea ca la Marea Neagra intr-adevar concentratia sa fie mai mare. Eu am fost intr-un an la Dubrovnik, in Croatia, si nu simteam deloc "mirosul" acela de sarat, de mare, asa cum stiam eu de pe litoralul nostru :))

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

parere avizata nu am... dar pt ca sunt fizician pot sa incerc sa explic 'fenomenul'

aerosolii reprezinta vaporii 'sarati' din aer (ioni de Na si Cl), care se formeaza dimineata si seara din cauza unor fenomene de evaporare si condensare.
este logic ca pe cat marea este mai sarata, cu atat aerosolii sunt mai concentrati, deci mai utili in scopuri terapeutice.

parerea 'avizata' ar trebui sa iti explice ce concentratie de sare are Marea neagra, Adriatica samd.
neavizat vorbind, siguuur cei mai buni aerosoli sunt la marea moarta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Miha, nu ti-as recomanda Marea Nordului. E destul de turbulenta, exploatari de petrol si gaze, mai bine nu... Rapund cu o gluma la gluma, bineinteles.

Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Fetelor nu stiu ce sa va spun care sunt mai buni,eu o sa merg oricum la marea noastra, dar daca tot suntem la capitolul aerosoli vreau sa intreb la ce ore dimineata si la ce ore seara?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Hai ca sunt curioasa si eu de ce aerosolii sunt mai buni dimineata, seara? ...

Evaporarea este, chiar si numai logic privind, maxima la temperatura maxima, care e la pranz....din pacate...asa ca este doar o poveste faptul ca dimineata si seara aerul e mai plin de saruri -parol...din studii publicate pe aceasta tema
Iar daca privim procesul invers...condensarea..nu prea se ajunge vara la temperaturi mai mici in aer decat in apa(asa cum ar cere acest fenomen)

Vacanta placuta !

Mergi la inceput