Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

si pentru Daria si Teo. Sanatate!!!

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare

Revin si eu, din pauza de masa :) Voiam sa ii trimit o incurajare si lui Lori care e cam suparata Nu stiu de la ce o fi pata aia ... dar zau ca ochishorii lui Robert or sa farmece domnisoarele si chiar daca pata va ramane acolo ... sunt convinsa ca va avea "succesuri" la demoazele Cat despre worst case scenario - nici asta nu stiu care este, dar draga mea, nu te stresa inutil, fii zen si asteapta parerile medicilor, ai incredere si bucura-te de pui Si eu fac scenarii in capatzana, chiar si acum, cand din senin cupilul o facut febra dupa 1 saptamana de antibiotic deja ... Dar uite, nu s-au adeverit, nu sufera de nici o boala grava sau negrava. O sa vezi ca si la voi o sa fie bine :)

Of, cine mai era bolnavior, cu problemutze ? Nici nu mai stiu ... oricum, ii pup pe toti fara exceptie si le trimit o mamicilor curajoase.

Desiree - parca am mai povestit ca din cauza de nervi provocati de o situatie similara cu a ta imi venea sa imi leg trompele... Grrrr ... Io nu inteleg ce au cupiii astia, li se inchid ochii, efectiv - si ei se chinuie sa ii deschida... Si orice le atrage atentia, cel mai mic fosnet, cea mai mica atingere... La noi mai este o problema: e soare pana la 11 noaptea. Aproximativ. Ei bine, culca cupilul la 8 daca potzi ! Pentru ca nu avem perdele negre (inca), am inceput sa ii punem o patura in geam. Din pacate dimineata soarele apare pe la hmmm 5 ??? Si domnul Goe al meu doarme doar odata cu soarele. Deci va dati seama Din fericire a plecat caldura si a plecat si soarele - ieri a fost innorat si pe la 8 seara era mai intuneric, de la nori.

Masina de inghetzata mmmmm ... vreau si eu

Belleanne- super faza cu electrostimularea aia ... imi cam faceti pofta de slabit. Stand acasa m-am grashat la loc, caci bag in mine prostii. Ma gandeam ca dupa bb2 sa imi fac si io un program mai serios de slabiciune... oricum, nu prea ma vad bine dupa inca un bebe... Cu Robert am luat 16 kile (nascut si un pic inainte de termen, deci nici macar nu se terminase ingrasharea... daramite sa stau pana la termen sau post)... Am dat jos numai 6 din alea 16 brrrr Cel mai tare ma deranjeaza insa calitatea pielii,ca sa zic asa Nu imi place cum arata, la mine a durat un an pana s-a depigmentat, si nu mai este asa, tare, intinsa ... In fine, e drept ca si varsta conteste - de aia zic ca poate ar fi bine sa mai trantesc un bebe acush, repejor... dar sa termine Robert cu nervii astia Pana atunci - trompele legate

Noh, fug la taskurile mele, e cam liniste pe aici, se vede ca e vacantza :)

Multumesc fetelor care m-au incurajat cand Robertzel o fost febril - ca de fiecare data cand e puiul bolnav Si intorc urrile de bine catre fiecare dintre voi !!!

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

noi am fost de dimineata la plimbare, am batut orasul aiurea... cand ma duceam spre casa m-am intalnit cu doua cunostinte si am baut si un frappe pe o terasa . gogo a fost asa cuminte, radea la toata lumea, ne-am simtit bine toate... acum doarme, dupa ce a papat pe jumatate adormita.
dar am o problema: nu mai vrea sa mearga. o dau jos din carucior (in parc sau acasa sau oriunde) si incepe sa tipe si sa se agate de mine, s-o iau in brate (ea care nu avea faze din astea cu stat in brate ). de cazut n-a cazut (nu rau, oricum), pur si simplu de 2 zile nu mai vrea sa mearga...
sanatate tuturor!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Belleane, masina noastra de facut inghetata nu fol. prafuri, ci ingredinete gen lapte, smantana, fructe, nuci, alune etc.
Deocamdata n-am incercat-o, in weekend - pot sa-ti spun at. cum a iesit de gustoasa si cate portii
Nu trebuie miscata pt. ca are un dispozitiv de racire si daca se deregleaza axa, ii trebuie 12 ore sa-si revina. are un castronel si sotul a cump. inca 2 de rezerva (sa facem mai multe sortimente) in care se toarna ingredientele si masina incepe sa le invarta si raceasca - tot procesul dureaza cica 30 minute.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Adriana: sunt tare curioasa, cred ca vreau si eu.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

'Neata.
Eu sunt constienta ca ceva o deranja de se trezea dupa cateva minute, de-aia ma si simt atat de vinovata ca mi-am pierdut rabdarea, ca inteleg ca nu-i vina ei... dar sunt si eu om... si rabdarea mea e limitata... of! Probabil dintisorii ca i-au iesit nr. 7-8 si probabil ca mai iasa, ca e tot cu degetul in gura... si ori e "obicei" nou, ori o deranjeaza dintisorii. Dar nu vad nimic, ca nu ma lasa. Noi iesim la plimbare acum. Va pupam!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Inca o data sanatate multa bolnaviorilor! pupici multi de la Patrick sa se faca bine toti!

STEFANY deci la Physimed mai au doctori de familie? Ca eu credeam ca e ca un fel de clinica sans rendez-vous. Despre doctorita in Laval, nu stiu, e cam departe de noi. Ma gandesc ca noi avem timp numai cand iesim de la servici, cand e omor pe autostrazi, as vrea ceva mai aproape, sa pot ajunge si cu autobuzul in caz de ceva ca eu nu am masina si deipind de sot. Si eu stau in Lasalle.
Noi suntem bine, desi o am pe socrela cu mine, tot am impresia ca nu-mi ajunge timpul. La servici sunt in priza, cand vin acasa ma preia Patrick si tot in priza sunt, seara pic lata in pat inaintea lui. Asa ca singurul timp liber mi-a ramas in tren, la dus si la venit, cand mai am si eu vreme de rasfoit o carte si de relaxat. Oricum nu ma plang, sunt bucuroasa ca m-am intors la servici, acasa nu prea mai rezistam. Tu cum te descurci cu stagiul?

MAGDONE superbe pozele! Ce frumusica e Olivia la un an! SI ce tort superb! Ce a ales de pe tava , cardul, cheile de la masina si celularul? Femeie de afaceri o facem!

DESIREE ce vesela si fericita e Victoria! Si harnicuta. I-am admirat din nou ochii ei frumosi!

ADRIANA asa e aici, la urgente se asteapta inuman de mult. Si nu poti sa pleci ca iti pierzi randul. Pur si simplu stai acolo, dormi, mananci sandwichuri de la cafeteria spitalului si astepti. Copilasului i s-a acordat primul ajutor de catre o asistenta, dar medicul l-a vazut dupa 25 de ore. Eu sangeram, eram insarcinata si dupa o ora de asteptat, timp in care nici macar la triaj nu intrasem am mers la alt spital. Dar era langa mine un om cu piciorul rupt care urla de durere, nici macar o asistenta nu a iesit sa vada ce-i cu el. Era dimineata, abia veneau cu cafelele in mana. Bineinteles, depinde mult si de managementul spitalului, de exemplu sunt unele foarte expeditive. De aceea am ales sa nasc la alt spital decat cel de care apartin.

Sa stii ca eu prefer gradinitele mari. Eu caut disperata una, si nu cred ca am sanse inainte de 2010, asta in conditiile in care m-am inscris din iunie 2008. In mediu familial insa mi-au zis ca am sa gasesc sigur. Dar mi-e cam frica pentru ca nu stii niciodata peste cine dai. Ti-am povestit de colega mea care a luat copilul de la o gradi din asta cu sechele pe toata viata ca a fost scuturat de educatoare. Insa multa lume imi zice ca daca ai noroc de o educatoare buna e mult mai bine in mediu familial, mai putini germeni, mai putini copii, se ocupa mai bine de ei. Asa ca ma incurajez si eu singura pana se elibereaza locul la gradinita mare.

MSBB - deh, mai am si eu un pic de timp la servici, printre picaturi, in pauze. Au trecut saptamanile de acomodare si acum pot si eu sa mai rup putin timp de forumeala.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

repede repde pana nu vine seful sa va zic 2 vorbe.
Va multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase, sunteti tare dragute, mi-ati mai ridicat moralul, va pup pe toate

daa cea din poze e sora mea, nu suntem gemene, dar f apropiate ca varsta, 1 an si 5 luni intre noi doar.

va pup inca o data si mai trec eu pe aici

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ah, am vazut si eu pozele Magdei si pe frumusica Olivia! Foarte frumoasa aniversare!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ma bucur ca v-au placut pozele !

eu mananc acum,cu calculatorul in fata ,ca sa nu ziceti ca pierd timpul Am culcat puradeii .

SIMONIX poti sa iei aparavoarea si sa incerci.ca daca nu e buna acum,e buna si mai tarziu.
eu iti spun cazul nostru,nu stiu la voi cum va fi.
Andres se catara peste tot,ajunge pe masa de la bucatarie ,urcandu-se intai pe canapea.pe noptiera mea se urca de cand nici nu stia sa mearga.acum se agata cu mainile de blatul de la bucatarie,care ii vine undeva mult deasupra capului ,ajunge cu mainile intinse,si incearca sa se catere acolo lipind talpile pe mobila.
cu aparatoarea a zgalvait-o de cateva ori pana a vazut el ca nu e mare lucru.npoaptea nu are chef de catarat,se da jos si vine la mine sau maraie si il aud si ma duc.cand sunt simnorosi vor sa le faci tu ceva,nu le arde de joaca.
eu seara elimin pericolele,in mod normal nu sunt chiar daca se plimba singur prin casa.
dar el oricum vine direct la mine.daca nu sunt in dormitor,ma cauta si se opreste acolo unde sunt,dar primul lui drum e mereu in dormitor,sau unde aude zgomot.
spre exemplu,cat ii place lui sa se urc epe masa de l abucavarie,cat e singur nu se duce,nu il atrage daca nu e nimeni acolo.pe el il atrage camera in care stau eu.
daca ii las sa se joace si plec in sufragerie,ii vad cum isi cara jucariile dupa mine.vin cu cortul ,ca tiganii,sa ma vada ei acolo.
incearca si vezi cum este,eventual inchizi usile unde are pericol . alor mei le-a prins tare bine libertatea asta.
vezi daca reusiti.

INAIS am avut noroc ca nu vomita mult,ca unii copii vomita de 10 ori pe zi de iti sta inima ! in perioada cu ei bolnavi am fost singura,al meu a fost plecat 9 zile si i-a apucat boala cred ca de dorul lui ta-su.asa ca nici la spital nu am fost,nu puteam sa stau cu ei cu orele la urgente si nici nu imi dadeau altceva decat saruri,asa ca i-am oblojit in casa.a trecv greul,dar stiu ca pe moment te gandesti daca ii e mai rau la noapte,daca se deshidrateaza,si trebuie sa fii foarte atenta ca poate la noi a fost o forma mai usoara,dar nicidoata nuse stie.sa ii dai picaturi de apa ,cum o fi numai sa bea ceva!
ba e mare scofala o diaree ! depinde la fiecare cat de grav se manifesta !sper sa nu ajungeti la internare.

MICAELA varsta de trecut in pat e cand merge in picioare si cand se da singur jos din pat. asa nu cade in incercarea de a cobori.
al meu inca nu poate sa urce,paturile noastre sunt foarte inalte,dar coboara din toate.
cand se va misca asa dezinvolt ,e momentul sa doarma in pat mare.

uf,despre scosul din sertare,sunvem campioni !! le adun de 10 ori pe zi..
aum parca o fac si ei mai rar.
daca nu ii lasam,mai rau faceau ! asa i-am lasat si sunt multe dulapuri care acum nu ii mai intereseaza(o vreme dulapul cu cutii de plastic era o nebunie !!! si eu adunand mereu de jos),acum nici nu se mai uita la el.alta vreme,dulapul la farfurii,a trecut si aia ca l-am lasat sa isi faca de cap.acum la bucatarie maideschide doar la tacamuri,si am luat cutitele de acolo ca il atrageau tare.

MSBB hahaaaaaaaaaaaaaaaaaa cica isi face masti si peeling si iese afara ca un pui de bodaproste hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

CHINABULINA ca-mi amintisi de burta mare,ce ma mai ridicam cu masa pe burta,cand eram gravida,ca uitam ca o am sub masa si mancam si mancam si cand ma ridicam,ridcam si masa

YLARI tu nu o lasi pe Eva singura fara tine,ai mei nu ma lasa singura fara ei Nu pot sa ma scurm undeva ca ei sunt langa mine ! nu fac dush decat cu spectatori.ma schimb cu spectatori.wc cu spectatori.si cand mai incepe si Sofia cu comentariile de 2 ani...sa te tii !!!(imi zice ca la o vziti a supt ea si la cealalta andres siincep sa se bata care sa atinga ! )

LORICH sa faci toate analizele posibile,sa fii sigura ce este si ce tratament exista. In primul rand tu acum trebuie sa fii tare,nu trebuie sub nici o forma sa te gandesti la ce e mai rau,gandeste pozitiv dar facand in acelasi timp toate investigatiile posibile.nu poate sa fie ceva grav,nu trebuie sa te lasi dusa de gandul asta,trebuie sa fii tare ,nu mai plange,stiu cat de greu e sa fie copilul bolnavior,sper sa fie totul bine !!!
nu stiu exact cum e la voi,Sofia are pete mici pe picioare,mai albe,de la dermatita.stiam ca locurile alea o sa ramana mai decolorate,dar speram ca in timp sa treaca.dar poate la voi e altceva.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput